HOT DEAL! AKÁR -30% A KIVÁLASZTOTT TÉTELEKRE Az ajánlathoz

Külső húzódzkodó rúd zsáktartóval és rövid kapaszkodókkal a merüléshez MO-Z3 - Marbo Sport

Gyártó:Marbo Sport
Sorozat:Outdoor
Termékkód:MO-Z3
Külső húzódzkodó rúd zsáktartóval és rövid kapaszkodókkal a merüléshez MO-Z3 - Marbo Sport
Külső húzódzkodó rúd zsáktartóval és rövid kapaszkodókkal a merüléshez MO-Z3 - Marbo Sport
Külső húzódzkodó rúd zsáktartóval és rövid kapaszkodókkal a merüléshez MO-Z3 - Marbo Sport
Külső húzódzkodó rúd zsáktartóval és rövid kapaszkodókkal a merüléshez MO-Z3 - Marbo Sport
Külső húzódzkodó rúd zsáktartóval és rövid kapaszkodókkal a merüléshez MO-Z3 - Marbo Sport
Külső húzódzkodó rúd zsáktartóval és rövid kapaszkodókkal a merüléshez MO-Z3 - Marbo Sport
Külső húzódzkodó rúd zsáktartóval és rövid kapaszkodókkal a merüléshez MO-Z3 - Marbo Sport
Egyenes rúd táskatartóval MO-005 - Marbo Sport
Kültéri merülőállomás (rövid) MO-007 - Marbo Sport
Kültéri oszlop MO-004 - Marbo Sport
status_iconAzonnal elérhető, nagy mennyiségben raktáron
191,00 €
A legalacsonyabb ár a kedvezményt megelőző 30 napon belül:190,00 €Normál ár:216,90 € -12% Készletben vásárolva, megmented21,91% (53.60)
 • Garancia Home 24 havonta

  Otthoni garancia - 2 év
  Az otthoni garancia az otthoni használatra szánt készülékekre vonatkozik.
  Könnyű kereskedelmi garancia - nincs
  A Light Commercial garancia a kis szállodákban, rehabilitációs klinikákon, egészségügyi központokban stb. működő készülékekre vonatkozik. A maximális üzemidő napi 4 óra.
  Teljes kereskedelmi garancia - nincs
  A teljes kereskedelmi garancia az edzőtermekben, iskolákban stb. működő készülékekre vonatkozik. Megfelelő karbantartás esetén a maximális üzemidő napi 12 óra.

 • 14 napig ingyenes visszaküldés
  Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy az online vásárlás élményét 100%-ban biztonságossá tegyük az Ön számára. Ezért minden fogyasztó számára 14 naptári napra hosszabbítjuk meg az árucikkek üzletbe történő visszaküldésének határidejét az összes kínált termék esetében.
 • Vásárlás közvetlenül a gyártótól
  Minden Marbo Sport terméket közvetlenül a közép-európai raktárunkból szállítunk.
 • Prémium-szolgáltatás közvetlenül a gyártótól.
  Minden szerviz- és panaszügyet házon belüli panasz- és szervizosztályunk kezel. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy gyorsan reagáljunk az Ön igényeire, és azonnal megoldjunk minden problémát.
 • 40 év minőség

A készlet a következőket tartalmazza

Erősítő edzés a szabadban? Most már lehetséges! Dolgozd meg felsőtested izmait úgy, ahogy szeretnéd a saját szabadtéri edzőtermedben. A kertben, a telken - döntsd el.

A Marbo Sport OUTDOOR sorozatának MO-Z3 készlete lehetővé teszi, hogy átfogó edzéstervet tervezzen, és biztonságos felszereléssel végezze azt.

Ez egy olyan kialakítás, amely kiemelkedik a következőkből:

 • Kiváló kidolgozás – a tömör fémprofilok és a vastag fémlemezből készült kiegészítő megerősítések évekig stabilitást garantálnak;
 • sokoldalúság – húzza fel magát a rúdon, hajtson végre ugrást a korlátokon, vagy függessze fel kedvenc boksztáskáját. Mindezt egyetlen struktúrában is megteheti;
 • Moduláris kialakítás – bővítse ki további alkatrészekkel, és alkosson olyan edzőtermet, amelyről mindig is álmodott.

Gyakoroljon a szabadban az Ön feltételei szerint. A Marbo Sport OUTDOOR felszereléssorozatával minden lehetséges!

Ne feledje, hogy a boksztáska nem része a készletnek.
Kiegészítők széles választékát helyezheti a horogra – szórakozásból és profi sportedzésekhez egyaránt. Önállóan válassza ki a használni kívánt elemeket a struktúra használatakor.

Felhúzó rúd – növelje a felsőtest erejét

A rúd 225 cm magasságban található, és kényelmes fogást biztosít. Ez lehetővé teszi, hogy a felsőtest izmait erősítő és gyakorlati gyakorlatok széles skáláját végezze el. Ez a megoldás kezdőknek és haladóknak egyaránt!

Gyakoroljon például:

 • klasszikus húzódzkodás,
 • felhúzások egy laza túlnyúlásban,
 • állandó feszültséggel járó felhúzás,
 • dinamikus felhúzás,
 • felhúzás súllyal,
 • vegyes markolatú felhúzás,
 • L-helyzetű felhúzások.

