HOT DEAL! AKÁR -30% A KIVÁLASZTOTT TÉTELEKRE Az ajánlathoz

Mennyezetre rögzíthető csiga MH-W107 2.0 - Marbo Sport

Gyártó:Marbo Sport
Sorozat:Home
Termékkód:MH-W107 2.0
Mennyezetre rögzíthető csiga MH-W107 2.0 - Marbo Sport
Mennyezetre rögzíthető csiga MH-W107 2.0 - Marbo Sport
Mennyezetre rögzíthető csiga MH-W107 2.0 - Marbo Sport
Mennyezetre rögzíthető csiga MH-W107 2.0 - Marbo Sport
Mennyezetre rögzíthető csiga MH-W107 2.0 - Marbo Sport
Mennyezetre rögzíthető csiga MH-W107 2.0 - Marbo Sport
Mennyezetre rögzíthető csiga MH-W107 2.0 - Marbo Sport
Mennyezetre rögzíthető csiga MH-W107 2.0 - Marbo Sport
status_iconAzonnal elérhető, nagy mennyiségben raktáron%d
84,00 €
A legalacsonyabb ár a kedvezményt megelőző 30 napon belül:83,00 €Normál ár:94,89 € -11%
 • Garancia Home 24 havonta

  Otthoni garancia - 2 év
  Az otthoni garancia az otthoni használatra szánt készülékekre vonatkozik.
  Könnyű kereskedelmi garancia - nincs
  A Light Commercial garancia a kis szállodákban, rehabilitációs klinikákon, egészségügyi központokban stb. működő készülékekre vonatkozik. A maximális üzemidő napi 4 óra.
  Teljes kereskedelmi garancia - nincs
  A teljes kereskedelmi garancia az edzőtermekben, iskolákban stb. működő készülékekre vonatkozik. Megfelelő karbantartás esetén a maximális üzemidő napi 12 óra.

 • 14 napig ingyenes visszaküldés
  Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy az online vásárlás élményét 100%-ban biztonságossá tegyük az Ön számára. Ezért minden fogyasztó számára 14 naptári napra hosszabbítjuk meg az árucikkek üzletbe történő visszaküldésének határidejét az összes kínált termék esetében.
 • Vásárlás közvetlenül a gyártótól
  Minden Marbo Sport terméket közvetlenül a közép-európai raktárunkból szállítunk.
 • Prémium-szolgáltatás közvetlenül a gyártótól.
  Minden szerviz- és panaszügyet házon belüli panasz- és szervizosztályunk kezel. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy gyorsan reagáljunk az Ön igényeire, és azonnal megoldjunk minden problémát.
 • 40 év minőség

Az MH-W107 2.0 mennyezetre rögzíthető csiga átfogó eszköz a felső izomcsoportok edzéséhez. Az optimális vastagságú fémlemez használatának köszönhetően a teljes szerkezet eléri a maximum 120 kg-os teherbírást.

Megjegyzés:
A képeken látható súlyok nem képezik a készlet részét.

Golyóscsapágyas vezetőkerekek

A vastag, golyóscsapágyas csiga sima kábelvezetést biztosít.

Hely a súlyoknak

A súlytartó rúd átmérője 22mm, magassága 450mm - ez lehetővé teszi szinte bármilyen, a piacon kapható, súly használatát.

Kábel ütközővel

A kábel vége vastag, gömb alakú ütközővel van ellátva, amely megvédi a csigát az esetleges sérülésektől.

A készlet két MH-C204 fogantyút tartalmaz

A készletben két darab MH-C204 egykezes fogantyút kapsz.

Home Line - berendezés otthoni használatra

A Marbo Home sorozat termékei azoknak a kezdő testépítés-rajongóknak készültek, akik most kezdik edzőteremi kalandjukat.

Az eszközt úgy tervezték, hogy a lehető legfunkcionálisabb és egyben könnyen összeszerelhető legyen. A Home sorozat eszközei strapabíró 40x40mm-es profilból készülnek, ami a megfelelő árkategóriában a kínai padokkal szemben összehasonlíthatatlan stabilitást garantál. A kivitelezés esztétikáját az elegáns piros és fekete kárpit, vastag, három centiméteres szivacson, valamint a porszórt festékbevonat hangsúlyozzák.

Ügyfeleid biztonsága érdekében berendezéseink biztonságát és a vonatkozó szabványoknak való megfelelését az Európai Minőségügyi Központ ellenőrizte.

Ennek a kutatásnak az eredménye a biztonsági tanúsítvány és a Top Security Certificate, amelyet a Home vonal eszközökhöz kaptunk.

Műszaki adatok
Wymiary podstawy
9 x 10 cm
Súly
4 kg
Súlyterhelés
120 kg
Golyóscsapágy görgők
2 szt.
kötél
2 db (acélkábel)
Karabiner
2 szt.
Súlylemez tartó
Hossza 45 cm,
átmérője 22 mm
Anyag
stóla
Felület kidolgozása
Porfestés
Helyigény
Mennyezeti szerelés
Wymiary paczki
Írja meg véleményét
Az Ön értékelése:
5/5
Saját termékkép hozzáadása:
Kérdése van? 24 órán belül válaszolunk
Ha a fenti leírás nem elegendő az Ön számára, kérjük, küldje el nekünk a termékkel kapcsolatos kérdését. Igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni.Az adatokat a következőkkel összhangban kell feldolgozniadatvédelmi politika. Ennek benyújtásával Ön elfogadja annak rendelkezéseit.
A gyártó leírása
Marbo Sport

A Marbót több mint 30 évvel ezelőtt alapították Starachowicében. Az otthoni edzőtermek számára készült egyszerű berendezések gyártásával kezdtük, hogy aztán a tapasztalatok gyarapodásával folyamatosan növeljük a termékpalettát és a termékek minőségét. Ma mi vagyunk a testépítő felszerelések vezető gyártója Lengyelországban, világszínvonalú felszereléseket kínálva. Olyan márkát építettünk és olyan tapasztalatot szereztünk, amely kötelez.

A testépítés a szenvedélyünk, és ezt ötvözve a legmodernebb gépparkunkkal, képesek vagyunk a legmagasabb minőségű, a részletekre odafigyelő, és mindenekelőtt az Ön kényelmét és biztonságát szem előtt tartó felszereléseket szállítani.

A vállalat székhelye a Świętokrzyskie vajdasági Starachowicében található. Itt található az iroda, valamint a gyártó- és raktárcsarnokok. Ez az a bázis, ahonnan az internetes értékesítés és az ügyfélkapcsolat minden formáját irányítják, és ahonnan az egyéni ügyfelek és a partnerüzletek számára a küldemények indulnak. A vállalati térképen az összes út Starachowicéből indul.

pixel