HOT DEAL! AKÁR -30% A KIVÁLASZTOTT TÉTELEKRE Az ajánlathoz

Multifunkcionális Power Rack MS-U112 2.0 edzőkeret - Marbo Sport

Gyártó:Marbo Sport
Sorozat:Semi-Pro
Termékkód:MS-U112 2.0
Multifunkcionális Power Rack MS-U112 2.0 edzőkeret - Marbo Sport
Multifunkcionális Power Rack MS-U112 2.0 edzőkeret - Marbo Sport
Multifunkcionális Power Rack MS-U112 2.0 edzőkeret - Marbo Sport
Multifunkcionális Power Rack MS-U112 2.0 edzőkeret - Marbo Sport
Multifunkcionális Power Rack MS-U112 2.0 edzőkeret - Marbo Sport
Multifunkcionális Power Rack MS-U112 2.0 edzőkeret - Marbo Sport
Multifunkcionális Power Rack MS-U112 2.0 edzőkeret - Marbo Sport
Model:
MS-U112 2.0
status_iconAzonnal elérhető, nagy mennyiségben raktáron%d
418,00 €
A legalacsonyabb ár a kedvezményt megelőző 30 napon belül:352,00 €Normál ár:475,00 € -12%
 • Garancia Home 24 havonta

  Otthoni garancia - 2 év
  Az otthoni garancia az otthoni használatra szánt készülékekre vonatkozik.
  Könnyű kereskedelmi garancia - nincs
  A Light Commercial garancia a kis szállodákban, rehabilitációs klinikákon, egészségügyi központokban stb. működő készülékekre vonatkozik. A maximális üzemidő napi 4 óra.
  Teljes kereskedelmi garancia - nincs
  A teljes kereskedelmi garancia az edzőtermekben, iskolákban stb. működő készülékekre vonatkozik. Megfelelő karbantartás esetén a maximális üzemidő napi 12 óra.

 • 14 napig ingyenes visszaküldés
  Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy az online vásárlás élményét 100%-ban biztonságossá tegyük az Ön számára. Ezért minden fogyasztó számára 14 naptári napra hosszabbítjuk meg az árucikkek üzletbe történő visszaküldésének határidejét az összes kínált termék esetében.
 • Vásárlás közvetlenül a gyártótól
  Minden Marbo Sport terméket közvetlenül a közép-európai raktárunkból szállítunk.
 • Prémium-szolgáltatás közvetlenül a gyártótól.
  Minden szerviz- és panaszügyet házon belüli panasz- és szervizosztályunk kezel. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy gyorsan reagáljunk az Ön igényeire, és azonnal megoldjunk minden problémát.
 • 40 év minőség

Az MS-U112 2.0 edzőkeret, más néven Power Rack vagy guggoló állvány, az egyik legsokoldalúbb edzőeszköz a Marbo Sport kínálatában.

A Power rack-ot különféle erőgyakorlatokhoz, elsősorban guggolásokhoz használják, de fekvenyomásra, húzódzkodásra és egyéb súlyzós és saját testsúlyos gyakorlatokra is.

Állítható súlyzótartók

Az MS-U112 2.0 szerkezet két állítható horogkészlettel van felszerelve, amelyek lehetővé teszik a súlyzó szabad elhelyezését az aktuális gyakorlathoz optimális magasságba. A horgos fogantyúk 18 magassági szinten állíthatók be.

Biztonsági rudak

Az MS-U112 2.0 Power Rack-nek keresztirányú biztonsági rúdjai is vannak. Ha edzés közben (pl. súlyzós guggolásnál), nem sikerül a teljes ismétlést teljesíteni, a Power Rack keresztrudak védelemként szolgálnak, amelyre biztonságosan ráengedhető a súly.

Rögzítők az ellenállási szalagokhoz

Az MS-U112 2.0 ellenállási hevederekkel van felszerelve, amelyek nagyszerű alternatívát jelentenek a hagyományos súlyokkal szemben.

Landmine tartó

A landmine lehetővé teszi a súlyzó egyik végének rögzítését, miközben tud forgó mozgást is végezni. Ennek eredményeként a landmine dinamikus és változatos gyakorlatok elvégzését teszi lehetővé, általában a test egyik oldalát használva.

Súlyzóállvány és rudak a súlyok tároláshoz

A súlyzó és a súlytárcsák kényelmesen tárolhatók az MS-U112 2.0 szerkezet alján kialakított tartókban.

Tolódzkodó fogantyú

A kapaszkodók két magasságba állíthatók – magasabbra, hogy nehezítsük a gyakorlatot, és alacsonyabbra, hogy az elülső támaszban a fekvőtámaszt edzzük.

