HOT DEAL! AKÁR -30% A KIVÁLASZTOTT TÉTELEKRE Az ajánlathoz

Smith gép húzódzkodó és tolódzkodó rúddal MS-U105 2.0 - Marbo Sport

Gyártó:Marbo Sport
Sorozat:Semi-Pro
Termékkód:MS-U105 2.0
Smith gép húzódzkodó és tolódzkodó rúddal MS-U105 2.0 - Marbo Sport
Smith gép húzódzkodó és tolódzkodó rúddal MS-U105 2.0 - Marbo Sport
Smith gép húzódzkodó és tolódzkodó rúddal MS-U105 2.0 - Marbo Sport
Smith gép húzódzkodó és tolódzkodó rúddal MS-U105 2.0 - Marbo Sport
Smith gép húzódzkodó és tolódzkodó rúddal MS-U105 2.0 - Marbo Sport
Smith gép húzódzkodó és tolódzkodó rúddal MS-U105 2.0 - Marbo Sport
Smith gép húzódzkodó és tolódzkodó rúddal MS-U105 2.0 - Marbo Sport
Model:
MS-U105 2.0
status_iconRendelésre kapható, hosszabb átfutási idővel%d
502,00 €
A legalacsonyabb ár a kedvezményt megelőző 30 napon belül:570,00 €ig -12%Normál ár:570,00 € -12%
 • Garancia Home 24 havonta

  Otthoni garancia - 2 év
  Az otthoni garancia az otthoni használatra szánt készülékekre vonatkozik.
  Könnyű kereskedelmi garancia - nincs
  A Light Commercial garancia a kis szállodákban, rehabilitációs klinikákon, egészségügyi központokban stb. működő készülékekre vonatkozik. A maximális üzemidő napi 4 óra.
  Teljes kereskedelmi garancia - nincs
  A teljes kereskedelmi garancia az edzőtermekben, iskolákban stb. működő készülékekre vonatkozik. Megfelelő karbantartás esetén a maximális üzemidő napi 12 óra.

 • 14 napig ingyenes visszaküldés
  Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy az online vásárlás élményét 100%-ban biztonságossá tegyük az Ön számára. Ezért minden fogyasztó számára 14 naptári napra hosszabbítjuk meg az árucikkek üzletbe történő visszaküldésének határidejét az összes kínált termék esetében.
 • Vásárlás közvetlenül a gyártótól
  Minden Marbo Sport terméket közvetlenül a közép-európai raktárunkból szállítunk.
 • Prémium-szolgáltatás közvetlenül a gyártótól.
  Minden szerviz- és panaszügyet házon belüli panasz- és szervizosztályunk kezel. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy gyorsan reagáljunk az Ön igényeire, és azonnal megoldjunk minden problémát.
 • 40 év minőség

A Smith gép húzódzkodó és tolódzkodó rúddal MS-U105 2.0 a Marbo Sporttól egy többfunkciós kialakítás, amely lehetővé teszi az átfogó erősítő edzést.

Smith gép

Szabadsúlyú szerkezet, amely egy rúd és egy dupla függőleges emelő kombinációja. A kiváló minőségű vezetők biztosítják a gördülékeny mozgást az edzések során, a speciálisan kialakított horgok pedig lehetővé teszik, hogy a súlyt könnyedén a 13 magassági szint valamelyikére helyezzük – a rúd rögzítéséhez csak el kell fordítani a csuklót.

Az MS-U105 2.0 vezetőket lökhárítók védik, amelyek megvédik a berendezést a sérülésektől abban az esetben, ha a súlyzó leesik anélkül, hogy előtte bebiztosították volna.

Húzódzkodó

A húzódzkodás az egyik legnépszerűbb és leghatékonyabb edzésforma, amely lehetővé teszi az erő, az állóképesség és az izomtömeg hatékony növelését. Az MS-U105 2.0 húzódzkodót úgy tervezték, hogy különféle fogásokat biztosítson a gyakorló számára: keskeny, széles, egyenes, ferde stb.

Tolódzkodó fogantyú

A kapaszkodók két magasságba állíthatók – magasabbra, hogy nehezítsük a gyakorlatot, és alacsonyabbra, hogy az elülső támaszban a fekvőtámaszt edzzük.

