HOT DEAL! AKÁR -30% A KIVÁLASZTOTT TÉTELEKRE Az ajánlathoz

Dupla hintacsapágy (2 üléses váz) PREMIUM MO-013 - Marbo Sport

Gyártó:Marbo Sport
Sorozat:Outdoor
Termékkód:MO-013
Dupla hintacsapágy (2 üléses váz) PREMIUM MO-013 - Marbo Sport
Dupla hintacsapágy (2 üléses váz) PREMIUM MO-013 - Marbo Sport
Dupla hintacsapágy (2 üléses váz) PREMIUM MO-013 - Marbo Sport
Dupla hintacsapágy (2 üléses váz) PREMIUM MO-013 - Marbo Sport
Dupla hintacsapágy (2 üléses váz) PREMIUM MO-013 - Marbo Sport
Dupla hintacsapágy (2 üléses váz) PREMIUM MO-013 - Marbo Sport
Dupla hintacsapágy (2 üléses váz) PREMIUM MO-013 - Marbo Sport
Dupla hintacsapágy (2 üléses váz) PREMIUM MO-013 - Marbo Sport
Dupla hintacsapágy (2 üléses váz) PREMIUM MO-013 - Marbo Sport
Dupla hintacsapágy (2 üléses váz) PREMIUM MO-013 - Marbo Sport
status_iconAzonnal elérhető, nagy mennyiségben raktáron%d
393,00 €
A legalacsonyabb ár a kedvezményt megelőző 30 napon belül:393,00 €Normál ár:447,00 € -12%
 • Garancia Home 24 havonta

  Otthoni garancia - 2 év
  Az otthoni garancia az otthoni használatra szánt készülékekre vonatkozik.
  Könnyű kereskedelmi garancia - nincs
  A Light Commercial garancia a kis szállodákban, rehabilitációs klinikákon, egészségügyi központokban stb. működő készülékekre vonatkozik. A maximális üzemidő napi 4 óra.
  Teljes kereskedelmi garancia - nincs
  A teljes kereskedelmi garancia az edzőtermekben, iskolákban stb. működő készülékekre vonatkozik. Megfelelő karbantartás esetén a maximális üzemidő napi 12 óra.

 • 14 napig ingyenes visszaküldés
  Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy az online vásárlás élményét 100%-ban biztonságossá tegyük az Ön számára. Ezért minden fogyasztó számára 14 naptári napra hosszabbítjuk meg az árucikkek üzletbe történő visszaküldésének határidejét az összes kínált termék esetében.
 • Vásárlás közvetlenül a gyártótól
  Minden Marbo Sport terméket közvetlenül a közép-európai raktárunkból szállítunk.
 • Prémium-szolgáltatás közvetlenül a gyártótól.
  Minden szerviz- és panaszügyet házon belüli panasz- és szervizosztályunk kezel. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy gyorsan reagáljunk az Ön igényeire, és azonnal megoldjunk minden problémát.
 • 40 év minőség

A PREMIUM MO-013 dupla hinta (2 üléses keret) egy kiváló minőségű acélkeret, amely lehetővé teszi, hogy a kertben könnyen, kényelmesen és a család biztonságát garantálva játszóteret alakítson ki. A két ülés és a függőágyhoz való kiegészítő rögzítések lehetővé teszik a szerkezet sokoldalú és rugalmas használatát, így helyet takarít meg a kertben. A csapágyak használata a konzolokban jelentősen növeli a hinta használatának kényelmét.

Kérjük, vegye figyelembe! A kötelek és az ülések nem tartoznak a szállítási terjedelemhez.

Dupla hinta 4 kampóval minden üléstípushoz.

A PREMIUM MO-013 dupla hinta 2 üléssel és 4 felfüggesztési ponttal rendelkezik, ami számos lehetőséget kínál. Az Ön igényeitől és preferenciáitól függően bármelyik üléstípust rögzítheti - hagyományos műanyag vagy fából készült deszkát, minimalista korongot, kisgyermekhintát vagy brazil függőszéket a pihenéshez.

Lehetőség van arra is, hogy mindkét ülést nagyobb ülőfelülethez használja - például egy többszemélyes fészekhinta vagy egy hintapad is befér a több mint 3 méter széles keretbe. A PREMIUM MO-013 hinta maximális terhelhetősége 200 kg, így az egész család vagy a fiatalabbak egy csoportja egyszerre használhatja a szerkezetet.

Függőágykeret - a szerkezet sokoldalú használata

A hintakeret keretei további rögzítőelemeket tartalmaznak, amelyek lehetővé teszik, hogy a keretet függőágy felakasztására használjuk. A felfüggesztések egyszerű összeszerelésének és szétszerelésének köszönhetően bármikor eltávolíthatja a hintaüléseket, és felakaszthat egy függőágyat, így a játszótér pihenő zónává alakulhat - ideális például akkor, amikor a gyerekek lefekvéshez készülődnek, és Ön egy pillanatnyi esti pihenéssel szeretné kényeztetni magát.

A keretre sikeresen felakasztható egyéb függesztett kiegészítők közé tartoznak a következők

 • bokszzsák,
 • tornagyűrűk,
 • tornaszalagok,
 • trapéz a gyakorlatokhoz,
 • mászókötél,
 • lengő rúd.

Csapágyas rögzítés karabinerekkel - sima és csendes rögzítés

A kiváló minőségű, rozsdamentes acélból készült csapágyas rögzítések biztosítják a hinta lágy lengő mozgását. A csapágyas rögzítések csökkentik az ellenállást és minimalizálják a súrlódási erőt - ezáltal a hinta könnyebben hozható mozgásba, és a hinta hosszabb ideig tart. A csökkentett súrlódás a rögzítések élettartamát is jelentősen meghosszabbítja.

