HOT DEAL! AKÁR -30% A KIVÁLASZTOTT TÉTELEKRE Az ajánlathoz

Kültéri oszlop MO-004 - Marbo Sport

Gyártó:Marbo Sport
Sorozat:Outdoor
Termékkód:MO-004
Kültéri oszlop MO-004 - Marbo Sport
Kültéri oszlop MO-004 - Marbo Sport
Kültéri oszlop MO-004 - Marbo Sport
Kültéri oszlop MO-004 - Marbo Sport
status_iconAzonnal elérhető, nagy mennyiségben raktáron%d
62,00 €
A legalacsonyabb ár a kedvezményt megelőző 30 napon belül:61,00 €Normál ár:69,90 € -11%
 • Garancia Home 24 havonta

  Otthoni garancia - 2 év
  Az otthoni garancia az otthoni használatra szánt készülékekre vonatkozik.
  Könnyű kereskedelmi garancia - nincs
  A Light Commercial garancia a kis szállodákban, rehabilitációs klinikákon, egészségügyi központokban stb. működő készülékekre vonatkozik. A maximális üzemidő napi 4 óra.
  Teljes kereskedelmi garancia - nincs
  A teljes kereskedelmi garancia az edzőtermekben, iskolákban stb. működő készülékekre vonatkozik. Megfelelő karbantartás esetén a maximális üzemidő napi 12 óra.

 • 14 napig ingyenes visszaküldés
  Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy az online vásárlás élményét 100%-ban biztonságossá tegyük az Ön számára. Ezért minden fogyasztó számára 14 naptári napra hosszabbítjuk meg az árucikkek üzletbe történő visszaküldésének határidejét az összes kínált termék esetében.
 • Vásárlás közvetlenül a gyártótól
  Minden Marbo Sport terméket közvetlenül a közép-európai raktárunkból szállítunk.
 • Prémium-szolgáltatás közvetlenül a gyártótól.
  Minden szerviz- és panaszügyet házon belüli panasz- és szervizosztályunk kezel. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy gyorsan reagáljunk az Ön igényeire, és azonnal megoldjunk minden problémát.
 • 40 év minőség

Olcsóbban megvásárolható készletben

189,70 €
148,00 €
Megmented21.98% (41,70 €)
Készlet megtekintése

Külső húzódzkodó rúd zsáktartóval MO-Z1 - Marbo Sport

308,70 €
247,00 €
Megmented19.99% (61,70 €)
Készlet megtekintése

Külső húzódzkodó rúd zsáktartóval és hosszú merülési kapaszkodókkal MO-Z2 - Marbo Sport

244,60 €
191,00 €
Megmented21.91% (53,60 €)
Készlet megtekintése

Külső húzódzkodó rúd zsáktartóval és rövid kapaszkodókkal a merüléshez MO-Z3 - Marbo Sport

518,80 €
422,00 €
Megmented18.66% (96,80 €)
Készlet megtekintése

Külső létra + húzódzkodó rúd táskatartóval MO-Z4 - Marbo Sport

637,80 €
512,00 €
Megmented19.72% (125,80 €)
Készlet megtekintése

Kültéri létra + húzódzkodó rúd zsáktartóval + kapaszkodó a merüléshez (hosszú) MO-Z5 - Marbo Sport

A MO-004 kültéri oszlop a Marbo Sport OUTDOOR rendszerének alkatrésze, amely modulok széles skáláját képes támogatni – például felhúzórudat, süllyesztősíneket. Ez a szabadtéri edzőtermének alapja!

40x40 cm keresztmetszetű és 1,5 cm falvastagságú építőprofilokból készül. Ez egy olyan elem, amely:

 • további megerősítésekkel volt ellátva az illesztéseknél – a maximális stabilitás érdekében,
 • kompatibilis a Marbo Sport OUTDOOR rendszerének szinte minden más elemével.

OUTDOOR line - szabadtéri edzőterem mindenkinek

A Marbo OUTDOOR egy sorozat azoknak, akik az edzési igényeikre szabott - profi vagy amatőr - szabadtéri edzőtermet, valamint az egész család számára szabadtéri pihenőhelyet szeretnének kialakítani. Ez a berendezés tökéletesen működik a kertben, egy kisparcellában vagy más zöldterületen.

A rendszer moduláris felépítése lehetővé teszi, hogy mindenki összeállíthassa a saját edzés- és rekreációs felszerelését. Ennek a sorozatnak az alapeleme egy multifunkcionális létra - egy önálló szerkezet, amely inspirálja a felnőtteket. és a gyermekeket az aktív időtöltésre. További elemekkel bővíthető, amelyek kiszélesítik az edzés és a játék lehetőségeit - saját igényei szerint.

Az OUTDOOR sorozat elemei a kompromisszumok nélküli minőséget és a precíz kivitelezést ötvözik. Masszív szerkezeti profilok és csövek alapján készültek, hogy évekig teljes biztonságot nyújtsanak a használathoz.

A vastag fémlemezből készült speciális erősítések növelik a szerkezet szilárdságát és stabilitását. A rendszer könnyen rögzíthető a talajban való lehorgonyzással. Az oszlopok opcionálisan - az Ön kívánságai szerint - bebetonozhatók is. A szabadban való edzés még soha nem volt ilyen egyszerű!

Műszaki adatok
Súlyterhelés
110 kg
Súly
9 kg
Építési profilok
profil 40x40x1,5
Írja meg véleményét
Az Ön értékelése:
5/5
Saját termékkép hozzáadása:
Kérdése van? 24 órán belül válaszolunk
Ha a fenti leírás nem elegendő az Ön számára, kérjük, küldje el nekünk a termékkel kapcsolatos kérdését. Igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni.Az adatokat a következőkkel összhangban kell feldolgozniadatvédelmi politika. Ennek benyújtásával Ön elfogadja annak rendelkezéseit.
A gyártó leírása
Marbo Sport

A Marbót több mint 30 évvel ezelőtt alapították Starachowicében. Az otthoni edzőtermek számára készült egyszerű berendezések gyártásával kezdtük, hogy aztán a tapasztalatok gyarapodásával folyamatosan növeljük a termékpalettát és a termékek minőségét. Ma mi vagyunk a testépítő felszerelések vezető gyártója Lengyelországban, világszínvonalú felszereléseket kínálva. Olyan márkát építettünk és olyan tapasztalatot szereztünk, amely kötelez.

A testépítés a szenvedélyünk, és ezt ötvözve a legmodernebb gépparkunkkal, képesek vagyunk a legmagasabb minőségű, a részletekre odafigyelő, és mindenekelőtt az Ön kényelmét és biztonságát szem előtt tartó felszereléseket szállítani.

A vállalat székhelye a Świętokrzyskie vajdasági Starachowicében található. Itt található az iroda, valamint a gyártó- és raktárcsarnokok. Ez az a bázis, ahonnan az internetes értékesítés és az ügyfélkapcsolat minden formáját irányítják, és ahonnan az egyéni ügyfelek és a partnerüzletek számára a küldemények indulnak. A vállalati térképen az összes út Starachowicéből indul.

pixel