Ezenkívül 3 fokozatú távolságbeállítással rendelkeznek, így egyéni edzési preferenciáidhoz igazíthatod őket.

Tárolórudak súlyoknak

A két rúd lehetővé teszi a súlytárcsák kényelmes tárolását – így azok biztonságosak és könnyen hozzáférhetők edzés közben.

További biztonsági fogantyúk a hagyományos súlyzóhoz

Az állítható biztonsági fogantyúknak köszönhetően, amelyek akár 11 magassági szintre állíthatók, az MS-U105 2.0 lehetővé teszi, hogy hagyományos súlyzóval is lehessen erőedzést végezni.

Semi-Pro 2.0 sorozat – a bestsellerek új generációja

A Semi-Pro 2.0 a Marbo Sport készülékek és kiegészítők új sorozata haladó szintű otthoni felhasználók számára.

Ez az ikonikus Semi-Pro sorozat új verziója, frissített és továbbfejlesztett változatban. A jól ismert minőség, ergonómia és stabilitás új dizájnt kapott. Az elegáns fekete kárpit az ezüst és acél árnyalatú finom részletekkel és a diszkrét logóval kombinálva a modern stílus kvintesszenciája.

A gépek kiváló benyomást keltenek és kivételesen professzionálisan néznek ki – még stabilabbak, biztonságosabbak és ergonomikusabbak.

A felszerelések széles választéka olyan eszközöket tartalmaz, amelyek lehetővé teszik az erő- és állóképességi gyakorlatokat, súlyokkal és anélkül, különféle izomcsoportokat formálva. A gépek pontos és széles körű beállítást tesznek lehetővé. Ez lehetővé teszi az egyes felhasználók edzési igényeihez való igazítást.

A felszerelés könnyen kombinálható, így kompakt és teljes készleteket hozhatsz létre professzionális gyakorlatokhoz. Kiváló választás azoknak, akik a mindennapokban intenzívebb és haladóbb edzéseket végeznek.

Műszaki adatok
hossz
122 cm
Model
MS-U105 2.0
széles
196 cm
magasság
212 cm
Profil
50 x 50 x 2 mm
Súly
62 kg
Súlyterhelés
300 kg
A súlyzó hossza
196 cm
A súlyzórúd átmérője
28 mm
Waga gryfu
13 kg
Anyag
stóla
Felület kidolgozása
Porfestés
Írja meg véleményét
Az Ön értékelése:
5/5
Saját termékkép hozzáadása:
Kérdése van? 24 órán belül válaszolunk
Ha a fenti leírás nem elegendő az Ön számára, kérjük, küldje el nekünk a termékkel kapcsolatos kérdését. Igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni.Az adatokat a következőkkel összhangban kell feldolgozniadatvédelmi politika. Ennek benyújtásával Ön elfogadja annak rendelkezéseit.
A gyártó leírása
Marbo Sport

A Marbót több mint 30 évvel ezelőtt alapították Starachowicében. Az otthoni edzőtermek számára készült egyszerű berendezések gyártásával kezdtük, hogy aztán a tapasztalatok gyarapodásával folyamatosan növeljük a termékpalettát és a termékek minőségét. Ma mi vagyunk a testépítő felszerelések vezető gyártója Lengyelországban, világszínvonalú felszereléseket kínálva. Olyan márkát építettünk és olyan tapasztalatot szereztünk, amely kötelez.

A testépítés a szenvedélyünk, és ezt ötvözve a legmodernebb gépparkunkkal, képesek vagyunk a legmagasabb minőségű, a részletekre odafigyelő, és mindenekelőtt az Ön kényelmét és biztonságát szem előtt tartó felszereléseket szállítani.

A vállalat székhelye a Świętokrzyskie vajdasági Starachowicében található. Itt található az iroda, valamint a gyártó- és raktárcsarnokok. Ez az a bázis, ahonnan az internetes értékesítés és az ügyfélkapcsolat minden formáját irányítják, és ahonnan az egyéni ügyfelek és a partnerüzletek számára a küldemények indulnak. A vállalati térképen az összes út Starachowicéből indul.

pixel