HOT DEAL! AKÁR -30% A KIVÁLASZTOTT TÉTELEKRE Az ajánlathoz

Húzódzkodó állvány tolódzkodó fogantyúkkal MS-U116 2.0 - Marbo Sport

Gyártó:Marbo Sport
Sorozat:Semi-Pro
Termékkód:MS-U116 2.0
Húzódzkodó állvány tolódzkodó fogantyúkkal MS-U116 2.0 - Marbo Sport
Húzódzkodó állvány tolódzkodó fogantyúkkal MS-U116 2.0 - Marbo Sport
Húzódzkodó állvány tolódzkodó fogantyúkkal MS-U116 2.0 - Marbo Sport
Húzódzkodó állvány tolódzkodó fogantyúkkal MS-U116 2.0 - Marbo Sport
Húzódzkodó állvány tolódzkodó fogantyúkkal MS-U116 2.0 - Marbo Sport
Húzódzkodó állvány tolódzkodó fogantyúkkal MS-U116 2.0 - Marbo Sport
status_iconAzonnal elérhető, nagy mennyiségben raktáron%d
219,00 €
A legalacsonyabb ár a kedvezményt megelőző 30 napon belül:218,00 €Normál ár:249,00 € -12%
 • Garancia Home 24 havonta

  Otthoni garancia - 2 év
  Az otthoni garancia az otthoni használatra szánt készülékekre vonatkozik.
  Könnyű kereskedelmi garancia - nincs
  A Light Commercial garancia a kis szállodákban, rehabilitációs klinikákon, egészségügyi központokban stb. működő készülékekre vonatkozik. A maximális üzemidő napi 4 óra.
  Teljes kereskedelmi garancia - nincs
  A teljes kereskedelmi garancia az edzőtermekben, iskolákban stb. működő készülékekre vonatkozik. Megfelelő karbantartás esetén a maximális üzemidő napi 12 óra.

 • 14 napig ingyenes visszaküldés
  Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy az online vásárlás élményét 100%-ban biztonságossá tegyük az Ön számára. Ezért minden fogyasztó számára 14 naptári napra hosszabbítjuk meg az árucikkek üzletbe történő visszaküldésének határidejét az összes kínált termék esetében.
 • Vásárlás közvetlenül a gyártótól
  Minden Marbo Sport terméket közvetlenül a közép-európai raktárunkból szállítunk.
 • Prémium-szolgáltatás közvetlenül a gyártótól.
  Minden szerviz- és panaszügyet házon belüli panasz- és szervizosztályunk kezel. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy gyorsan reagáljunk az Ön igényeire, és azonnal megoldjunk minden problémát.
 • 40 év minőség

Az MS-U116 2.0 húzódzkodó állvány tolódzkodó fogantyúkkal egy szilárd szerkezet, amely lehetővé teszi a gyakorlatok széles skáláját a felső és alsó izomcsoportok számára.

Súlyzótartó állvány

Az MS-U116 2.0 állítható biztonsági fogantyúkkal van felszerelve, amelyek lehetővé teszik a rúd lerakását. A horgok akár 7 magassági fokozatba állítási lehetőségének köszönhetően álló helyzetben vagy paddal kombinálva edzhetünk súlyzóval.

Védelem gumiréteggel

A horgokat strapabíró gumiréteggel vontuk be, aminek köszönhetően a szerkezet hosszú ideig megőrzi vonzó megjelenését.

Tolódzkodó fogantyú

A fogantyúk két magasságban állíthatók be – egy magasabb, hogy növelje a gyakorlat nehézségét, és egy alacsonyabb az elülső támaszban végzett fekvőtámasz edzéséhez.

Ezenkívül 3 fokozatú távolságbeállítással rendelkeznek, így egyéni edzési preferenciáidhoz igazíthatod őket.

Súlytároló rudak + rúdtartó

A két rúd lehetővé teszi a súlytárcsák kényelmes tárolását.

A szerkezet aljában egy hüvely is található, amely lehetővé teszi egy max. 30 mm átmérőjű rúd tárolását.

Húzódzkodó

Az MS-U116 2.0 húzódzkodó magassága 5 fokozatban állítható (10 cm-enként), így igényeidnek és magasságodnak megfelelően állíthatod be.

