HOT DEAL! AKÁR -30% A KIVÁLASZTOTT TÉTELEKRE Az ajánlathoz

Mellkasprés UR-U029 - UpForm

Gyártó:UpForm
Sorozat:R-line
Termékkód:UR-U029-k2t4 2.0
Mellkasprés UR-U029 - UpForm
Mellkasprés UR-U029 - UpForm
Mellkasprés UR-U029 - UpForm
Mellkasprés UR-U029 - UpForm
Mellkasprés UR-U029 - UpForm
Mellkasprés UR-U029 - UpForm
status_iconRendelésre kapható, hosszabb átfutási idővel%d
4 600,00 €
 • Garancia Full Commercial 24 havonta

  Otthoni garancia - 2 év
  Az otthoni garancia az otthoni használatra szánt készülékekre vonatkozik.
  Könnyű kereskedelmi garancia - 2 év
  A Light Commercial garancia a kis szállodákban, rehabilitációs klinikákon, egészségügyi központokban stb. működő készülékekre vonatkozik. A maximális üzemidő napi 4 óra.
  Teljes kereskedelmi garancia - 2 év
  A teljes kereskedelmi garancia az edzőtermekben, iskolákban stb. működő készülékekre vonatkozik. Megfelelő karbantartás esetén a maximális üzemidő napi 12 óra.

 • 14 napig ingyenes visszaküldés
  Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy az online vásárlás élményét 100%-ban biztonságossá tegyük az Ön számára. Ezért minden fogyasztó számára 14 naptári napra hosszabbítjuk meg az árucikkek üzletbe történő visszaküldésének határidejét az összes kínált termék esetében.
 • Vásárlás közvetlenül a gyártótól
  Minden Marbo Sport terméket közvetlenül a közép-európai raktárunkból szállítunk.
 • Prémium-szolgáltatás közvetlenül a gyártótól.
  Minden szerviz- és panaszügyet házon belüli panasz- és szervizosztályunk kezel. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy gyorsan reagáljunk az Ön igényeire, és azonnal megoldjunk minden problémát.
 • 40 év minőség

UR-U029 2.0 vízszintes mellkasprés - UpForm

Az UR-U029 2.0 mellkasi nyomógép egy professzionális edzőkészülék kereskedelmi használatra. A gépet a mellkasi izmok - különösen a nagy mellizom -, valamint a vállizmok és a tricepsz hatékony edzésére fejlesztették ki. Az ezekre a testrészekre összpontosító, kiváló minőségű edzőberendezés minden edzőterem felszerelésének elengedhetetlen része. Válassza az UpForm gépet, amely garantálja a hatékonyságot, a stabilitást és az egyszerű és esztétikus kialakítást.

Mellkasprés - a mellkasi izmok biztonságos fejlesztése

A gép lehetővé teszi a mellkasi izmok, a vállak és a tricepsz edzését ülő helyzetben. A vízszintes síkban történő mozgástartományt a gép kialakítása korlátozza és "ellenőrzi". A teljes stabilizálás és ellenőrzés lehetővé teszi a kívánt izomcsoportok izolált edzését, megkönnyíti a helyes technika fejlesztését és minimalizálja a sérülésveszélyt. Az UR-U029 2.0 gép használata garantálja a biztonságos és hatékony edzést.

Acél súlyhalmaz - beállítás 7,5 kg-os lépésekben

A gép egy acél súlyhalmazzal van felszerelve, amelynek összsúlya 90 kg, és 12 darab, egyenként 7,5 kg-os súlyt tartalmaz. Az egyszerű terhelésszabályozás lehetővé teszi az edzés intenzitásának fokozatos növelését és a folyamatos fejlődést a mellkasi izmok fejlesztésében. A gép ezért ideális mind a kezdők, mind a tapasztalt erőnléti edzések kedvelői számára.

Állítható ülés és karok - anatómiai alátámasztás

Az UR-U029 2.0 mellkasi gépen lehetőség van a legfontosabb elemek beállítására, így könnyen alkalmazkodik az egyes edzéseket végző személyek testalkatához és egyéni igényeihez. Az ülés magasságának ötféle beállítása lehetővé teszi a magasságnak a felhasználó testmagasságához való igazítását. Az állítható karok lehetővé teszik a szög megváltoztatását, és két kiindulási pozíciót kínálnak a fogantyúkhoz. A különböző testalkatú nők és férfiak számára kialakított anatómiai alátámasztás a mellkasi izmok edzése közben is segít a helyes testtartás fenntartásában.

Stabil konstrukció - professzionális használatra szánt gép

A legigényesebb kereskedelmi alkalmazásokhoz tervezett gépünket kivételes stabilitás és tartósság jellemzi. A 265 kg-os súlyával szilárdan rögzül a padlóhoz, a kiváló minőségű acélból készült konstrukció és a tartós és precíz mozgó alkatrészek pedig hosszú élettartamot biztosítanak intenzív használat mellett. A mellkasi, tricepsz- és vállizmok építése az UpForm géppel egyszerűen szórakoztató.

Perforált párnázat - légáteresztő és izzadságelnyelő

Az edzés közbeni kényelem és higiénia biztosítása érdekében a gép perforált párnázattal van ellátva, amely jó szellőzést biztosít és elvezeti a nedvességet. A légáteresztő ülés és háttámla maximális kényelmet garantál még intenzív mellizom-edzés közben is.

Esztétikus kialakítás - elegáns minimalizmus

Az UR-U029 2.0 mellkasi nyomógépet egységes fekete színben tervezték. A fekete-fehér UpForm logó és a használati utasítás táblája az egyetlen grafikai és tipográfiai elem a gépen. A karcsú és egyszerű kialakítás esztétikus megjelenést biztosít a gépnek bármely edzőteremben.

Műszaki adatok
magasság
147,1 cm
széles
111,2 cm
hossz
149,3 cm
Súly
265 kg
Halom
12x7,5 kg
Súlyterhelés
120 kg
szabályozás
5 üléshelyzet,
2 karhelyzet
Írja meg véleményét
Az Ön értékelése:
5/5
Saját termékkép hozzáadása:
Kérdése van? 24 órán belül válaszolunk
Ha a fenti leírás nem elegendő az Ön számára, kérjük, küldje el nekünk a termékkel kapcsolatos kérdését. Igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni.Az adatokat a következőkkel összhangban kell feldolgozniadatvédelmi politika. Ennek benyújtásával Ön elfogadja annak rendelkezéseit.
pixel