HOT DEAL! AKÁR -30% A KIVÁLASZTOTT TÉTELEKRE Az ajánlathoz

MS-S104 2.0 védelemmel kombinált állványok - Marbo Sport

Gyártó:Marbo Sport
Sorozat:Semi-Pro
Termékkód:MS-S104 2.0
MS-S104 2.0 védelemmel kombinált állványok - Marbo Sport
MS-S104 2.0 védelemmel kombinált állványok - Marbo Sport
MS-S104 2.0 védelemmel kombinált állványok - Marbo Sport
MS-S104 2.0 védelemmel kombinált állványok - Marbo Sport
MS-S104 2.0 védelemmel kombinált állványok - Marbo Sport
MS-S104 2.0 védelemmel kombinált állványok - Marbo Sport
Model:
MS-S104 2.0
status_iconAzonnal elérhető, nagy mennyiségben raktáron%d
251,00 €
A legalacsonyabb ár a kedvezményt megelőző 30 napon belül:285,00 €ig -12%Normál ár:285,00 € -12%
 • Garancia Home 24 havonta

  Otthoni garancia - 2 év
  Az otthoni garancia az otthoni használatra szánt készülékekre vonatkozik.
  Könnyű kereskedelmi garancia - nincs
  A Light Commercial garancia a kis szállodákban, rehabilitációs klinikákon, egészségügyi központokban stb. működő készülékekre vonatkozik. A maximális üzemidő napi 4 óra.
  Teljes kereskedelmi garancia - nincs
  A teljes kereskedelmi garancia az edzőtermekben, iskolákban stb. működő készülékekre vonatkozik. Megfelelő karbantartás esetén a maximális üzemidő napi 12 óra.

 • 14 napig ingyenes visszaküldés
  Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy az online vásárlás élményét 100%-ban biztonságossá tegyük az Ön számára. Ezért minden fogyasztó számára 14 naptári napra hosszabbítjuk meg az árucikkek üzletbe történő visszaküldésének határidejét az összes kínált termék esetében.
 • Vásárlás közvetlenül a gyártótól
  Minden Marbo Sport terméket közvetlenül a közép-európai raktárunkból szállítunk.
 • Prémium-szolgáltatás közvetlenül a gyártótól.
  Minden szerviz- és panaszügyet házon belüli panasz- és szervizosztályunk kezel. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy gyorsan reagáljunk az Ön igényeire, és azonnal megoldjunk minden problémát.
 • 40 év minőség

Olcsóbban megvásárolható készletben

493,00 €
434,00 €
Megmented11.97% (59,00 €)
Készlet megtekintése

Szett MS2_2.0 | kétoldalas pad + állítható állványok - Marbo Sport

Ennek a kialakításnak köszönhetően kényelmesen és biztonságosan végezhetsz általános súlyzós edzéseket - például deadlift, súlyzós vállvonogatás hátulról vagy alkar emelés állva széles fogással. A további fogantyúk lehetővé teszik a tolódzkodások gyakorlását is.

Magasságállítás - 10 cm-enként

Kényelmesen módosíthatod az állványok magasságát a saját magasságodnak és az elvégzett gyakorlat típusának megfelelően

Beépített tolódzkodó fogantyú

Az állványok ergonomikus kapaszkodókkal vannak felszerelve, amelyek lehetővé teszik az ilyen edzést.

Védelem – biztonság edzés közben

Akkor is leteheti a rudat, ha az edzést végző nem tudja a teljes mozgást végrehajtani a rúddal. Ez biztonságosabbá és kényelmesebbé teszi az edzést.

2db súlytároló rúd

Kényelmesen tedd félre a további súlytárcsákat, hogy edzés közben könnyen cserélni tudd őket, és helyet takaríts meg az otthoni edzőtermedben

Állítható távolság

Az állítható távolság lehetővé teszi különböző hosszúságú rudak használatát - anélkül, hogy további tartozékokat kellene vásárolni.

