HOT DEAL! AKÁR -30% A KIVÁLASZTOTT TÉTELEKRE Az ajánlathoz

Felső és alsó lehúzó Semi-Pro MS-W102 2.0 padokhoz - Marbo Sport

Gyártó:Marbo Sport
Sorozat:Semi-Pro
Termékkód:MS-W102 2.0
Felső és alsó lehúzó Semi-Pro MS-W102 2.0 padokhoz - Marbo Sport
Felső és alsó lehúzó Semi-Pro MS-W102 2.0 padokhoz - Marbo Sport
Felső és alsó lehúzó Semi-Pro MS-W102 2.0 padokhoz - Marbo Sport
Felső és alsó lehúzó Semi-Pro MS-W102 2.0 padokhoz - Marbo Sport
Felső és alsó lehúzó Semi-Pro MS-W102 2.0 padokhoz - Marbo Sport
Felső és alsó lehúzó Semi-Pro MS-W102 2.0 padokhoz - Marbo Sport
Model:
MS-W102 2.0
status_iconAzonnal elérhető, nagy mennyiségben raktáron%d
119,00 €
A legalacsonyabb ár a kedvezményt megelőző 30 napon belül:118,00 €Normál ár:135,00 € -12%
 • Garancia Home 24 havonta

  Otthoni garancia - 2 év
  Az otthoni garancia az otthoni használatra szánt készülékekre vonatkozik.
  Könnyű kereskedelmi garancia - nincs
  A Light Commercial garancia a kis szállodákban, rehabilitációs klinikákon, egészségügyi központokban stb. működő készülékekre vonatkozik. A maximális üzemidő napi 4 óra.
  Teljes kereskedelmi garancia - nincs
  A teljes kereskedelmi garancia az edzőtermekben, iskolákban stb. működő készülékekre vonatkozik. Megfelelő karbantartás esetén a maximális üzemidő napi 12 óra.

 • 14 napig ingyenes visszaküldés
  Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy az online vásárlás élményét 100%-ban biztonságossá tegyük az Ön számára. Ezért minden fogyasztó számára 14 naptári napra hosszabbítjuk meg az árucikkek üzletbe történő visszaküldésének határidejét az összes kínált termék esetében.
 • Vásárlás közvetlenül a gyártótól
  Minden Marbo Sport terméket közvetlenül a közép-európai raktárunkból szállítunk.
 • Prémium-szolgáltatás közvetlenül a gyártótól.
  Minden szerviz- és panaszügyet házon belüli panasz- és szervizosztályunk kezel. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy gyorsan reagáljunk az Ön igényeire, és azonnal megoldjunk minden problémát.
 • 40 év minőség

Az MS-W102 2.0 felső és alsó szíjtárcsa a Semi-Pro sorozatú padokhoz tökéletes kiegészítője bármely otthoni gyakorlatkészletnek. Tartós acélból készült, így biztosítja a tartósságot és a megbízhatóságot az intenzív edzés során.

Teljes kompatibilitás a Semi-Pro sorozatú padokkal

Könnyedén és kényelmesen kombinálhatod az MS-W102 2.0 elehúzót a Marbo Sport Semi-Pro padjaival, hogy további funkciókat nyerj.

Csak csúsztasd a lehúzót egy erre a célra szolgáló helyre a padon (ún.„kéménybe”), hogy örvendj a stabil szerkezetnek, készen állva az edzés megkezdésére.

Kényelmes fogantyúcsere

Az emelő karabineres rögzítéssel rendelkezik, így könnyen és gyorsan cserélheted az edzőfogantyút.

A lehúzóval együtt kapsz egy MH-C001 hosszú rudat, de semmi sem akadályozza meg, hogy más kiegészítőt, például tricepsz edzőkötelet használj.

Két beállítás - fel/le

Az lehúzó két konfigurációban használható - felső és alsó. Ennek köszönhetően növelheted az elvégzett gyakorlatok változatosságát.

Erősítő gép szabad súlyokkal

Az MS-W102 2.0 egy szabadsúlyos gyakorlatokhoz tervezett pad tartozék. A tárcsák speciális rudakra vannak szerelve és rugós kapcsokkal vannak rögzítve, amelyek a készlet részétképezik.

