HOT DEAL! AKÁR -30% A KIVÁLASZTOTT TÉTELEKRE Az ajánlathoz

Öntöttvas súlyzótárcsa gumivédővel 1 kg ø31 mm Tri-Grip - Marbo Sport

Gyártó:Marbo Sport
Sorozat:Weight
Termékkód:MW-O1G-kier
Öntöttvas súlyzótárcsa gumivédővel 1 kg ø31 mm Tri-Grip - Marbo Sport
Öntöttvas súlyzótárcsa gumivédővel 1 kg ø31 mm Tri-Grip - Marbo Sport
Öntöttvas súlyzótárcsa gumivédővel 1 kg ø31 mm Tri-Grip - Marbo Sport
Öntöttvas súlyzótárcsa gumivédővel 1 kg ø31 mm Tri-Grip - Marbo Sport
Öntöttvas súlyzótárcsa gumivédővel 1 kg ø31 mm Tri-Grip - Marbo Sport
Öntöttvas súlyzótárcsa 1 kg ø31 mm Tri-Grip - Marbo Sport
Három fogantyú gumibevonat a súlylemezekhez 1 kg MW-GUMA1 - Marbo Sport
status_iconAzonnal elérhető, nagy mennyiségben raktáron
15,00 €
A legalacsonyabb ár a kedvezményt megelőző 30 napon belül:17,00 €ig -12%Normál ár:17,00 € -12% Készletben vásárolva, megmented12,74% (2.19)
 • Garancia Home 24 havonta

  Otthoni garancia - 2 év
  Az otthoni garancia az otthoni használatra szánt készülékekre vonatkozik.
  Könnyű kereskedelmi garancia - nincs
  A Light Commercial garancia a kis szállodákban, rehabilitációs klinikákon, egészségügyi központokban stb. működő készülékekre vonatkozik. A maximális üzemidő napi 4 óra.
  Teljes kereskedelmi garancia - nincs
  A teljes kereskedelmi garancia az edzőtermekben, iskolákban stb. működő készülékekre vonatkozik. Megfelelő karbantartás esetén a maximális üzemidő napi 12 óra.

 • 14 napig ingyenes visszaküldés
  Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy az online vásárlás élményét 100%-ban biztonságossá tegyük az Ön számára. Ezért minden fogyasztó számára 14 naptári napra hosszabbítjuk meg az árucikkek üzletbe történő visszaküldésének határidejét az összes kínált termék esetében.
 • Vásárlás közvetlenül a gyártótól
  Minden Marbo Sport terméket közvetlenül a közép-európai raktárunkból szállítunk.
 • Prémium-szolgáltatás közvetlenül a gyártótól.
  Minden szerviz- és panaszügyet házon belüli panasz- és szervizosztályunk kezel. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy gyorsan reagáljunk az Ön igényeire, és azonnal megoldjunk minden problémát.
 • 40 év minőség

A készlet a következőket tartalmazza

Örömmel mutatjuk be új termékünket, egy 1 kg-os öntöttvas tárcsát, egyedi formával.

Biztosítani szeretnénk arról, hogy a Marbo-Sport súlyok a lehető legjobb választás. A központi furat tökéletesen illeszkedik az általunk gyártott rudakhoz, ami soha nem látott stabilitást biztosít az intenzív edzés során. A nem megfelelő nyílásról, lazaságról, billegésről vagy zörgésről itt szó sincs.

Hordozó fogantyúk

A súlyok kényelmes fogantyúkkal rendelkeznek, amelyek tökéletesen illeszkednek a tárcsa súlyához, így biztosítva a legkényelmesebb szállítást.

Gumi borítás

A gumi borítás, amelyekkel a tárcsákat ellátták, csillapítják a zajt és védik a padlót a karcolásoktól.

Weight line - a legjobb rudak és súlyok

A látszat szerint úgy tűnik, hogy itt már semmi úttörőt nem lehet tenni. Mint tudjuk, a látszat csal.

A Marbo tárcsa igazi forradalmi újításon ment keresztül - teljesen más, egyedi és eredeti megjelenésű tárcsák, három átmérővel, amelyek tökéletesen illeszkednek a mi rudainkhoz. A megújított, kiváló minőség elég ok arra, hogy egy teljesen új sorozat létrehozásával megkülönböztessük őket.

Ügyfeleid biztonsága érdekében berendezéseink biztonságát és a vonatkozó szabványoknak való megfelelését az Európai Minőségügyi Központ ellenőrizte.

Ennek a kutatásnak az eredménye a biztonsági tanúsítvány és a Top Security Certificate, amelyet a Weight line eszközökhöz kaptunk.

Műszaki adatok
Súly
1 kg
átmérő
11 cm
vastagság
25 mm
Nakładka
radír
Anyag
Szürke öntöttvas
Lyuk átmérője
31 mm
A terhelés típusa
gumírozott
Súrtűrés
~5%
Wymiary paczki
Długość paczki
20
Szerokość paczki
20
Waga brutto
2
Ilość paczek
1
Wysokość paczki
10
Írja meg véleményét
Az Ön értékelése:
5/5
Saját termékkép hozzáadása:
Kérdése van? 24 órán belül válaszolunk
Ha a fenti leírás nem elegendő az Ön számára, kérjük, küldje el nekünk a termékkel kapcsolatos kérdését. Igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni.Az adatokat a következőkkel összhangban kell feldolgozniadatvédelmi politika. Ennek benyújtásával Ön elfogadja annak rendelkezéseit.
A gyártó leírása
Marbo Sport

A Marbót több mint 30 évvel ezelőtt alapították Starachowicében. Az otthoni edzőtermek számára készült egyszerű berendezések gyártásával kezdtük, hogy aztán a tapasztalatok gyarapodásával folyamatosan növeljük a termékpalettát és a termékek minőségét. Ma mi vagyunk a testépítő felszerelések vezető gyártója Lengyelországban, világszínvonalú felszereléseket kínálva. Olyan márkát építettünk és olyan tapasztalatot szereztünk, amely kötelez.

A testépítés a szenvedélyünk, és ezt ötvözve a legmodernebb gépparkunkkal, képesek vagyunk a legmagasabb minőségű, a részletekre odafigyelő, és mindenekelőtt az Ön kényelmét és biztonságát szem előtt tartó felszereléseket szállítani.

A vállalat székhelye a Świętokrzyskie vajdasági Starachowicében található. Itt található az iroda, valamint a gyártó- és raktárcsarnokok. Ez az a bázis, ahonnan az internetes értékesítés és az ügyfélkapcsolat minden formáját irányítják, és ahonnan az egyéni ügyfelek és a partnerüzletek számára a küldemények indulnak. A vállalati térképen az összes út Starachowicéből indul.

pixel