Magas szerkezeti stabilitás

Az állványok egy szerkezetbe való egyesítése növeli annak stabilitását. Ez az edzés biztonságát jelenti, még haladó szinten is.

Gumitalpak

A gumitalpaknak köszönhetően a szerkezet nem mozdul el a nagy terhelés hatására.

Semi-Pro 2.0 sorozat – a bestsellerek új generációja

A Semi-Pro 2.0 a Marbo Sport készülékek és kiegészítők új sorozata haladó szintű otthoni felhasználók számára.

Ez az ikonikus Semi-Pro sorozat új verziója, frissített és továbbfejlesztett változatban. A jól ismert minőség, ergonómia és stabilitás új dizájnt kapott. Az elegáns fekete kárpit az ezüst és acél árnyalatú finom részletekkel és a diszkrét logóval kombinálva a modern stílus kvintesszenciája.

A gépek kiváló benyomást keltenek és kivételesen professzionálisan néznek ki – még stabilabbak, biztonságosabbak és ergonomikusabbak.

A felszerelések széles választéka olyan eszközöket tartalmaz, amelyek lehetővé teszik az erő- és állóképességi gyakorlatokat, súlyokkal és anélkül, különféle izomcsoportokat formálva. A gépek pontos és széles körű beállítást tesznek lehetővé. Ez lehetővé teszi az egyes felhasználók edzési igényeihez való igazítást.

A felszerelés könnyen kombinálható, így kompakt és teljes készleteket hozhatsz létre professzionális gyakorlatokhoz. Kiváló választás azoknak, akik a mindennapokban intenzívebb és haladóbb edzéseket végeznek.

Műszaki adatok
magasság
maks. 152 cm,
min. 92 cm
széles
maks. 160 cm,
min. 117 cm
hossz
110 cm
érvényesítés
magasság min: 58 cm,
max. magasság: 88 cm
A távolság beállítása
5 szint,
72 cm , 83 cm, 94 cm, 104cm, 114cm
Magasságállítás
állványok: 7 szint,
rögzítés: 7 szint
Súly
35 kg
Súlyterhelés
300 kg
Profil
50 x 50 x 2 mm
Anyag
stóla
Felület kidolgozása
Porfestés
Súlyzótálca típusa
csatlakoztatva
Model
MS-S104 2.0
Írja meg véleményét
Az Ön értékelése:
5/5
Saját termékkép hozzáadása:
Kérdése van? 24 órán belül válaszolunk
Ha a fenti leírás nem elegendő az Ön számára, kérjük, küldje el nekünk a termékkel kapcsolatos kérdését. Igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni.Az adatokat a következőkkel összhangban kell feldolgozniadatvédelmi politika. Ennek benyújtásával Ön elfogadja annak rendelkezéseit.
A gyártó leírása
Marbo Sport

A Marbót több mint 30 évvel ezelőtt alapították Starachowicében. Az otthoni edzőtermek számára készült egyszerű berendezések gyártásával kezdtük, hogy aztán a tapasztalatok gyarapodásával folyamatosan növeljük a termékpalettát és a termékek minőségét. Ma mi vagyunk a testépítő felszerelések vezető gyártója Lengyelországban, világszínvonalú felszereléseket kínálva. Olyan márkát építettünk és olyan tapasztalatot szereztünk, amely kötelez.

A testépítés a szenvedélyünk, és ezt ötvözve a legmodernebb gépparkunkkal, képesek vagyunk a legmagasabb minőségű, a részletekre odafigyelő, és mindenekelőtt az Ön kényelmét és biztonságát szem előtt tartó felszereléseket szállítani.

A vállalat székhelye a Świętokrzyskie vajdasági Starachowicében található. Itt található az iroda, valamint a gyártó- és raktárcsarnokok. Ez az a bázis, ahonnan az internetes értékesítés és az ügyfélkapcsolat minden formáját irányítják, és ahonnan az egyéni ügyfelek és a partnerüzletek számára a küldemények indulnak. A vállalati térképen az összes út Starachowicéből indul.

pixel