HOT DEAL! AKÁR -30% A KIVÁLASZTOTT TÉTELEKRE Az ajánlathoz

Kültéri létra MO-003 - Marbo Sport

Gyártó:Marbo Sport
Sorozat:Outdoor
Termékkód:MO-003
Kültéri létra MO-003 - Marbo Sport
Kültéri létra MO-003 - Marbo Sport
Kültéri létra MO-003 - Marbo Sport
Kültéri létra MO-003 - Marbo Sport
Kültéri létra MO-003 - Marbo Sport
Kültéri létra MO-003 - Marbo Sport
status_iconAzonnal elérhető, nagy mennyiségben raktáron%d
351,00 €
A legalacsonyabb ár a kedvezményt megelőző 30 napon belül:349,00 €Normál ár:399,00 € -12%
 • Garancia Home 24 havonta

  Otthoni garancia - 2 év
  Az otthoni garancia az otthoni használatra szánt készülékekre vonatkozik.
  Könnyű kereskedelmi garancia - nincs
  A Light Commercial garancia a kis szállodákban, rehabilitációs klinikákon, egészségügyi központokban stb. működő készülékekre vonatkozik. A maximális üzemidő napi 4 óra.
  Teljes kereskedelmi garancia - nincs
  A teljes kereskedelmi garancia az edzőtermekben, iskolákban stb. működő készülékekre vonatkozik. Megfelelő karbantartás esetén a maximális üzemidő napi 12 óra.

 • 14 napig ingyenes visszaküldés
  Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy az online vásárlás élményét 100%-ban biztonságossá tegyük az Ön számára. Ezért minden fogyasztó számára 14 naptári napra hosszabbítjuk meg az árucikkek üzletbe történő visszaküldésének határidejét az összes kínált termék esetében.
 • Vásárlás közvetlenül a gyártótól
  Minden Marbo Sport terméket közvetlenül a közép-európai raktárunkból szállítunk.
 • Prémium-szolgáltatás közvetlenül a gyártótól.
  Minden szerviz- és panaszügyet házon belüli panasz- és szervizosztályunk kezel. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy gyorsan reagáljunk az Ön igényeire, és azonnal megoldjunk minden problémát.
 • 40 év minőség

Kültéri tornalétra MO-003 Marbo Sport

Vigyázzon formájára a szabadban. Végezzen gyakorlatokat saját testsúllyal biztonságosan és kényelmesen. A Marbo Sport legújabb OUTDOOR sorozatának kültéri gimnasztikai létrája lehetővé teszi az egész család edzését.

A

MO-003 egy olyan kialakítás, amely tökéletes lesz a kertben, játszótéren, parkban, kertben vagy bármely más zöldterületen. Ahová csak akarja.

Ez a modell:

 • gyermekek és felnőttek gyakorolhatnak;
 • kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek ellenállnak a stressznek még intenzív edzés közben is;
 • moduláris felépítésű – további elemekkel bővítheti a szabadtéri edzések gazdagítása érdekében.

Ez az első lépés egy többfunkciós szabadtéri edzőterem létrehozásához! A létra egy önálló darab, amely számos lehetőséget biztosít Önnek és szeretteinek az aktív szórakozásra.

Idővel további elemeket is rögzíthet hozzá – például felhúzható rudat, kapaszkodókat a merüléshez és még sok mást. Így bővítheti edzési lehetőségeit.

Egy dizájn – sok felhasználás

Ez a kültéri létra tökéletes kiegészítő a tornasport szerelmeseinek. Erő- és állóképességi gyakorlatokat is végzel rajta, valamint egyensúlyérzéked és koordinációdat fejlesztő edzéseket.

A gyerekek is profitálnak majd belőle – remek hely az aktív szabadtéri játékhoz!

Akár 226 cm magas, valamint vízszintes és függőleges létrafokok.

A vízszintes létrafokon például felhúzhatja magát, vagy merítéseket hajthat végre – ezzel erősítheti a felsőtest izomzatát. A függőlegesek többek között:

 • edzés előtt bemelegítés és nyújtás,
 • egyszerű általános fejlesztő gyakorlatok, például lógás, guggolás stb.,
 • korrekciós gyakorlatok gyermekek testtartási hibáira, például hajlításokra és hátrahajlításokra,
 • támaszkodás végrehajtása,
 • ... és sok más módon.

Ez egy nagyszerű gyakorlati inspiráció mindenki számára – kortól és fizikai állapottól függetlenül. És mozgásra készteti az embert!

