HOT DEAL! AKÁR -30% A KIVÁLASZTOTT TÉTELEKRE Az ajánlathoz

Edzőállvány húzódzkodóval MS-U110 2.0 - Marbo Sport

Gyártó:Marbo Sport
Sorozat:Semi-Pro
Termékkód:MS-U110 2.0
Edzőállvány húzódzkodóval MS-U110 2.0 - Marbo Sport
Edzőállvány húzódzkodóval MS-U110 2.0 - Marbo Sport
Edzőállvány húzódzkodóval MS-U110 2.0 - Marbo Sport
Edzőállvány húzódzkodóval MS-U110 2.0 - Marbo Sport
Edzőállvány húzódzkodóval MS-U110 2.0 - Marbo Sport
Edzőállvány húzódzkodóval MS-U110 2.0 - Marbo Sport
Edzőállvány húzódzkodóval MS-U110 2.0 - Marbo Sport
Edzőállvány húzódzkodóval MS-U110 2.0 - Marbo Sport
Edzőállvány húzódzkodóval MS-U110 2.0 - Marbo Sport
Edzőállvány húzódzkodóval MS-U110 2.0 - Marbo Sport
Model:
MS-U110 2.0
status_iconRendelésre kapható, hosszabb átfutási idővel%d
334,00 €
A legalacsonyabb ár a kedvezményt megelőző 30 napon belül:379,00 €ig -12%Normál ár:379,00 € -12%
 • Garancia Home 24 havonta

  Otthoni garancia - 2 év
  Az otthoni garancia az otthoni használatra szánt készülékekre vonatkozik.
  Könnyű kereskedelmi garancia - nincs
  A Light Commercial garancia a kis szállodákban, rehabilitációs klinikákon, egészségügyi központokban stb. működő készülékekre vonatkozik. A maximális üzemidő napi 4 óra.
  Teljes kereskedelmi garancia - nincs
  A teljes kereskedelmi garancia az edzőtermekben, iskolákban stb. működő készülékekre vonatkozik. Megfelelő karbantartás esetén a maximális üzemidő napi 12 óra.

 • 14 napig ingyenes visszaküldés
  Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy az online vásárlás élményét 100%-ban biztonságossá tegyük az Ön számára. Ezért minden fogyasztó számára 14 naptári napra hosszabbítjuk meg az árucikkek üzletbe történő visszaküldésének határidejét az összes kínált termék esetében.
 • Vásárlás közvetlenül a gyártótól
  Minden Marbo Sport terméket közvetlenül a közép-európai raktárunkból szállítunk.
 • Prémium-szolgáltatás közvetlenül a gyártótól.
  Minden szerviz- és panaszügyet házon belüli panasz- és szervizosztályunk kezel. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy gyorsan reagáljunk az Ön igényeire, és azonnal megoldjunk minden problémát.
 • 40 év minőség

Kezd az erősítő edzések kalandját a Marbo Sport MS-U110 2.0 edzőállványával Ez egy többfunkciós eszköz, amely lehetővé teszi többek között a hát-, has- és karizmok hatékony edzését.

Állítható háttámla és kartámasz

Lábemelés lógásban az egyik leghatékonyabb gyakorlat a hasizmokra. Ezeket az MS-U110 2.0-n végrehajtva, lehetőség nyílik a háttámla és a kartámasz magasságának beállítására az egyéni edzési preferenciákhoz, például a magasságból adódóan.

Állítható magasságú tolódzkodó fogantyúk

Az ergonomikus, csúszásmentes felülettel borított fogantyúk biztos fogást garantálnak még intenzív edzés közben is.

A korlátok magassága kényelmesen változtatható a gyakorló magasságának megfelelően.

Húzódzkodó

Podciąganie na drążku to jedna z najbardziej popularnych i skutecznych form treningu, pozwalająca skutecznie poprawić siłę, wytrzymałość i zwiększyć masę mięśniową.

Drążek MS-U110 2.0 możesz wykorzystać do podciągania: nachwytem, podchwytem, w chwycie szerokim. Jak również do aktywnych zwisów.

Stojak do ćwiczenia ze sztangą

A húzódzkodás az egyik legnépszerűbb és leghatékonyabb edzésforma, amely lehetővé teszi az erő, az állóképesség és az izomtömeg hatékony növelését.

