HOT DEAL! AKÁR -30% A KIVÁLASZTOTT TÉTELEKRE Az ajánlathoz

Többpozíciós állvány biztonsági rögzítéssel MS-S107 2.0 - Marbo Sport

Gyártó:Marbo Sport
Sorozat:Semi-Pro
Termékkód:MS-S107 2.0
Többpozíciós állvány biztonsági rögzítéssel MS-S107 2.0 - Marbo Sport
Többpozíciós állvány biztonsági rögzítéssel MS-S107 2.0 - Marbo Sport
Többpozíciós állvány biztonsági rögzítéssel MS-S107 2.0 - Marbo Sport
Többpozíciós állvány biztonsági rögzítéssel MS-S107 2.0 - Marbo Sport
Többpozíciós állvány biztonsági rögzítéssel MS-S107 2.0 - Marbo Sport
Többpozíciós állvány biztonsági rögzítéssel MS-S107 2.0 - Marbo Sport
Model:
MS-S107 2.0
status_iconAzonnal elérhető, nagy mennyiségben raktáron%d
238,00 €
A legalacsonyabb ár a kedvezményt megelőző 30 napon belül:236,00 €Normál ár:270,00 € -12%
 • Garancia Home 24 havonta

  Otthoni garancia - 2 év
  Az otthoni garancia az otthoni használatra szánt készülékekre vonatkozik.
  Könnyű kereskedelmi garancia - nincs
  A Light Commercial garancia a kis szállodákban, rehabilitációs klinikákon, egészségügyi központokban stb. működő készülékekre vonatkozik. A maximális üzemidő napi 4 óra.
  Teljes kereskedelmi garancia - nincs
  A teljes kereskedelmi garancia az edzőtermekben, iskolákban stb. működő készülékekre vonatkozik. Megfelelő karbantartás esetén a maximális üzemidő napi 12 óra.

 • 14 napig ingyenes visszaküldés
  Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy az online vásárlás élményét 100%-ban biztonságossá tegyük az Ön számára. Ezért minden fogyasztó számára 14 naptári napra hosszabbítjuk meg az árucikkek üzletbe történő visszaküldésének határidejét az összes kínált termék esetében.
 • Vásárlás közvetlenül a gyártótól
  Minden Marbo Sport terméket közvetlenül a közép-európai raktárunkból szállítunk.
 • Prémium-szolgáltatás közvetlenül a gyártótól.
  Minden szerviz- és panaszügyet házon belüli panasz- és szervizosztályunk kezel. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy gyorsan reagáljunk az Ön igényeire, és azonnal megoldjunk minden problémát.
 • 40 év minőség

A Marbo Sport MS-S107 2.0 védelemmel és távolságállítással ellátott állványai tökéletes kiegészítői az edzőtermi felszereléseknek.

Stabil és funkcionális kialakításának köszönhetően a súlyzóval végzett edzés kényelmes - függetlenül attól, hogy deadliftet, súlyzós vállrándításokat, vagy alkaremelést széles fogásban tervezel végezni. Stabil védelmet is kapsz, ami teljesen biztonságossá teszi az edzést.

6 szint a rúd lerakásához

A súlyzó elhelyezésére szolgáló 6 szint lehetővé teszi a különböző pozíciókban és konfigurációkban való edzést.

Állítható állványtávolság

Az állványok keresztrúddal stabilan össze vannak kötve egymással. A köztük lévő távolság gyorsan és kényelmesen állítható. 3 pozícióba állítható: 100, 110 és 120 cm.

3 fokozatban állítható erős biztosítóhorgok

Az állítható biztonsági horgok gondoskodnak a biztonságról többek között: amikor súlyzós guggolást vagy vállgyakorlatot végzel.

2 súlytároló rúd + rúdtartó

A tömör rudak lehetővé teszik a súly kényelmes és biztonságos tárolását. Az állvány aljában egy hüvely is található, amely lehetővé teszi egy szabványos (30 mm átmérőjű) rúd tárolását.

Gumitalpak

Nem kell attól tartanod, hogy edzés közben elmozdul a szerkezet – a talpak növelik annak stabilitását.

Home Line - berendezés otthoni használatra

A Marbo Home sorozat termékei azoknak a kezdő testépítés-rajongóknak készültek, akik most kezdik edzőteremi kalandjukat.

Az eszközt úgy tervezték, hogy a lehető legfunkcionálisabb és egyben könnyen összeszerelhető legyen. A Home sorozat eszközei strapabíró 40x40mm-es profilból készülnek, ami a megfelelő árkategóriában a kínai padokkal szemben összehasonlíthatatlan stabilitást garantál. A kivitelezés esztétikáját az elegáns piros és fekete kárpit, vastag, három centiméteres szivacson, valamint a porszórt festékbevonat hangsúlyozzák.

Ügyfeleid biztonsága érdekében berendezéseink biztonságát és a vonatkozó szabványoknak való megfelelését az Európai Minőségügyi Központ ellenőrizte.

Ennek a kutatásnak az eredménye a biztonsági tanúsítvány és a Top Security Certificate, amelyet a Home vonal eszközökhöz kaptunk.

Műszaki adatok
magasság
166 cm
széles
min. 100 cm,
maks. 120 cm
hossz
109 cm
Súly
34 kg
A horog beállítása
3 lépés
A távolság beállítása
3 lépés,
100 cm , 110 cm, 120 cm
Súlyterhelés
300 kg
Profil
50 x 50 x 2 mm
Anyag
stóla
Felület kidolgozása
Porfestés
Súlyzótálca típusa
csatlakoztatva
Model
MS-S107 2.0
Írja meg véleményét
Az Ön értékelése:
5/5
Saját termékkép hozzáadása:
Kérdése van? 24 órán belül válaszolunk
Ha a fenti leírás nem elegendő az Ön számára, kérjük, küldje el nekünk a termékkel kapcsolatos kérdését. Igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni.Az adatokat a következőkkel összhangban kell feldolgozniadatvédelmi politika. Ennek benyújtásával Ön elfogadja annak rendelkezéseit.
A gyártó leírása
Marbo Sport

A Marbót több mint 30 évvel ezelőtt alapították Starachowicében. Az otthoni edzőtermek számára készült egyszerű berendezések gyártásával kezdtük, hogy aztán a tapasztalatok gyarapodásával folyamatosan növeljük a termékpalettát és a termékek minőségét. Ma mi vagyunk a testépítő felszerelések vezető gyártója Lengyelországban, világszínvonalú felszereléseket kínálva. Olyan márkát építettünk és olyan tapasztalatot szereztünk, amely kötelez.

A testépítés a szenvedélyünk, és ezt ötvözve a legmodernebb gépparkunkkal, képesek vagyunk a legmagasabb minőségű, a részletekre odafigyelő, és mindenekelőtt az Ön kényelmét és biztonságát szem előtt tartó felszereléseket szállítani.

A vállalat székhelye a Świętokrzyskie vajdasági Starachowicében található. Itt található az iroda, valamint a gyártó- és raktárcsarnokok. Ez az a bázis, ahonnan az internetes értékesítés és az ügyfélkapcsolat minden formáját irányítják, és ahonnan az egyéni ügyfelek és a partnerüzletek számára a küldemények indulnak. A vállalati térképen az összes út Starachowicéből indul.

pixel