HOT DEAL! AKÁR -30% A KIVÁLASZTOTT TÉTELEKRE Az ajánlathoz

Állítható hasizom edzőpad MS-L110 2.0 - Marbo Sport

Gyártó:Marbo Sport
Sorozat:Semi-Pro
Termékkód:MS-L110 2.0
Állítható hasizom edzőpad MS-L110 2.0 - Marbo Sport
Állítható hasizom edzőpad MS-L110 2.0 - Marbo Sport
Állítható hasizom edzőpad MS-L110 2.0 - Marbo Sport
Állítható hasizom edzőpad MS-L110 2.0 - Marbo Sport
Állítható hasizom edzőpad MS-L110 2.0 - Marbo Sport
Állítható hasizom edzőpad MS-L110 2.0 - Marbo Sport
Állítható hasizom edzőpad MS-L110 2.0 - Marbo Sport
Állítható hasizom edzőpad MS-L110 2.0 - Marbo Sport
Állítható hasizom edzőpad MS-L110 2.0 - Marbo Sport
Model:
MS-L110 2.0
status_iconAzonnal elérhető, nagy mennyiségben raktáron%d
167,00 €
A legalacsonyabb ár a kedvezményt megelőző 30 napon belül:189,99 €ig -12%Normál ár:189,99 € -12%
 • Garancia Home 24 havonta

  Otthoni garancia - 2 év
  Az otthoni garancia az otthoni használatra szánt készülékekre vonatkozik.
  Könnyű kereskedelmi garancia - nincs
  A Light Commercial garancia a kis szállodákban, rehabilitációs klinikákon, egészségügyi központokban stb. működő készülékekre vonatkozik. A maximális üzemidő napi 4 óra.
  Teljes kereskedelmi garancia - nincs
  A teljes kereskedelmi garancia az edzőtermekben, iskolákban stb. működő készülékekre vonatkozik. Megfelelő karbantartás esetén a maximális üzemidő napi 12 óra.

 • 14 napig ingyenes visszaküldés
  Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy az online vásárlás élményét 100%-ban biztonságossá tegyük az Ön számára. Ezért minden fogyasztó számára 14 naptári napra hosszabbítjuk meg az árucikkek üzletbe történő visszaküldésének határidejét az összes kínált termék esetében.
 • Vásárlás közvetlenül a gyártótól
  Minden Marbo Sport terméket közvetlenül a közép-európai raktárunkból szállítunk.
 • Prémium-szolgáltatás közvetlenül a gyártótól.
  Minden szerviz- és panaszügyet házon belüli panasz- és szervizosztályunk kezel. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy gyorsan reagáljunk az Ön igényeire, és azonnal megoldjunk minden problémát.
 • 40 év minőség

Olyan felszerelést keresel, amely magasabb szintre emeli a hasizom edzését? Most már az otthoni edzőtermedben is látványos eredményeket érhetsz el.

A Marbo Sport MS-L110 2.0 hasizom padja egy kiváló minőségű eszköz, amely biztosítja a kiterjedt ABS edzések biztonságos és stabil teljesítményét.

Állítható háttámla dőlésszög

Az állítható háttámla dőlésszöge lehetővé teszi az edzéspozíció kiválasztását az edzés előrehaladásának szintjétől és Te képességeidtől függően.

Állítható lábtámasz

Az állítható lábtámasz lehetővé teszi, hogy a magasságodnak megfelelően állítsd be őket. Ez biztosítja a stabil és kényelmes testhelyzetet edzés közben.

EVA habbal borított láb blokádok

A hengereken található puha, de tartós EVA hab kiváló párnázást biztosít, és megakadályozza a kellemetlen horzsolásokat a lábakon – még hosszú és intenzív edzések után is.

Megerősített gumikeverékből készült talpak

Ennek az elemnek a jelenléte azt is jelenti, hogy a pad nem csúszkál vagy mozdul el – így edzés közben nem kell aggódnod a biztonságod miatt.

