HOT DEAL! AKÁR -30% A KIVÁLASZTOTT TÉTELEKRE Az ajánlathoz

Összecsukható pad MS-L114 2.0 - Marbo Sport

Gyártó:Marbo Sport
Sorozat:Semi-Pro
Termékkód:MS-L114 2.0
Összecsukható pad MS-L114 2.0 - Marbo Sport
Összecsukható pad MS-L114 2.0 - Marbo Sport
Összecsukható pad MS-L114 2.0 - Marbo Sport
Összecsukható pad MS-L114 2.0 - Marbo Sport
Összecsukható pad MS-L114 2.0 - Marbo Sport
Összecsukható pad MS-L114 2.0 - Marbo Sport
Összecsukható pad MS-L114 2.0 - Marbo Sport
Összecsukható pad MS-L114 2.0 - Marbo Sport
Model:
MS-L114 2.0
status_iconAzonnal elérhető, nagy mennyiségben raktáron%d
155,00 €
A legalacsonyabb ár a kedvezményt megelőző 30 napon belül:154,00 €Normál ár:176,00 € -12%
 • Garancia Home 24 havonta

  Otthoni garancia - 2 év
  Az otthoni garancia az otthoni használatra szánt készülékekre vonatkozik.
  Könnyű kereskedelmi garancia - nincs
  A Light Commercial garancia a kis szállodákban, rehabilitációs klinikákon, egészségügyi központokban stb. működő készülékekre vonatkozik. A maximális üzemidő napi 4 óra.
  Teljes kereskedelmi garancia - nincs
  A teljes kereskedelmi garancia az edzőtermekben, iskolákban stb. működő készülékekre vonatkozik. Megfelelő karbantartás esetén a maximális üzemidő napi 12 óra.

 • 14 napig ingyenes visszaküldés
  Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy az online vásárlás élményét 100%-ban biztonságossá tegyük az Ön számára. Ezért minden fogyasztó számára 14 naptári napra hosszabbítjuk meg az árucikkek üzletbe történő visszaküldésének határidejét az összes kínált termék esetében.
 • Vásárlás közvetlenül a gyártótól
  Minden Marbo Sport terméket közvetlenül a közép-európai raktárunkból szállítunk.
 • Prémium-szolgáltatás közvetlenül a gyártótól.
  Minden szerviz- és panaszügyet házon belüli panasz- és szervizosztályunk kezel. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy gyorsan reagáljunk az Ön igényeire, és azonnal megoldjunk minden problémát.
 • 40 év minőség

Az MS-L114 2.0 összecsukható edzőpad egy praktikus edzőeszköz, amellyel hatékony edzést végezhetsz az otthonod kényelmében. Az összecsukhatóság lehetővé teszi a kényelmes tárolást, így értékes helyet takarít meg.

Kényelmes tárolás és szállítás

Az összecsukási lehetőségnek köszönhetően edzés után könnyedén elrejtheted a padot, például a szekrénybe. Biztosan megkönnyíti a szállítást is, mert szétszedés nélkül berakhatod az autóba.

Háttámla és ülés állíthatóság

Ezért az edzőpadunk kettős állítású - ülés (2 pozíció) és háttámla (8 pozíció). Szükség szerint állítsd be őket magadnak.

Könnyű bővíthetőség további tartozékokkal

Ez az edzőpad könnyen bővíthető. Alakítsd át egy edzőkombájnná a Semi-Pro 2.0 sorozat egyéb kiegészítőinek csatlakoztatásával, pl.

 • lehúzó,
 • imapad,

Figyelem!
Az MS-L114 2.0 edzőpad NEM kompatibilis az MS-W102 2.0 emelővel.

Megerősített kárpitozás – nincs több kopás

A Marbo Sport készülékek kárpitja régóta biztosítja a maximális edzési kényelmet és a nagyszerű megjelenést. Ennél a padnál ügyeltünk arra, hogy a burkolat évekig tökéletes állapotban maradjon

Megerősített gumikeverékből készült talpak

Az alkalmazott gumikeveréknek köszönhetően a pad stabilan a helyén marad, és nem mozdul, még akkor sem, ha nagyon intenzív gyakorlatokat végzünk.

