HOT DEAL! AKÁR -30% A KIVÁLASZTOTT TÉTELEKRE Az ajánlathoz

Alsó és felső csiga MH-W106 2.0 - Marbo Sport

Gyártó:Marbo Sport
Sorozat:Home
Termékkód:MH-W106 2.0
Alsó és felső csiga MH-W106 2.0 - Marbo Sport
Alsó és felső csiga MH-W106 2.0 - Marbo Sport
Alsó és felső csiga MH-W106 2.0 - Marbo Sport
Alsó és felső csiga MH-W106 2.0 - Marbo Sport
Alsó és felső csiga MH-W106 2.0 - Marbo Sport
Alsó és felső csiga MH-W106 2.0 - Marbo Sport
Alsó és felső csiga MH-W106 2.0 - Marbo Sport
Alsó és felső csiga MH-W106 2.0 - Marbo Sport
Alsó és felső csiga MH-W106 2.0 - Marbo Sport
Alsó és felső csiga MH-W106 2.0 - Marbo Sport
status_iconAzonnal elérhető, nagy mennyiségben raktáron%d
290,00 €
A legalacsonyabb ár a kedvezményt megelőző 30 napon belül:289,00 €Normál ár:329,90 € -12%
 • Garancia Home 24 havonta

  Otthoni garancia - 2 év
  Az otthoni garancia az otthoni használatra szánt készülékekre vonatkozik.
  Könnyű kereskedelmi garancia - nincs
  A Light Commercial garancia a kis szállodákban, rehabilitációs klinikákon, egészségügyi központokban stb. működő készülékekre vonatkozik. A maximális üzemidő napi 4 óra.
  Teljes kereskedelmi garancia - nincs
  A teljes kereskedelmi garancia az edzőtermekben, iskolákban stb. működő készülékekre vonatkozik. Megfelelő karbantartás esetén a maximális üzemidő napi 12 óra.

 • 14 napig ingyenes visszaküldés
  Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy az online vásárlás élményét 100%-ban biztonságossá tegyük az Ön számára. Ezért minden fogyasztó számára 14 naptári napra hosszabbítjuk meg az árucikkek üzletbe történő visszaküldésének határidejét az összes kínált termék esetében.
 • Vásárlás közvetlenül a gyártótól
  Minden Marbo Sport terméket közvetlenül a közép-európai raktárunkból szállítunk.
 • Prémium-szolgáltatás közvetlenül a gyártótól.
  Minden szerviz- és panaszügyet házon belüli panasz- és szervizosztályunk kezel. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy gyorsan reagáljunk az Ön igényeire, és azonnal megoldjunk minden problémát.
 • 40 év minőség

Az MH-W106 2.0 felső és alsó csiga egy teljesen helyhez kötött felszerelés, amely üléssel, talpakkal, lábrögzítővel, extra háttámlával és egy középső csigával van felszerelve, amellyel a kar- vagy mellizmokat lehet edzeni.

Állítható lábrögzítők

Az MH-W106 2.0 csigás emelő három fokozatban állítható combrögzítővel rendelkezik.

Hely a súlyoknak

Az MH-W106 2.0 modellt úgy tervezték, hogy szabad súlyokkal működjön, amelyeket egy erős, 25mm átmérőjű csőre lehet ráhelyezni.

Háttámla és kiegészítő csiga

A csigás edzőgép legújabb verziójához egy háttámlát és egy fejmagasságban elhelyezett kiegészítő csigát adtunk hozzá.

Home Line - berendezés otthoni használatra

A Marbo Home sorozat termékei azoknak a kezdő testépítés-rajongóknak készültek, akik most kezdik edzőteremi kalandjukat.

Az eszközt úgy tervezték, hogy a lehető legfunkcionálisabb és egyben könnyen összeszerelhető legyen. A Home sorozat eszközei strapabíró 40x40mm-es profilból készülnek, ami a megfelelő árkategóriában a kínai padokkal szemben összehasonlíthatatlan stabilitást garantál. A kivitelezés esztétikáját az elegáns piros és fekete kárpit, vastag, három centiméteres szivacson, valamint a porszórt festékbevonat hangsúlyozzák.

Ügyfeleid biztonsága érdekében berendezéseink biztonságát és a vonatkozó szabványoknak való megfelelését az Európai Minőségügyi Központ ellenőrizte.

Ennek a kutatásnak az eredménye a biztonsági tanúsítvány és a Top Security Certificate, amelyet a Home vonal eszközökhöz kaptunk.

Műszaki adatok
magasság
206 cm
széles
51 cm (oszlop nélkül),
108 cm (oszloppal)
hossz
143 cm
Ülés magasság
44 cm
Súly
30 kg
Súlyterhelés
120 kg
Golyóscsapágy görgők
8 szt.
Súlylemez tartó
2 x 21 cm
Anyag
stóla
Felület kidolgozása
Porfestés
Helyigény
0,82 m2,
helyhez kötött
Súlyarány
1:1 felülről történő emelés,
alsó emelés 2:1,
középső emelő 2:1
Állapot
Új
Írja meg véleményét
Az Ön értékelése:
5/5
Saját termékkép hozzáadása:
Kérdése van? 24 órán belül válaszolunk
Ha a fenti leírás nem elegendő az Ön számára, kérjük, küldje el nekünk a termékkel kapcsolatos kérdését. Igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni.Az adatokat a következőkkel összhangban kell feldolgozniadatvédelmi politika. Ennek benyújtásával Ön elfogadja annak rendelkezéseit.
A gyártó leírása
Marbo Sport

A Marbót több mint 30 évvel ezelőtt alapították Starachowicében. Az otthoni edzőtermek számára készült egyszerű berendezések gyártásával kezdtük, hogy aztán a tapasztalatok gyarapodásával folyamatosan növeljük a termékpalettát és a termékek minőségét. Ma mi vagyunk a testépítő felszerelések vezető gyártója Lengyelországban, világszínvonalú felszereléseket kínálva. Olyan márkát építettünk és olyan tapasztalatot szereztünk, amely kötelez.

A testépítés a szenvedélyünk, és ezt ötvözve a legmodernebb gépparkunkkal, képesek vagyunk a legmagasabb minőségű, a részletekre odafigyelő, és mindenekelőtt az Ön kényelmét és biztonságát szem előtt tartó felszereléseket szállítani.

A vállalat székhelye a Świętokrzyskie vajdasági Starachowicében található. Itt található az iroda, valamint a gyártó- és raktárcsarnokok. Ez az a bázis, ahonnan az internetes értékesítés és az ügyfélkapcsolat minden formáját irányítják, és ahonnan az egyéni ügyfelek és a partnerüzletek számára a küldemények indulnak. A vállalati térképen az összes út Starachowicéből indul.

pixel