Megerősített kárpitozás

A kopásnak leginkább kitett hely hímzett logóval ellátott kiegészítő övvel van megerősítve. Ezért biztos lehetsz benne, hogy a eszköz a mindennapi, intenzív használat mellett is remekül fog kinézni.

Semi-Pro 2.0 sorozat – a bestsellerek új generációja

A Semi-Pro 2.0 a Marbo Sport készülékek és kiegészítők új sorozata haladó szintű otthoni felhasználók számára.

Ez az ikonikus Semi-Pro sorozat új verziója, frissített és továbbfejlesztett változatban. A jól ismert minőség, ergonómia és stabilitás új dizájnt kapott. Az elegáns fekete kárpit az ezüst és acél árnyalatú finom részletekkel és a diszkrét logóval kombinálva a modern stílus kvintesszenciája.

A gépek kiváló benyomást keltenek és kivételesen professzionálisan néznek ki – még stabilabbak, biztonságosabbak és ergonomikusabbak.

A felszerelések széles választéka olyan eszközöket tartalmaz, amelyek lehetővé teszik az erő- és állóképességi gyakorlatokat, súlyokkal és anélkül, különféle izomcsoportokat formálva. A gépek pontos és széles körű beállítást tesznek lehetővé. Ez lehetővé teszi az egyes felhasználók edzési igényeihez való igazítást.

A felszerelés könnyen kombinálható, így kompakt és teljes készleteket hozhatsz létre professzionális gyakorlatokhoz. Kiváló választás azoknak, akik a mindennapokban intenzívebb és haladóbb edzéseket végeznek.

Műszaki adatok
Anyag
stóla
hossz
min 135 cm,
max 146 cm
széles
45 cm
magasság
58 cm
Profil
50 x 50 x 2 mm
Súlyterhelés
250 kg
Blokkolások
4 szt.,
Átmérő 8 cm,
EVA hab
Súly
20 kg
Háttámla szög
0°,-8°, -15°, -22°, -28°
Lábtartó beállítása
4 tétel
Model
MS-L110 2.0
Írja meg véleményét
Az Ön értékelése:
5/5
Saját termékkép hozzáadása:
Kérdése van? 24 órán belül válaszolunk
Ha a fenti leírás nem elegendő az Ön számára, kérjük, küldje el nekünk a termékkel kapcsolatos kérdését. Igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni.Az adatokat a következőkkel összhangban kell feldolgozniadatvédelmi politika. Ennek benyújtásával Ön elfogadja annak rendelkezéseit.
A gyártó leírása
Marbo Sport

A Marbót több mint 30 évvel ezelőtt alapították Starachowicében. Az otthoni edzőtermek számára készült egyszerű berendezések gyártásával kezdtük, hogy aztán a tapasztalatok gyarapodásával folyamatosan növeljük a termékpalettát és a termékek minőségét. Ma mi vagyunk a testépítő felszerelések vezető gyártója Lengyelországban, világszínvonalú felszereléseket kínálva. Olyan márkát építettünk és olyan tapasztalatot szereztünk, amely kötelez.

A testépítés a szenvedélyünk, és ezt ötvözve a legmodernebb gépparkunkkal, képesek vagyunk a legmagasabb minőségű, a részletekre odafigyelő, és mindenekelőtt az Ön kényelmét és biztonságát szem előtt tartó felszereléseket szállítani.

A vállalat székhelye a Świętokrzyskie vajdasági Starachowicében található. Itt található az iroda, valamint a gyártó- és raktárcsarnokok. Ez az a bázis, ahonnan az internetes értékesítés és az ügyfélkapcsolat minden formáját irányítják, és ahonnan az egyéni ügyfelek és a partnerüzletek számára a küldemények indulnak. A vállalati térképen az összes út Starachowicéből indul.

pixel