Az MS-U110 2.0 húzódzkodó használathó: kézi markolattal, kéz alatti markolattal vagy széles markolattal. Valamint aktív lógáshoz is.

Edzőállvány súlyzóval

Az MS-U110 2.0 kialakítása 9 szintes horgokkal van felszerelve, amelyek lehetővé teszik, hogy a súlyzót szabadon helyezd egy optimális magasságba az éppen aktuális gyakorlathoz, egyben jobb kiindulási helyzetet biztosítva a következő sorozatokhoz.

További fekvőtámasz fogantyúk

A szerkezet alján további kapaszkodókat helyeztek el, amelyek lehetővé teszik a hagyományos elülső fekvőtámaszok gyakorlását.

Fellépő platformok

Az MS-U110 2.0 gépeket a használatuk megkönnyítése érdekében speciális platformokkal láttuk el, amelyek lehetővé teszik, hogy kényelmesen fel tudd venni a kiindulási helyzetet az edzéshez.

Semi-Pro 2.0 sorozat – a bestsellerek új generációja

A Semi-Pro 2.0 a Marbo Sport készülékek és kiegészítők új sorozata haladó szintű otthoni felhasználók számára.

Ez az ikonikus Semi-Pro sorozat új verziója, frissített és továbbfejlesztett változatban. A jól ismert minőség, ergonómia és stabilitás új dizájnt kapott. Az elegáns fekete kárpit az ezüst és acél árnyalatú finom részletekkel és a diszkrét logóval kombinálva a modern stílus kvintesszenciája.

A gépek kiváló benyomást keltenek és kivételesen professzionálisan néznek ki – még stabilabbak, biztonságosabbak és ergonomikusabbak.

A felszerelések széles választéka olyan eszközöket tartalmaz, amelyek lehetővé teszik az erő- és állóképességi gyakorlatokat, súlyokkal és anélkül, különféle izomcsoportokat formálva. A gépek pontos és széles körű beállítást tesznek lehetővé. Ez lehetővé teszi az egyes felhasználók edzési igényeihez való igazítást.

A felszerelés könnyen kombinálható, így kompakt és teljes készleteket hozhatsz létre professzionális gyakorlatokhoz. Kiváló választás azoknak, akik a mindennapokban intenzívebb és haladóbb edzéseket végeznek.

Műszaki adatok
hossz
115,6 cm
széles
54 cm
magasság
222 cm
Profil
50 x 50 x 2 mm
Súly
50 kg
Súlyterhelés
250 kg
Anyag
stóla
Felület kidolgozása
Porfestés
Model
MS-U110 2.0
Írja meg véleményét
Az Ön értékelése:
5/5
Saját termékkép hozzáadása:
Kérdése van? 24 órán belül válaszolunk
Ha a fenti leírás nem elegendő az Ön számára, kérjük, küldje el nekünk a termékkel kapcsolatos kérdését. Igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni.Az adatokat a következőkkel összhangban kell feldolgozniadatvédelmi politika. Ennek benyújtásával Ön elfogadja annak rendelkezéseit.
A gyártó leírása
Marbo Sport

A Marbót több mint 30 évvel ezelőtt alapították Starachowicében. Az otthoni edzőtermek számára készült egyszerű berendezések gyártásával kezdtük, hogy aztán a tapasztalatok gyarapodásával folyamatosan növeljük a termékpalettát és a termékek minőségét. Ma mi vagyunk a testépítő felszerelések vezető gyártója Lengyelországban, világszínvonalú felszereléseket kínálva. Olyan márkát építettünk és olyan tapasztalatot szereztünk, amely kötelez.

A testépítés a szenvedélyünk, és ezt ötvözve a legmodernebb gépparkunkkal, képesek vagyunk a legmagasabb minőségű, a részletekre odafigyelő, és mindenekelőtt az Ön kényelmét és biztonságát szem előtt tartó felszereléseket szállítani.

A vállalat székhelye a Świętokrzyskie vajdasági Starachowicében található. Itt található az iroda, valamint a gyártó- és raktárcsarnokok. Ez az a bázis, ahonnan az internetes értékesítés és az ügyfélkapcsolat minden formáját irányítják, és ahonnan az egyéni ügyfelek és a partnerüzletek számára a küldemények indulnak. A vállalati térképen az összes út Starachowicéből indul.

pixel