HOT DEAL! AKÁR -30% A KIVÁLASZTOTT TÉTELEKRE Az ajánlathoz

Vállprésgép UR-U030 - UpForm

Gyártó:UpForm
Sorozat:R-line
Termékkód:UR-U030-k2t4 2.0
Vállprésgép UR-U030 - UpForm
Vállprésgép UR-U030 - UpForm
Vállprésgép UR-U030 - UpForm
Vállprésgép UR-U030 - UpForm
Vállprésgép UR-U030 - UpForm
Vállprésgép UR-U030 - UpForm
status_iconRendelésre kapható, hosszabb átfutási idővel%d
4 600,00 €
 • Garancia Full Commercial 24 havonta

  Otthoni garancia - 2 év
  Az otthoni garancia az otthoni használatra szánt készülékekre vonatkozik.
  Könnyű kereskedelmi garancia - 2 év
  A Light Commercial garancia a kis szállodákban, rehabilitációs klinikákon, egészségügyi központokban stb. működő készülékekre vonatkozik. A maximális üzemidő napi 4 óra.
  Teljes kereskedelmi garancia - 2 év
  A teljes kereskedelmi garancia az edzőtermekben, iskolákban stb. működő készülékekre vonatkozik. Megfelelő karbantartás esetén a maximális üzemidő napi 12 óra.

 • 14 napig ingyenes visszaküldés
  Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy az online vásárlás élményét 100%-ban biztonságossá tegyük az Ön számára. Ezért minden fogyasztó számára 14 naptári napra hosszabbítjuk meg az árucikkek üzletbe történő visszaküldésének határidejét az összes kínált termék esetében.
 • Vásárlás közvetlenül a gyártótól
  Minden Marbo Sport terméket közvetlenül a közép-európai raktárunkból szállítunk.
 • Prémium-szolgáltatás közvetlenül a gyártótól.
  Minden szerviz- és panaszügyet házon belüli panasz- és szervizosztályunk kezel. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy gyorsan reagáljunk az Ön igényeire, és azonnal megoldjunk minden problémát.
 • 40 év minőség

Vállprésgép UR-U030 - UpForm

Az UpForm UR-U-30 2.0 vállprésgépe egy modern és funkcionális megoldás, amely új szintre emeli a felsőtest edzését. Úgy tervezték, hogy még a kezdőknek is segítsen a helyes testtartás megtartásában. A vállprés lehetővé teszi mind a vállizmok, különösen az elülső rész, mind a tricepsz edzését.

Az egyes elemek, beleértve az ülést is, az egyéni igényekhez és a különböző testalkatokhoz igazíthatók. A megbízható, átgondolt kialakítás még nagy terhelés mellett is szabad mozgást tesz lehetővé.

Vállprés 5 fokozatú ülésmagasság-állítással

Az UR-U030 2.0 vállprés egy fejlett edzőállomás, amely nagyobb rugalmasságot kínál, mint bármely más gép az árkategóriájában. A precíz állítási rendszer akár öt üléspozíciót is kínál. Ez lehetővé teszi, hogy a háttámla magassága a felhasználó magasságához igazodjon. Ez a módosítás nagyon egyszerű, így gyorsan és akadályok nélkül kezdheti el a vállprést. A gép ergonomikus fogantyúkkal és strapabíró, kétrészes háttámlával is fel van szerelve.

Könnyed súlyváltás a súlyhalmazzal

A súlyhalmazzal ellátott gép még a különböző izomerővel vagy tapasztalattal rendelkező sportolók számára is használható. A maximális terhelhetőség legfeljebb 90 kg. A súlyhalom 12 lemezből áll, amelyek mindegyike 7,5 kg súlyú. Az elemek független konfigurációja és a súly növelésének lehetősége a későbbi erőnléti edzések során a legjobb módja az erőnövekedés maximalizálásának, a vállizmok fejlesztésének és az optimális eredmények elérésének.

Elegáns kialakítás és stabil felépítés

A vállprés ergonomikus súlytartó házzal és fedéllel van ellátva. Ez a terület nemcsak a gép elegáns kialakításáért, hanem a funkcionalitásáért is felelős. Ennek köszönhetően a verem zökkenőmentesen és csendesen működik, így az edzés bármikor és bármilyen körülmények között elvégezhető. A vállprést stabil felépítés, precíz kivitelezés és az edzés kényelmét növelő, gondosan kialakított ülőpárna jellemzi.

Perforált párnázat

A gyártás során kizárólag kiváló minőségű, strapabíró anyagokat használtak fel, a párnázatot pedig perforálták. Ez olyan további tulajdonságokat biztosít, mint a jobb légáteresztő képesség. Az üléspárna nem tapad a bőrhöz, és hosszabb ideig száraz marad.

Műszaki adatok
hossz
143,8 cm
széles
170,6 cm
magasság
147,1 cm
szabályozás
5 üléshelyzet
Súlyterhelés
120 kg
Halom
12x7,5 kg
Súly
267 kg
Írja meg véleményét
Az Ön értékelése:
5/5
Saját termékkép hozzáadása:
Kérdése van? 24 órán belül válaszolunk
Ha a fenti leírás nem elegendő az Ön számára, kérjük, küldje el nekünk a termékkel kapcsolatos kérdését. Igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni.Az adatokat a következőkkel összhangban kell feldolgozniadatvédelmi politika. Ennek benyújtásával Ön elfogadja annak rendelkezéseit.
pixel