Semi-Pro 2.0 sorozat – a bestsellerek új generációja

A Semi-Pro 2.0 a Marbo Sport készülékek és kiegészítők új sorozata haladó szintű otthoni felhasználók számára.

Ez az ikonikus Semi-Pro sorozat új verziója, frissített és továbbfejlesztett változatban. A jól ismert minőség, ergonómia és stabilitás új dizájnt kapott. Az elegáns fekete kárpit az ezüst és acél árnyalatú finom részletekkel és a diszkrét logóval kombinálva a modern stílus kvintesszenciája.

A gépek kiváló benyomást keltenek és kivételesen professzionálisan néznek ki – még stabilabbak, biztonságosabbak és ergonomikusabbak.

A felszerelések széles választéka olyan eszközöket tartalmaz, amelyek lehetővé teszik az erő- és állóképességi gyakorlatokat, súlyokkal és anélkül, különféle izomcsoportokat formálva. A gépek pontos és széles körű beállítást tesznek lehetővé. Ez lehetővé teszi az egyes felhasználók edzési igényeihez való igazítást.

A felszerelés könnyen kombinálható, így kompakt és teljes készleteket hozhatsz létre professzionális gyakorlatokhoz. Kiváló választás azoknak, akik a mindennapokban intenzívebb és haladóbb edzéseket végeznek.

Műszaki adatok
Model
MS-L114 2.0
magasság
45 cm
széles
45 cm
hossz
113 cm, 133 cm (0°-os támaszszögnél)
A hátsó rész méretei
81 x 27 cm
Mått på sätet
30 x 27 cm
Súly
18 kg
Ülésbeállítás
2 pozíció (0°, -22°)
A háttámla beállítása
8 pozíció (85° 65° 52° 40° 29° 16° 0° -22°)
Súlyterhelés
250 kg
Profil
50 x 50 x 2 mm
Anyag
stóla
Felület kidolgozása
Porfestés
Írja meg véleményét
Az Ön értékelése:
5/5
Saját termékkép hozzáadása:
Kérdése van? 24 órán belül válaszolunk
Ha a fenti leírás nem elegendő az Ön számára, kérjük, küldje el nekünk a termékkel kapcsolatos kérdését. Igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni.Az adatokat a következőkkel összhangban kell feldolgozniadatvédelmi politika. Ennek benyújtásával Ön elfogadja annak rendelkezéseit.
A gyártó leírása
Marbo Sport

A Marbót több mint 30 évvel ezelőtt alapították Starachowicében. Az otthoni edzőtermek számára készült egyszerű berendezések gyártásával kezdtük, hogy aztán a tapasztalatok gyarapodásával folyamatosan növeljük a termékpalettát és a termékek minőségét. Ma mi vagyunk a testépítő felszerelések vezető gyártója Lengyelországban, világszínvonalú felszereléseket kínálva. Olyan márkát építettünk és olyan tapasztalatot szereztünk, amely kötelez.

A testépítés a szenvedélyünk, és ezt ötvözve a legmodernebb gépparkunkkal, képesek vagyunk a legmagasabb minőségű, a részletekre odafigyelő, és mindenekelőtt az Ön kényelmét és biztonságát szem előtt tartó felszereléseket szállítani.

A vállalat székhelye a Świętokrzyskie vajdasági Starachowicében található. Itt található az iroda, valamint a gyártó- és raktárcsarnokok. Ez az a bázis, ahonnan az internetes értékesítés és az ügyfélkapcsolat minden formáját irányítják, és ahonnan az egyéni ügyfelek és a partnerüzletek számára a küldemények indulnak. A vállalati térképen az összes út Starachowicéből indul.

pixel