HOT DEAL! AKÁR -30% A KIVÁLASZTOTT TÉTELEKRE Az ajánlathoz

Római pad MH-L116 - Marbo Sport

Gyártó:Marbo Sport
Sorozat:Home
Termékkód:MH-L116
Római pad MH-L116 - Marbo Sport
Római pad MH-L116 - Marbo Sport
Római pad MH-L116 - Marbo Sport
Római pad MH-L116 - Marbo Sport
Római pad MH-L116 - Marbo Sport
Római pad MH-L116 - Marbo Sport
Római pad MH-L116 - Marbo Sport
Római pad MH-L116 - Marbo Sport
Római pad MH-L116 - Marbo Sport
status_iconAzonnal elérhető, nagy mennyiségben raktáron%d
106,00 €
A legalacsonyabb ár a kedvezményt megelőző 30 napon belül:105,00 €Normál ár:119,89 € -12%
 • Garancia Home 24 havonta

  Otthoni garancia - 2 év
  Az otthoni garancia az otthoni használatra szánt készülékekre vonatkozik.
  Könnyű kereskedelmi garancia - nincs
  A Light Commercial garancia a kis szállodákban, rehabilitációs klinikákon, egészségügyi központokban stb. működő készülékekre vonatkozik. A maximális üzemidő napi 4 óra.
  Teljes kereskedelmi garancia - nincs
  A teljes kereskedelmi garancia az edzőtermekben, iskolákban stb. működő készülékekre vonatkozik. Megfelelő karbantartás esetén a maximális üzemidő napi 12 óra.

 • 14 napig ingyenes visszaküldés
  Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy az online vásárlás élményét 100%-ban biztonságossá tegyük az Ön számára. Ezért minden fogyasztó számára 14 naptári napra hosszabbítjuk meg az árucikkek üzletbe történő visszaküldésének határidejét az összes kínált termék esetében.
 • Vásárlás közvetlenül a gyártótól
  Minden Marbo Sport terméket közvetlenül a közép-európai raktárunkból szállítunk.
 • Prémium-szolgáltatás közvetlenül a gyártótól.
  Minden szerviz- és panaszügyet házon belüli panasz- és szervizosztályunk kezel. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy gyorsan reagáljunk az Ön igényeire, és azonnal megoldjunk minden problémát.
 • 40 év minőség

Az MH-L116 pad segítségével a has és a hát edzése a lehető leghatékonyabb és kényelmesebb lesz.

Csípőtámasz beállítás

Öt beállítási fokozat, amelyeknek köszönhetően a terméket szabadon állíthatod a magasságodhoz, hogy növeld az edzés kényelmét.

Állítható lábrögzítő

A kétoldalas vízszintes és függőleges beállítás lehetővé teszi, hogy az eszközt a saját igényeid szerint állítsd be.

Fogantyúk a könnyebb pozícióbahelyezkedéshez / fekvőtámaszhoz

Az oldalsó fogantyúk használata nemcsak megkönnyíti a helyes gyakorlati pozíció felvételét, hanem lehetővé teszi az edzések körének bővítését is, így fekvőtámaszokat is végezhetsz.

Összecsukható

A pad összecsukva nagyon kompakt, így edzés után könnyedén tárolhatod egy választott helyen.

Home Line - berendezés otthoni használatra

A Marbo Home sorozat termékei azoknak a kezdő testépítés-rajongóknak készültek, akik most kezdik edzőteremi kalandjukat.

Az eszközt úgy tervezték, hogy a lehető legfunkcionálisabb és egyben könnyen összeszerelhető legyen. A Home sorozat eszközei strapabíró 40x40mm-es profilból készülnek, ami a megfelelő árkategóriában a kínai padokkal szemben összehasonlíthatatlan stabilitást garantál. A kivitelezés esztétikáját az elegáns piros és fekete kárpit, vastag, három centiméteres szivacson, valamint a porszórt festékbevonat hangsúlyozzák.

Ügyfeleid biztonsága érdekében berendezéseink biztonságát és a vonatkozó szabványoknak való megfelelését az Európai Minőségügyi Központ ellenőrizte.

Ennek a kutatásnak az eredménye a biztonsági tanúsítvány és a Top Security Certificate, amelyet a Home vonal eszközökhöz kaptunk.

Műszaki adatok
magasság
81 cm,
összehajtva 35 cm
széles
78 cm
hossz
104 cm,
összehajtva 108 cm
A hátsó rész méretei
55 x 30 cm
Súly
11 kg
Súlyterhelés
120 kg
A háttámla beállítása
5 pozíció,
96-114 cm
Profil
40 x 40 mm
Anyag
stóla
Felület kidolgozása
Porfestés
Állapot
Új
Írja meg véleményét
Az Ön értékelése:
5/5
Saját termékkép hozzáadása:
Kérdése van? 24 órán belül válaszolunk
Ha a fenti leírás nem elegendő az Ön számára, kérjük, küldje el nekünk a termékkel kapcsolatos kérdését. Igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni.Az adatokat a következőkkel összhangban kell feldolgozniadatvédelmi politika. Ennek benyújtásával Ön elfogadja annak rendelkezéseit.
A gyártó leírása
Marbo Sport

A Marbót több mint 30 évvel ezelőtt alapították Starachowicében. Az otthoni edzőtermek számára készült egyszerű berendezések gyártásával kezdtük, hogy aztán a tapasztalatok gyarapodásával folyamatosan növeljük a termékpalettát és a termékek minőségét. Ma mi vagyunk a testépítő felszerelések vezető gyártója Lengyelországban, világszínvonalú felszereléseket kínálva. Olyan márkát építettünk és olyan tapasztalatot szereztünk, amely kötelez.

A testépítés a szenvedélyünk, és ezt ötvözve a legmodernebb gépparkunkkal, képesek vagyunk a legmagasabb minőségű, a részletekre odafigyelő, és mindenekelőtt az Ön kényelmét és biztonságát szem előtt tartó felszereléseket szállítani.

A vállalat székhelye a Świętokrzyskie vajdasági Starachowicében található. Itt található az iroda, valamint a gyártó- és raktárcsarnokok. Ez az a bázis, ahonnan az internetes értékesítés és az ügyfélkapcsolat minden formáját irányítják, és ahonnan az egyéni ügyfelek és a partnerüzletek számára a küldemények indulnak. A vállalati térképen az összes út Starachowicéből indul.

pixel