Ezenkívül 3 fokozatú távolságbeállítással rendelkeznek, így egyéni edzési preferenciáidhoz igazíthatod őket.

Húzódzkodó

Az MS-U112 2.0 húzódzkodó használathó: kézi markolattal, kéz alatti markolattal vagy széles markolattal. Valamint aktív lógáshoz is.

Boxzsák horog

Ezenkívül az MS-U112 2.0 Power Rack egy fogantyúval van felszerelve, amely lehetővé teszi a boxzsák gyors és kényelmes felakasztását.

Gumitalpak

A gumitalpak javítják a szerkezet stabilitását és megakadályozzák a padló összekarcolódását edzés közben. Ennek köszönhetően kockázat nélkül edzhetsz az otthonodban.

Lehetőség a talajba való rögzítésre

Az MS-U112 2.0 talpán lyukak találhatók, amelyek lehetővé teszik a szerkezet talajhoz rögzítését, ezáltal javítva a stabilitást és növelve a biztonságot edzés közben. A rögzítési módot egyedileg kell kiválasztani, figyelembe véve az aljzat típusát és a termék felhasználási módját.

Semi-Pro 2.0 sorozat – a bestsellerek új generációja

A Semi-Pro 2.0 a Marbo Sport készülékek és kiegészítők új sorozata haladó szintű otthoni felhasználók számára.

Ez az ikonikus Semi-Pro sorozat új verziója, frissített és továbbfejlesztett változatban. A jól ismert minőség, ergonómia és stabilitás új dizájnt kapott. Az elegáns fekete kárpit az ezüst és acél árnyalatú finom részletekkel és a diszkrét logóval kombinálva a modern stílus kvintesszenciája.

A gépek kiváló benyomást keltenek és kivételesen professzionálisan néznek ki – még stabilabbak, biztonságosabbak és ergonomikusabbak.

A felszerelések széles választéka olyan eszközöket tartalmaz, amelyek lehetővé teszik az erő- és állóképességi gyakorlatokat, súlyokkal és anélkül, különféle izomcsoportokat formálva. A gépek pontos és széles körű beállítást tesznek lehetővé. Ez lehetővé teszi az egyes felhasználók edzési igényeihez való igazítást.

A felszerelés könnyen kombinálható, így kompakt és teljes készleteket hozhatsz létre professzionális gyakorlatokhoz. Kiváló választás azoknak, akik a mindennapokban intenzívebb és haladóbb edzéseket végeznek.

Műszaki adatok
hossz
162 cm
széles
145 cm
magasság
211 cm
Profil
50 x 50 x 2 mm
Súly
65 kg
Súlyterhelés
250 kg
Anyag
stóla
Felület kidolgozása
Porfestés
Model
MS-U112 2.0
Írja meg véleményét
Az Ön értékelése:
5/5
Saját termékkép hozzáadása:
Kérdése van? 24 órán belül válaszolunk
Ha a fenti leírás nem elegendő az Ön számára, kérjük, küldje el nekünk a termékkel kapcsolatos kérdését. Igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni.Az adatokat a következőkkel összhangban kell feldolgozniadatvédelmi politika. Ennek benyújtásával Ön elfogadja annak rendelkezéseit.
A gyártó leírása
Marbo Sport

A Marbót több mint 30 évvel ezelőtt alapították Starachowicében. Az otthoni edzőtermek számára készült egyszerű berendezések gyártásával kezdtük, hogy aztán a tapasztalatok gyarapodásával folyamatosan növeljük a termékpalettát és a termékek minőségét. Ma mi vagyunk a testépítő felszerelések vezető gyártója Lengyelországban, világszínvonalú felszereléseket kínálva. Olyan márkát építettünk és olyan tapasztalatot szereztünk, amely kötelez.

A testépítés a szenvedélyünk, és ezt ötvözve a legmodernebb gépparkunkkal, képesek vagyunk a legmagasabb minőségű, a részletekre odafigyelő, és mindenekelőtt az Ön kényelmét és biztonságát szem előtt tartó felszereléseket szállítani.

A vállalat székhelye a Świętokrzyskie vajdasági Starachowicében található. Itt található az iroda, valamint a gyártó- és raktárcsarnokok. Ez az a bázis, ahonnan az internetes értékesítés és az ügyfélkapcsolat minden formáját irányítják, és ahonnan az egyéni ügyfelek és a partnerüzletek számára a küldemények indulnak. A vállalati térképen az összes út Starachowicéből indul.

pixel