HOT DEAL! AKÁR -30% A KIVÁLASZTOTT TÉTELEKRE Az ajánlathoz

Bumper súlytárcsa súlyemeléshez 5kg MW-Bumper-5KG - Marbo Sport

Gyártó:Marbo Sport
Sorozat:Weight
Termékkód:MW-Bumper-5KG
Bumper súlytárcsa súlyemeléshez 5kg MW-Bumper-5KG - Marbo Sport
Bumper súlytárcsa súlyemeléshez 5kg MW-Bumper-5KG - Marbo Sport
Bumper súlytárcsa súlyemeléshez 5kg MW-Bumper-5KG - Marbo Sport
Bumper súlytárcsa súlyemeléshez 5kg MW-Bumper-5KG - Marbo Sport
Bumper súlytárcsa súlyemeléshez 5kg MW-Bumper-5KG - Marbo Sport
Bumper súlytárcsa súlyemeléshez 5kg MW-Bumper-5KG - Marbo Sport
status_iconAzonnal elérhető, nagy mennyiségben raktáron%d
30,00 €
A legalacsonyabb ár a kedvezményt megelőző 30 napon belül:30,00 €Normál ár:33,89 € -11%
  • 14 napig ingyenes visszaküldés
    Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy az online vásárlás élményét 100%-ban biztonságossá tegyük az Ön számára. Ezért minden fogyasztó számára 14 naptári napra hosszabbítjuk meg az árucikkek üzletbe történő visszaküldésének határidejét az összes kínált termék esetében.
  • Vásárlás közvetlenül a gyártótól
    Minden Marbo Sport terméket közvetlenül a közép-európai raktárunkból szállítunk.
  • Prémium-szolgáltatás közvetlenül a gyártótól.
    Minden szerviz- és panaszügyet házon belüli panasz- és szervizosztályunk kezel. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy gyorsan reagáljunk az Ön igényeire, és azonnal megoldjunk minden problémát.
  • 40 év minőség

Olcsóbban megvásárolható készletben

547,12 €
395,00 €
Megmented27.80% (152,12 €)
Készlet megtekintése

Tömörgumi súlylemezek MW-Bumper készlet 100 KG - Marbo Sport

181,56 €
123,00 €
Megmented32.25% (58,56 €)
Készlet megtekintése

Súlyzótárcsák MW-Bumper ø51 mm furatgal, Teljes súly 30 kg / 2 x 10 kg + 2 x 5 kg - Marbo Sport

A rugalmas tárcsák MW-Bumper teherautó gumiabroncsok 100%-os gumiszemcséjéből készültek, amelyek a gyártás utáni hulladékok voltak, vagyis nem használták az úton.

Minden súly átmérője 45 cm

Ennek a megoldásnak köszönhetően a súlyzó ledobásakor minden súly egyszerre éri a talajt, így az ütközési energiát egy nagyobb felületre oszlatja el.

Weight line - a legjobb rudak és súlyok

A látszat szerint úgy tűnik, hogy itt már semmi úttörőt nem lehet tenni. Mint tudjuk, a látszat csal.

A Marbo tárcsa igazi forradalmi újításon ment keresztül - teljesen más, egyedi és eredeti megjelenésű tárcsák, három átmérővel, amelyek tökéletesen illeszkednek a mi rudainkhoz. A megújított, kiváló minőség elég ok arra, hogy egy teljesen új sorozat létrehozásával megkülönböztessük őket.

Ügyfeleid biztonsága érdekében berendezéseink biztonságát és a vonatkozó szabványoknak való megfelelését az Európai Minőségügyi Központ ellenőrizte.

Ennek a kutatásnak az eredménye a biztonsági tanúsítvány és a Top Security Certificate, amelyet a Weight line eszközökhöz kaptunk.

Műszaki adatok
Súly
5 kg
átmérő
45 cm
vastagság
30 mm
Anyag
granulat gumowy
Lyuk átmérője
51 mm
A terhelés típusa
rubber
Súrtűrés
~5%
Írja meg véleményét
Az Ön értékelése:
5/5
Saját termékkép hozzáadása:
Kérdése van? 24 órán belül válaszolunk
Ha a fenti leírás nem elegendő az Ön számára, kérjük, küldje el nekünk a termékkel kapcsolatos kérdését. Igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni.Az adatokat a következőkkel összhangban kell feldolgozniadatvédelmi politika. Ennek benyújtásával Ön elfogadja annak rendelkezéseit.
A gyártó leírása
Marbo Sport

A Marbót több mint 30 évvel ezelőtt alapították Starachowicében. Az otthoni edzőtermek számára készült egyszerű berendezések gyártásával kezdtük, hogy aztán a tapasztalatok gyarapodásával folyamatosan növeljük a termékpalettát és a termékek minőségét. Ma mi vagyunk a testépítő felszerelések vezető gyártója Lengyelországban, világszínvonalú felszereléseket kínálva. Olyan márkát építettünk és olyan tapasztalatot szereztünk, amely kötelez.

A testépítés a szenvedélyünk, és ezt ötvözve a legmodernebb gépparkunkkal, képesek vagyunk a legmagasabb minőségű, a részletekre odafigyelő, és mindenekelőtt az Ön kényelmét és biztonságát szem előtt tartó felszereléseket szállítani.

A vállalat székhelye a Świętokrzyskie vajdasági Starachowicében található. Itt található az iroda, valamint a gyártó- és raktárcsarnokok. Ez az a bázis, ahonnan az internetes értékesítés és az ügyfélkapcsolat minden formáját irányítják, és ahonnan az egyéni ügyfelek és a partnerüzletek számára a küldemények indulnak. A vállalati térképen az összes út Starachowicéből indul.

pixel