Erősítse meg hát- és vállizmait, és alakítsa ki a helyes testtartást és testformát. Ahogy tetszik – biztonságosan és saját tested képességei szerint.

Akasztó boxzsákhoz/kötélhez

Bokszzsákkal gyakorolsz otthon? Nagy! Most már a szabadban is megteheti. A mellékelt univerzális horog ezt lehetővé teszi. Könnyedén felakaszthatod rá kedvenc táskádat vagy egyéb kiegészítő kiegészítőt – például mászókötelet.

Mind az össze-, mind a szétszerelés egyszerű és gyors. Így kifejezetten az Ön igényei szerint készíti elő a gyakorlatteret.

Ideális kialakítás a mártogatósokhoz

A mártogatások fontos részét képezik a napi edzésnek? Vagy fel szeretné venni őket a gyakorlatsorba? Most megteheti!

A dizájnt erős, mártogatós rudak gazdagították. Az edzéshez optimális magasságban vannak elhelyezve, és kényelmes fogást biztosítanak.

Stabil és robusztus felépítés

A profilokban használt fémötvözet kiváló minősége és az elemek csatlakozásának pontossága nem minden. Ezenkívül az illesztéseknél erősítéseket használtunk. Ez még stabilabbá és biztonságosabbá teszi a szerkezetet.

Ennek eredményeként ez az edzőeszköz akár 110 kg-os terhelést is elbír. Gyakorolj gond nélkül!

Rögzítés betonozással – a stabilitás garanciája

A teljes szerkezet stabilitása nagymértékben függ a talaj típusától és a talajba való beépítés minőségétől. Beépítés előtt meg kell vizsgálni a talajt, és meg kell választani a pillérek típusának megfelelő rögzítési módját.

A legjobb eredmény elérése érdekében javasoljuk, hogy a szerkezet pilléreit legalább 37 cm-es mélységben a talajba ágyazzák, majd később betonozzák – az alap minimális mérete 25x25x60 cm.

Egy ilyen megoldás maximális stabilitást biztosít még nagyon intenzív gyakorlatok során is – a talaj természetétől függetlenül.

OUTDOOR line - szabadtéri edzőterem mindenkinek

A Marbo OUTDOOR egy sorozat azoknak, akik az edzési igényeikre szabott - profi vagy amatőr - szabadtéri edzőtermet, valamint az egész család számára szabadtéri pihenőhelyet szeretnének kialakítani. Ez a berendezés tökéletesen működik a kertben, egy kisparcellában vagy más zöldterületen.

A rendszer moduláris felépítése lehetővé teszi, hogy mindenki összeállíthassa a saját edzés- és rekreációs felszerelését. Ennek a sorozatnak az alapeleme egy multifunkcionális létra - egy önálló szerkezet, amely inspirálja a felnőtteket. és a gyermekeket az aktív időtöltésre. További elemekkel bővíthető, amelyek kiszélesítik az edzés és a játék lehetőségeit - saját igényei szerint.

Az OUTDOOR sorozat elemei a kompromisszumok nélküli minőséget és a precíz kivitelezést ötvözik. Masszív szerkezeti profilok és csövek alapján készültek, hogy évekig teljes biztonságot nyújtsanak a használathoz.

A vastag fémlemezből készült speciális erősítések növelik a szerkezet szilárdságát és stabilitását. A rendszer könnyen rögzíthető a talajban való lehorgonyzással. Az oszlopok opcionálisan - az Ön kívánságai szerint - bebetonozhatók is. A szabadban való edzés még soha nem volt ilyen egyszerű!

Műszaki adatok
Súlyterhelés
110 kg
Súly
27,1 kg
Építési profilok
cső D30x2,
profil 40x40x1,5
Írja meg véleményét
Az Ön értékelése:
5/5
Saját termékkép hozzáadása:
Kérdése van? 24 órán belül válaszolunk
Ha a fenti leírás nem elegendő az Ön számára, kérjük, küldje el nekünk a termékkel kapcsolatos kérdését. Igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni.Az adatokat a következőkkel összhangban kell feldolgozniadatvédelmi politika. Ennek benyújtásával Ön elfogadja annak rendelkezéseit.
A gyártó leírása
Marbo Sport

A Marbót több mint 30 évvel ezelőtt alapították Starachowicében. Az otthoni edzőtermek számára készült egyszerű berendezések gyártásával kezdtük, hogy aztán a tapasztalatok gyarapodásával folyamatosan növeljük a termékpalettát és a termékek minőségét. Ma mi vagyunk a testépítő felszerelések vezető gyártója Lengyelországban, világszínvonalú felszereléseket kínálva. Olyan márkát építettünk és olyan tapasztalatot szereztünk, amely kötelez.

A testépítés a szenvedélyünk, és ezt ötvözve a legmodernebb gépparkunkkal, képesek vagyunk a legmagasabb minőségű, a részletekre odafigyelő, és mindenekelőtt az Ön kényelmét és biztonságát szem előtt tartó felszereléseket szállítani.

A vállalat székhelye a Świętokrzyskie vajdasági Starachowicében található. Itt található az iroda, valamint a gyártó- és raktárcsarnokok. Ez az a bázis, ahonnan az internetes értékesítés és az ügyfélkapcsolat minden formáját irányítják, és ahonnan az egyéni ügyfelek és a partnerüzletek számára a küldemények indulnak. A vállalati térképen az összes út Starachowicéből indul.

pixel