Boxzsák horog

Ezenkívül a rúd fogantyúval van felszerelve, amely lehetővé teszi egy bokszzsák gyors és kényelmes felakasztását

Gumitalpak

A gumitalpak megakadályozzák a padló összekarcolását edzés közben. Ezeknek köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy otthon kockázat nélkül edzhetsz- például parkettán, laminált padlón, szőnyegen vagy csempén.

Lehetőség a talajba való rögzítésre

Az MS-U116 2.0 talpán lyukak találhatók, amelyek lehetővé teszik a szerkezet talajhoz rögzítését, ezáltal javítva a stabilitást és növelve a biztonságot edzés közben. A rögzítési módot egyedileg kell kiválasztani, figyelembe véve az aljzat típusát és a termék felhasználási módját.

Semi-Pro 2.0 sorozat – a bestsellerek új generációja

A Semi-Pro 2.0 a Marbo Sport készülékek és kiegészítők új sorozata haladó szintű otthoni felhasználók számára.

Ez az ikonikus Semi-Pro sorozat új verziója, frissített és továbbfejlesztett változatban. A jól ismert minőség, ergonómia és stabilitás új dizájnt kapott. Az elegáns fekete kárpit az ezüst és acél árnyalatú finom részletekkel és a diszkrét logóval kombinálva a modern stílus kvintesszenciája.

A gépek kiváló benyomást keltenek és kivételesen professzionálisan néznek ki – még stabilabbak, biztonságosabbak és ergonomikusabbak.

A felszerelések széles választéka olyan eszközöket tartalmaz, amelyek lehetővé teszik az erő- és állóképességi gyakorlatokat, súlyokkal és anélkül, különféle izomcsoportokat formálva. A gépek pontos és széles körű beállítást tesznek lehetővé. Ez lehetővé teszi az egyes felhasználók edzési igényeihez való igazítást.

A felszerelés könnyen kombinálható, így kompakt és teljes készleteket hozhatsz létre professzionális gyakorlatokhoz. Kiváló választás azoknak, akik a mindennapokban intenzívebb és haladóbb edzéseket végeznek.

Műszaki adatok
hossz
119 cm
széles
123 cm
magasság
maks. 237 cm,
min. 196 cm
Magasságállítás
5 szint,
10 cm-es időközönként
érvényesítés
7 szint,
magasság min: 72 cm,
max. magasság: 132 cm
Súly
37 kg
Súlyterhelés
250 kg
Profil
50 x 50 x 2 mm
Anyag
stóla
Felület kidolgozása
Porfestés
Írja meg véleményét
Az Ön értékelése:
5/5
Saját termékkép hozzáadása:
Kérdése van? 24 órán belül válaszolunk
Ha a fenti leírás nem elegendő az Ön számára, kérjük, küldje el nekünk a termékkel kapcsolatos kérdését. Igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni.Az adatokat a következőkkel összhangban kell feldolgozniadatvédelmi politika. Ennek benyújtásával Ön elfogadja annak rendelkezéseit.
A gyártó leírása
Marbo Sport

A Marbót több mint 30 évvel ezelőtt alapították Starachowicében. Az otthoni edzőtermek számára készült egyszerű berendezések gyártásával kezdtük, hogy aztán a tapasztalatok gyarapodásával folyamatosan növeljük a termékpalettát és a termékek minőségét. Ma mi vagyunk a testépítő felszerelések vezető gyártója Lengyelországban, világszínvonalú felszereléseket kínálva. Olyan márkát építettünk és olyan tapasztalatot szereztünk, amely kötelez.

A testépítés a szenvedélyünk, és ezt ötvözve a legmodernebb gépparkunkkal, képesek vagyunk a legmagasabb minőségű, a részletekre odafigyelő, és mindenekelőtt az Ön kényelmét és biztonságát szem előtt tartó felszereléseket szállítani.

A vállalat székhelye a Świętokrzyskie vajdasági Starachowicében található. Itt található az iroda, valamint a gyártó- és raktárcsarnokok. Ez az a bázis, ahonnan az internetes értékesítés és az ügyfélkapcsolat minden formáját irányítják, és ahonnan az egyéni ügyfelek és a partnerüzletek számára a küldemények indulnak. A vállalati térképen az összes út Starachowicéből indul.

pixel