HOT DEAL! AKÁR -30% A KIVÁLASZTOTT TÉTELEKRE Az ajánlathoz

Oldalsó emelés UR-U031 - UpForm

Gyártó:UpForm
Sorozat:R-line
Termékkód:UR-U031-k2t4 2.0
Oldalsó emelés UR-U031 - UpForm
Oldalsó emelés UR-U031 - UpForm
Oldalsó emelés UR-U031 - UpForm
Oldalsó emelés UR-U031 - UpForm
Oldalsó emelés UR-U031 - UpForm
Oldalsó emelés UR-U031 - UpForm
status_iconRendelésre kapható, hosszabb átfutási idővel%d
4 600,00 €
 • Garancia Full Commercial 24 havonta

  Otthoni garancia - 2 év
  Az otthoni garancia az otthoni használatra szánt készülékekre vonatkozik.
  Könnyű kereskedelmi garancia - 2 év
  A Light Commercial garancia a kis szállodákban, rehabilitációs klinikákon, egészségügyi központokban stb. működő készülékekre vonatkozik. A maximális üzemidő napi 4 óra.
  Teljes kereskedelmi garancia - 2 év
  A teljes kereskedelmi garancia az edzőtermekben, iskolákban stb. működő készülékekre vonatkozik. Megfelelő karbantartás esetén a maximális üzemidő napi 12 óra.

 • 14 napig ingyenes visszaküldés
  Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy az online vásárlás élményét 100%-ban biztonságossá tegyük az Ön számára. Ezért minden fogyasztó számára 14 naptári napra hosszabbítjuk meg az árucikkek üzletbe történő visszaküldésének határidejét az összes kínált termék esetében.
 • Vásárlás közvetlenül a gyártótól
  Minden Marbo Sport terméket közvetlenül a közép-európai raktárunkból szállítunk.
 • Prémium-szolgáltatás közvetlenül a gyártótól.
  Minden szerviz- és panaszügyet házon belüli panasz- és szervizosztályunk kezel. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy gyorsan reagáljunk az Ön igényeire, és azonnal megoldjunk minden problémát.
 • 40 év minőség

Vállizomgép UR-U031 2.0 - UpForm

Az UpForm UR-U031 2.0 vállizomgép egy kiváló minőségű megoldás, amely optimális méretekkel ötvözi a felső testrészek átfogó edzéséhez szükséges összes funkciót. A karok oldalirányú felemelése egy ilyen gépen lehetővé teszi az elülső és oldalsó vállizmok, valamint a tricepsz edzését. A fejlett gyártási módszerek és a legmagasabb minőségű anyagok maximalizálják a tartósságot és a megbízhatóságot.

Az ergonomikusan kialakított támasz jobb alátámasztást biztosít edzés közben, az állítható ülés pedig lehetővé teszi, hogy a gépet különböző magasságú felhasználók is kényelmesen használhassák. A vállizom-fejlesztő gép vonzó és robusztus, és modern kialakításával jól illeszkedik bármely edzőterembe - akár otthon, akár professzionális környezetben.

Kényelmes vállprés - gép állítható üléssel

A tricepsz- és vállnyomó gépet a tricepsz- és vállnyomó súlyzókkal ergonomikus, öt irányban állítható ülésmagassággal rendelkező gép jellemzi. Ez lehetővé teszi a természetes testtartás megtartását az edző személy méretétől és testalkatától függetlenül, és nem nehezíti a karok oldalra emelését. A gépet úgy tervezték, hogy a választott testhelyzettől függetlenül megőrizze a stabilitást és maximalizálja az izommunkát.

A gép súlytartóval garantálja a gyors súlyváltást

Az UpForm vállprés összesen 90 kg-os súlyhalmazzal van felszerelve. A súlyhalom egy robusztus, funkcionális burkolattal ellátott házban van elhelyezve, és 12 darab, egyenként 7,5 kg-os súlylemezből áll. A burkolathoz használt anyagok két különböző funkciót töltenek be: egyrészt csökkentik a felesleges zajokat, másrészt hangsúlyozzák a készülék stílusos, modern kialakítását. Ezenkívül a ház tetején van hely egy palack vagy vizes palack, egy telefon és egyéb edzéstartozékok számára.

Biztonságos fogantyúk és stabil felépítés

A biztonságos, biztos fogás alapvető előny, amelyet minden vállgépnek nyújtania kell. A karok oldalirányú felemelését ezen a gépen az ergonomikusan kialakított fogantyúk megkönnyítik. A készülék konstrukciója a mechanikai sérülésekkel, például karcolásokkal vagy forgácsolódással szemben is védett. A kiváló minőségű anyagokból készült alap garantálja a maximális stabilitást az edzés során.

UpForm vállgép - elegáns kialakítás, perforált párnázás

Az UR-U031 2.0 vállgép még gyakori, intenzív használat mellett is megőrzi elegáns megjelenését bármilyen tudásszinten. A robusztus és esztétikus fekete párnázat perforált, ami többek között jobb légáteresztő képességet és jobb nedvességelvezetést biztosít minden edzés során.

Műszaki adatok
magasság
147,1 cm
széles
109,4 cm
hossz
129,8 cm
szabályozás
5 üléshelyzet
Súlyterhelés
120 kg
Halom
12x7,5 kg
Súly
252 kg
Írja meg véleményét
Az Ön értékelése:
5/5
Saját termékkép hozzáadása:
Kérdése van? 24 órán belül válaszolunk
Ha a fenti leírás nem elegendő az Ön számára, kérjük, küldje el nekünk a termékkel kapcsolatos kérdését. Igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni.Az adatokat a következőkkel összhangban kell feldolgozniadatvédelmi politika. Ennek benyújtásával Ön elfogadja annak rendelkezéseit.
pixel