HOT DEAL! AKÁR -30% A KIVÁLASZTOTT TÉTELEKRE Az ajánlathoz

Látens húzódzkodás UR-U020 - UpForm

Gyártó:UpForm
Sorozat:R-line
Termékkód:UR-U020-k2t4 2.0
Látens húzódzkodás UR-U020 - UpForm
Látens húzódzkodás UR-U020 - UpForm
Látens húzódzkodás UR-U020 - UpForm
Látens húzódzkodás UR-U020 - UpForm
Látens húzódzkodás UR-U020 - UpForm
Látens húzódzkodás UR-U020 - UpForm
status_iconRendelésre kapható, hosszabb átfutási idővel%d
4 600,00 €
 • Garancia Full Commercial 24 havonta

  Otthoni garancia - 2 év
  Az otthoni garancia az otthoni használatra szánt készülékekre vonatkozik.
  Könnyű kereskedelmi garancia - 2 év
  A Light Commercial garancia a kis szállodákban, rehabilitációs klinikákon, egészségügyi központokban stb. működő készülékekre vonatkozik. A maximális üzemidő napi 4 óra.
  Teljes kereskedelmi garancia - 2 év
  A teljes kereskedelmi garancia az edzőtermekben, iskolákban stb. működő készülékekre vonatkozik. Megfelelő karbantartás esetén a maximális üzemidő napi 12 óra.

 • 14 napig ingyenes visszaküldés
  Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy az online vásárlás élményét 100%-ban biztonságossá tegyük az Ön számára. Ezért minden fogyasztó számára 14 naptári napra hosszabbítjuk meg az árucikkek üzletbe történő visszaküldésének határidejét az összes kínált termék esetében.
 • Vásárlás közvetlenül a gyártótól
  Minden Marbo Sport terméket közvetlenül a közép-európai raktárunkból szállítunk.
 • Prémium-szolgáltatás közvetlenül a gyártótól.
  Minden szerviz- és panaszügyet házon belüli panasz- és szervizosztályunk kezel. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy gyorsan reagáljunk az Ön igényeire, és azonnal megoldjunk minden problémát.
 • 40 év minőség

Hátgép súlyzókkal - fej feletti látens lehúzás UR-U020

Az UR-U020 súlyhalmaz gép fej feletti lat lehúzó mechanizmussal egy professzionális eszköz kereskedelmi használatra. Ellenőrzött, izolált és hatékony hátizom-edzést tesz lehetővé, különösen a felső hátizmok esetében. A széles hátizmok fejlesztésére szolgáló gép egyetlen edzőteremből sem hiányozhat. Olyan edzőeszközt kínálunk, amelyet a stabilitás, a tartósság, a vonzó kialakítás és a súly- és ülésbeállítások széles skálája jellemez.

Hátizomgép lat-húzódzkodás funkcióval - a felső hátizmok fejlesztése

A széles hátizmok fejlesztése nemcsak a testalkat, hanem a gerinc egészsége és a test általános funkcionalitása szempontjából is fontos. A lat-húzódzkodó gépen végzett rendszeres gyakorlatok segítenek javítani a testtartást, erősítik a hátat és jobban elosztják az ízületekre és a gerincre ható terhelést, ami különösen fontos a mindennapi életben.

Az UR-U020 hátgép ideális megoldás kezdők és haladók számára, akik hatékonyan szeretnék erősíteni és felépíteni a felső hátizmokat. A robusztus, megerősített karokkal ellátott lat-húzódzkodó mechanizmus izolálja a széles hátizmok munkáját. Az ellenőrzött mozgástartomány véd az esetleges sérülések ellen is, és biztosítja a gyakorlatok helyes kivitelezését.

Acél súlytartó 7,5 kg-os lépésekkel - kényelmes súlybeállítás

Tizenhat darab, egyenként 7,5 kg-os súlyblokk, ami 120 kg-os maximális súlyt eredményez, lehetővé teszi, hogy az edzés a felhasználó egyéni igényeihez igazodjon. A gépet haladók és kezdők egyaránt sikeresen használhatják. Az egyszerű súlyváltoztatás a praktikus súlyugrásokkal lehetővé teszi, hogy a hát edzésintenzitását a fittségi szinthez igazítsuk, és elősegítsük a fokozatos izomépítést.

Állítható ülés - bármilyen testalkathoz alkalmazkodik

Az öt különböző pozícióban állítható ülésnek köszönhetően minden felhasználó a saját testalkatához igazíthatja a gépet. A gép karjaival végzett lat-húzás a férfiak és a nők számára is könnyen elvégezhető, testmérettől függetlenül. Ezáltal a gépen végzett hátedzés nemcsak kényelmesebbé, hanem hatékonyabbá is válik. A gép alkalmazkodása a felhasználó anatómiájához segít a helyes testtartás fenntartásában és a gerinc megterhelésének elkerülésében is.

Robusztus konstrukció - hátgép kereskedelmi használatra

A készülék súlya 295 kg, ami garantálja a stabil elhelyezést a padlón, az elmozdulás és a billegés veszélye nélkül. A vastag profilokkal ellátott, kiváló minőségű acél hosszabb élettartamot biztosít. Az UR-U020 gépen a hát edzése nagyon egyszerű, a gondos kivitelezés és a gép átgondolt kialakítása pedig lehetővé teszi az egész napos, évekig tartó intenzív használatot.

Perforált párnázás - légáteresztő és izzadságelnyelő

A felső hátizmok edzésének kényelmét a speciálisan kialakított perforált párnázat - szellőző és nedvességelnyelő - növeli. Ez a konstrukció biztosítja a higiéniát és a kényelmet, még intenzív edzések során is.

Esztétika - funkcionális, ugyanakkor elegáns kialakítás

Az UR-U020 hátgépet nemcsak funkcionalitása, hanem modern és elegáns kialakítása is jellemzi. Az egységes fekete szín és a minimalista kialakítás - csak a logó és egy fekete-fehér használati utasítás található a készüléken - biztosítja, hogy a készülék tökéletesen illeszkedjen minden fitneszterem belső terébe.

Műszaki adatok
magasság
192,4 cm
széles
115 cm
hossz
126,8 cm
Súly
295 kg
Halom
16x7,5 kg
Súlyterhelés
120 kg
szabályozás
5 üléshelyzet
Írja meg véleményét
Az Ön értékelése:
5/5
Saját termékkép hozzáadása:
Kérdése van? 24 órán belül válaszolunk
Ha a fenti leírás nem elegendő az Ön számára, kérjük, küldje el nekünk a termékkel kapcsolatos kérdését. Igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni.Az adatokat a következőkkel összhangban kell feldolgozniadatvédelmi politika. Ennek benyújtásával Ön elfogadja annak rendelkezéseit.
pixel