HOT DEAL! AKÁR -30% A KIVÁLASZTOTT TÉTELEKRE Az ajánlathoz

Mellkasi izom 2 az 1-ben - Hátsó deltoid UR-U021 - UpForm

Gyártó:UpForm
Sorozat:R-line
Termékkód:UR-U021-k2t4 2.0
Mellkasi izom 2 az 1-ben - Hátsó deltoid UR-U021 - UpForm
Mellkasi izom 2 az 1-ben - Hátsó deltoid UR-U021 - UpForm
Mellkasi izom 2 az 1-ben - Hátsó deltoid UR-U021 - UpForm
Mellkasi izom 2 az 1-ben - Hátsó deltoid UR-U021 - UpForm
Mellkasi izom 2 az 1-ben - Hátsó deltoid UR-U021 - UpForm
Mellkasi izom 2 az 1-ben - Hátsó deltoid UR-U021 - UpForm
status_iconRendelésre kapható, hosszabb átfutási idővel%d
4 600,00 €
 • Garancia Full Commercial 24 havonta

  Otthoni garancia - 2 év
  Az otthoni garancia az otthoni használatra szánt készülékekre vonatkozik.
  Könnyű kereskedelmi garancia - 2 év
  A Light Commercial garancia a kis szállodákban, rehabilitációs klinikákon, egészségügyi központokban stb. működő készülékekre vonatkozik. A maximális üzemidő napi 4 óra.
  Teljes kereskedelmi garancia - 2 év
  A teljes kereskedelmi garancia az edzőtermekben, iskolákban stb. működő készülékekre vonatkozik. Megfelelő karbantartás esetén a maximális üzemidő napi 12 óra.

 • 14 napig ingyenes visszaküldés
  Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy az online vásárlás élményét 100%-ban biztonságossá tegyük az Ön számára. Ezért minden fogyasztó számára 14 naptári napra hosszabbítjuk meg az árucikkek üzletbe történő visszaküldésének határidejét az összes kínált termék esetében.
 • Vásárlás közvetlenül a gyártótól
  Minden Marbo Sport terméket közvetlenül a közép-európai raktárunkból szállítunk.
 • Prémium-szolgáltatás közvetlenül a gyártótól.
  Minden szerviz- és panaszügyet házon belüli panasz- és szervizosztályunk kezel. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy gyorsan reagáljunk az Ön igényeire, és azonnal megoldjunk minden problémát.
 • 40 év minőség

2 az 1-ben hát- és mellkasi izomgép UR-U021 2.0 - UpForm

A 2 az 1-ben hát- és mellkasi gép UR-U021 2.0 egy modern állomás súlyzókkal, amelyet úgy terveztek, hogy minden felhasználó - a kezdőktől a profi sportolókig - hatékony felsőtest edzést végezzen. A 120 kg-os maximális teherbírású, fejlett kar- és ülésbeállító rendszerrel, valamint perforált párnázással ellátott 2 az 1-ben hátgépünk páratlan mozgáskomfortot garantál a teljesítmény feláldozása nélkül. A multifunkcionális mell- és hátgép ideális megoldás mindazok számára, akik egy gépen és korlátozott helyen a gyakorlatok széles skáláját szeretnék kipróbálni.

Lehetővé teszi, hogy a test két különböző részére összpontosítson - mind a mellkasi, mind a hátizmokra.

Mell- és hátgép - 6 fokozatú rendszer a karok beállításához

Hátizom- vagy mellkasi edzés? Ennek a gépnek a különlegessége a karok szögének pontos, 6 fokozatú beállítási rendszere, amely lehetővé teszi a különböző típusú edzéseket. Elegendő az egyes karok helyzetét megváltoztatni, majd a gépet előre vagy hátra fordítani, hogy a kívánt izomcsoportra összpontosítson.

Ülés beállítása - 5 magassági fokozat

Az UR-U021 2.0 hátgép az ülés 5 fokozatú magasságállítását is lehetővé teszi. Ez lehetővé teszi, hogy az ülés minden egyes felhasználó magasságához igazodjon, természetes, biztonságos pozíciót biztosítva számára, és maximalizálva a mozgástartományt.

Kényelmes súlybeállítás a gépen súlytartóval

Súlytartóval ellátott gépünk gyors, intuitív és könnyed súlybeállítást garantál anélkül, hogy el kellene hagynia a gépet. A halom 16 darab, egyenként 7,5 kg súlyú blokkból áll, így az összsúly 120 kg!

Az UR-U021 2 az 1-ben gép modern kialakítása 2.0

Az UR-U021 2.0 mell- és hátgép a kiváló minőségű anyagokat, a modern gyártási módszereket, a kiemelkedő megjelenést és az aprólékos kivitelezést ötvözi. Ennek eredményeként a gép időtől és használattól függetlenül minden edzőterem dísze marad.

Profilált párnázás - kényelmes edzés minden körülmények között

A mell- és hátgép kárpitozása perforált. Ez javítja a légáramlást, lehetővé teszi a nedvesség jobb elvezetését intenzív edzés közben, és meghosszabbítja a felület élettartamát.

Stabil és robusztus hátgép - az Ön igényeihez igazított edzőterem

A 2 az 1-ben hát- és mellgép a válasz a kezdők és a tapasztalt sportolók igényeire, akik stabilan és a saját feltételeik szerint szeretnének edzeni. Kialakítása védett a mechanikai sérülésekkel, például karcolásokkal, lepattanásokkal vagy korrózióval szemben. A súlytartó megbízható, csendes és sima működése, a precízen gyártott alap és az ülés ergonomikus formája biztosítja, hogy minden edzés kellemes, kényelmes körülmények között történjen.

Műszaki adatok
magasság
208,6 cm
széles
146 cm
hossz
140,7 cm
szabályozás
5 üléshelyzet,
6 karhelyzet
Súlyterhelés
120 kg
Halom
16x7,5 kg
Súly
291 kg
Írja meg véleményét
Az Ön értékelése:
5/5
Saját termékkép hozzáadása:
Kérdése van? 24 órán belül válaszolunk
Ha a fenti leírás nem elegendő az Ön számára, kérjük, küldje el nekünk a termékkel kapcsolatos kérdését. Igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni.Az adatokat a következőkkel összhangban kell feldolgozniadatvédelmi politika. Ennek benyújtásával Ön elfogadja annak rendelkezéseit.
pixel