Tökéletes dizájn a mártogatósokhoz

A kapaszkodós fekvőtámaszok fontos részei a napi edzésnek? Vagy fel szeretné venni őket a gyakorlatsorba? Most megteheti!

A dizájnt tömör rudak gazdagították a mártáshoz. Az edzéshez optimális magasságban vannak elhelyezve, és kényelmes fogást biztosítanak.

Stable and robust construction

The high quality of the metal alloy used in the profiles and the precision of the connections of the elements is not everything. In addition, we used reinforcements at the joints. This makes the structure even more stable and safer.

As a result, this training device can withstand a load of up to 110 kg. Exercise without fear!

Rögzítés betonozással – a stabilitás garanciája

A teljes szerkezet stabilitása nagymértékben függ a talaj típusától és a talajba való beépítés minőségétől. A telepítés előtt meg kell vizsgálni a talajt, és meg kell választani a megfelelő rögzítési módot pillérek a típusához.

A legjobb eredmény elérése érdekében javasoljuk, hogy a szerkezet pilléreit legalább 37 cm-es mélységben a talajba ágyazzák, majd később betonozzák – az alap minimális mérete 25x25x60 cm.

Egy ilyen megoldás maximális stabilitást biztosít még nagyon intenzív gyakorlatok során is – a talaj természetétől függetlenül.

OUTDOOR line - szabadtéri edzőterem mindenkinek

A Marbo OUTDOOR egy sorozat azoknak, akik az edzési igényeikre szabott - profi vagy amatőr - szabadtéri edzőtermet, valamint az egész család számára szabadtéri pihenőhelyet szeretnének kialakítani. Ez a berendezés tökéletesen működik a kertben, egy kisparcellában vagy más zöldterületen.

A rendszer moduláris felépítése lehetővé teszi, hogy mindenki összeállíthassa a saját edzés- és rekreációs felszerelését. Ennek a sorozatnak az alapeleme egy multifunkcionális létra - egy önálló szerkezet, amely inspirálja a felnőtteket. és a gyermekeket az aktív időtöltésre. További elemekkel bővíthető, amelyek kiszélesítik az edzés és a játék lehetőségeit - saját igényei szerint.

Az OUTDOOR sorozat elemei a kompromisszumok nélküli minőséget és a precíz kivitelezést ötvözik. Masszív szerkezeti profilok és csövek alapján készültek, hogy évekig teljes biztonságot nyújtsanak a használathoz.

A vastag fémlemezből készült speciális erősítések növelik a szerkezet szilárdságát és stabilitását. A rendszer könnyen rögzíthető a talajban való lehorgonyzással. Az oszlopok opcionálisan - az Ön kívánságai szerint - bebetonozhatók is. A szabadban való edzés még soha nem volt ilyen egyszerű!

Műszaki adatok
Súlyterhelés
110 kg
Súly
52,6 kg
Építési profilok
profil 40x40x1,
cső D30x2
Írja meg véleményét
Az Ön értékelése:
5/5
Saját termékkép hozzáadása:
Kérdése van? 24 órán belül válaszolunk
Ha a fenti leírás nem elegendő az Ön számára, kérjük, küldje el nekünk a termékkel kapcsolatos kérdését. Igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni.Az adatokat a következőkkel összhangban kell feldolgozniadatvédelmi politika. Ennek benyújtásával Ön elfogadja annak rendelkezéseit.
A gyártó leírása
Marbo Sport

A Marbót több mint 30 évvel ezelőtt alapították Starachowicében. Az otthoni edzőtermek számára készült egyszerű berendezések gyártásával kezdtük, hogy aztán a tapasztalatok gyarapodásával folyamatosan növeljük a termékpalettát és a termékek minőségét. Ma mi vagyunk a testépítő felszerelések vezető gyártója Lengyelországban, világszínvonalú felszereléseket kínálva. Olyan márkát építettünk és olyan tapasztalatot szereztünk, amely kötelez.

A testépítés a szenvedélyünk, és ezt ötvözve a legmodernebb gépparkunkkal, képesek vagyunk a legmagasabb minőségű, a részletekre odafigyelő, és mindenekelőtt az Ön kényelmét és biztonságát szem előtt tartó felszereléseket szállítani.

A vállalat székhelye a Świętokrzyskie vajdasági Starachowicében található. Itt található az iroda, valamint a gyártó- és raktárcsarnokok. Ez az a bázis, ahonnan az internetes értékesítés és az ügyfélkapcsolat minden formáját irányítják, és ahonnan az egyéni ügyfelek és a partnerüzletek számára a küldemények indulnak. A vállalati térképen az összes út Starachowicéből indul.

pixel