EVA habbal borított combrögzítő

A blokkokat borító puha, egyben tartós EVA habnak köszönhetően nem kell attól tartanod, hogy lehorzsolod a lábad egy intenzív edzés közben.

A blokkoló pozíció magassága könnyen állítható, vagy szükség esetén levehető a lehúzóról.

Minőségi kivitelezés

A masszív fémprofilok és a tartós rögzítőelemek biztosítják a szerkezet megbízható stabilitását még a nagyon intenzív edzések során is.

Semi-Pro 2.0 sorozat – a bestsellerek új generációja

A Semi-Pro 2.0 a Marbo Sport készülékek és kiegészítők új sorozata haladó szintű otthoni felhasználók számára.

Ez az ikonikus Semi-Pro sorozat új verziója, frissített és továbbfejlesztett változatban. A jól ismert minőség, ergonómia és stabilitás új dizájnt kapott. Az elegáns fekete kárpit az ezüst és acél árnyalatú finom részletekkel és a diszkrét logóval kombinálva a modern stílus kvintesszenciája.

A gépek kiváló benyomást keltenek és kivételesen professzionálisan néznek ki – még stabilabbak, biztonságosabbak és ergonomikusabbak.

A felszerelések széles választéka olyan eszközöket tartalmaz, amelyek lehetővé teszik az erő- és állóképességi gyakorlatokat, súlyokkal és anélkül, különféle izomcsoportokat formálva. A gépek pontos és széles körű beállítást tesznek lehetővé. Ez lehetővé teszi az egyes felhasználók edzési igényeihez való igazítást.

A felszerelés könnyen kombinálható, így kompakt és teljes készleteket hozhatsz létre professzionális gyakorlatokhoz. Kiváló választás azoknak, akik a mindennapokban intenzívebb és haladóbb edzéseket végeznek.

Műszaki adatok
magasság
197 cm,
MS-L102 2.0 - 203-218 cm - paddal MS-L102 2.0 - 203-218 cm,
paddal MS-L106 2.0 - 212-227 cm
széles
106 cm (oszloppal),
50 cm (rúd nélkül)
hossz
45 cm
Súly
11 kg
Hely a súlylapok számára
2 szt.,
Átmérő 25 mm,
Hossza 20 cm
Súlyterhelés
130 kg
kötél
2 db (acélkábel)
Golyóscsapágy görgők
golyóscsapágyból (3 db)
Profil
40 x 40 mm
Felület kidolgozása
Porfestés
Model
MS-W102 2.0
Írja meg véleményét
Az Ön értékelése:
5/5
Saját termékkép hozzáadása:
Kérdése van? 24 órán belül válaszolunk
Ha a fenti leírás nem elegendő az Ön számára, kérjük, küldje el nekünk a termékkel kapcsolatos kérdését. Igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni.Az adatokat a következőkkel összhangban kell feldolgozniadatvédelmi politika. Ennek benyújtásával Ön elfogadja annak rendelkezéseit.
A gyártó leírása
Marbo Sport

A Marbót több mint 30 évvel ezelőtt alapították Starachowicében. Az otthoni edzőtermek számára készült egyszerű berendezések gyártásával kezdtük, hogy aztán a tapasztalatok gyarapodásával folyamatosan növeljük a termékpalettát és a termékek minőségét. Ma mi vagyunk a testépítő felszerelések vezető gyártója Lengyelországban, világszínvonalú felszereléseket kínálva. Olyan márkát építettünk és olyan tapasztalatot szereztünk, amely kötelez.

A testépítés a szenvedélyünk, és ezt ötvözve a legmodernebb gépparkunkkal, képesek vagyunk a legmagasabb minőségű, a részletekre odafigyelő, és mindenekelőtt az Ön kényelmét és biztonságát szem előtt tartó felszereléseket szállítani.

A vállalat székhelye a Świętokrzyskie vajdasági Starachowicében található. Itt található az iroda, valamint a gyártó- és raktárcsarnokok. Ez az a bázis, ahonnan az internetes értékesítés és az ügyfélkapcsolat minden formáját irányítják, és ahonnan az egyéni ügyfelek és a partnerüzletek számára a küldemények indulnak. A vállalati térképen az összes út Starachowicéből indul.

pixel