A PREMIUM MO-013 dupla hintában használt rozsdamentes acél golyóscsapágyak a fülnek is kellemes élményt nyújtanak - a rögzítések akadálytalan mozgása miatt megszűnik a nyikorgás, a nyikorgás és más kellemetlen zajok, amelyek megzavarhatják a játékot és a pihenést a kertben.

Megerősített keret - biztonságos, tartós konstrukció

A dupla hintához kínált acélkeret tartós és biztonságos konstrukció. A 60x60x2 mm keresztmetszetű, kiváló minőségű acélból készült profilok garantálják a biztonságos használatot. A keret stabilitását ezenfelül a lábak és a keresztrúd közötti megerősítés biztosítja egy megfelelően hajlított rögzítőelem formájába

A porszórt acél emellett nagyfokú ellenállást biztosít az időjárási körülményekkel - például esővel, széllel, alacsony és magas hőmérséklettel - és a mechanikai sérülésekkel, többek között a karcolásokkal szemben.

A keret széthajló szöge - további stabilizálás

A PREMIUM MO-013 dupla hinta több mint 2 méter magas, így a gyermekek és a felnőttek számára egyaránt kényelmes használatot biztosít. A keresztrúd és a lábak által képzett szétágazó szög jelentősen növeli az egész szerkezet stabilitását és biztonságát.

Rögzítés a talajhoz - rögzítési lehetőség

A váz alaplemezein lyukak találhatók a horgonyok számára - a szerkezet talajhoz való rögzítése növeli a stabilitást és megakadályozza a hinta megcsúszását. A kerti hinta földhöz rögzítése lehetővé teszi a terhelés egyenletes eloszlását is, ami védi a talajt is, amelyen a szerkezet áll.

A Marbo Sport dupla hinta teljesen biztonságos a lehorgonyzás nélkül is - a lábak profilozott lemezekben végződnek, amelyek lehetővé teszik a keret stabilan a talajra helyezését.

OUTDOOR line - szabadtéri edzőterem mindenkinek

A Marbo OUTDOOR egy sorozat azoknak, akik az edzési igényeikre szabott - profi vagy amatőr - szabadtéri edzőtermet, valamint az egész család számára szabadtéri pihenőhelyet szeretnének kialakítani. Ez a berendezés tökéletesen működik a kertben, egy kisparcellában vagy más zöldterületen.

A rendszer moduláris felépítése lehetővé teszi, hogy mindenki összeállíthassa a saját edzés- és rekreációs felszerelését. Ennek a sorozatnak az alapeleme egy multifunkcionális létra - egy önálló szerkezet, amely inspirálja a felnőtteket. és a gyermekeket az aktív időtöltésre. További elemekkel bővíthető, amelyek kiszélesítik az edzés és a játék lehetőségeit - saját igényei szerint.

Az OUTDOOR sorozat elemei a kompromisszumok nélküli minőséget és a precíz kivitelezést ötvözik. Masszív szerkezeti profilok és csövek alapján készültek, hogy évekig teljes biztonságot nyújtsanak a használathoz.

A vastag fémlemezből készült speciális erősítések növelik a szerkezet szilárdságát és stabilitását. A rendszer könnyen rögzíthető a talajban való lehorgonyzással. Az oszlopok opcionálisan - az Ön kívánságai szerint - bebetonozhatók is. A szabadban való edzés még soha nem volt ilyen egyszerű!

Műszaki adatok
Súly
56 kg
Építési profil
60x60x2 mm
Súlyterhelés
200 kg
magasság
212 cm
Głębokość
172 cm
széles
306 cm
A szerelőfuratok átmérője a padlóhoz képest
14 mm
Írja meg véleményét
Az Ön értékelése:
5/5
Saját termékkép hozzáadása:
Kérdése van? 24 órán belül válaszolunk
Ha a fenti leírás nem elegendő az Ön számára, kérjük, küldje el nekünk a termékkel kapcsolatos kérdését. Igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni.Az adatokat a következőkkel összhangban kell feldolgozniadatvédelmi politika. Ennek benyújtásával Ön elfogadja annak rendelkezéseit.
A gyártó leírása
Marbo Sport

A Marbót több mint 30 évvel ezelőtt alapították Starachowicében. Az otthoni edzőtermek számára készült egyszerű berendezések gyártásával kezdtük, hogy aztán a tapasztalatok gyarapodásával folyamatosan növeljük a termékpalettát és a termékek minőségét. Ma mi vagyunk a testépítő felszerelések vezető gyártója Lengyelországban, világszínvonalú felszereléseket kínálva. Olyan márkát építettünk és olyan tapasztalatot szereztünk, amely kötelez.

A testépítés a szenvedélyünk, és ezt ötvözve a legmodernebb gépparkunkkal, képesek vagyunk a legmagasabb minőségű, a részletekre odafigyelő, és mindenekelőtt az Ön kényelmét és biztonságát szem előtt tartó felszereléseket szállítani.

A vállalat székhelye a Świętokrzyskie vajdasági Starachowicében található. Itt található az iroda, valamint a gyártó- és raktárcsarnokok. Ez az a bázis, ahonnan az internetes értékesítés és az ügyfélkapcsolat minden formáját irányítják, és ahonnan az egyéni ügyfelek és a partnerüzletek számára a küldemények indulnak. A vállalati térképen az összes út Starachowicéből indul.

pixel