HOT DEAL! AKÁR -30% A KIVÁLASZTOTT TÉTELEKRE Az ajánlathoz

Állvány súlytárcsákra MS-S103 2.0 - Marbo Sport

Gyártó:Marbo Sport
Sorozat:Semi-Pro
Termékkód:MS-S103 2.0
Állvány súlytárcsákra MS-S103 2.0 - Marbo Sport
Állvány súlytárcsákra MS-S103 2.0 - Marbo Sport
Állvány súlytárcsákra MS-S103 2.0 - Marbo Sport
Állvány súlytárcsákra MS-S103 2.0 - Marbo Sport
Állvány súlytárcsákra MS-S103 2.0 - Marbo Sport
Állvány súlytárcsákra MS-S103 2.0 - Marbo Sport
status_iconAzonnal elérhető, nagy mennyiségben raktáron%d
95,00 €
A legalacsonyabb ár a kedvezményt megelőző 30 napon belül:95,00 €Normál ár:108,00 € -12%
 • Garancia Home 24 havonta

  Otthoni garancia - 2 év
  Az otthoni garancia az otthoni használatra szánt készülékekre vonatkozik.
  Könnyű kereskedelmi garancia - nincs
  A Light Commercial garancia a kis szállodákban, rehabilitációs klinikákon, egészségügyi központokban stb. működő készülékekre vonatkozik. A maximális üzemidő napi 4 óra.
  Teljes kereskedelmi garancia - nincs
  A teljes kereskedelmi garancia az edzőtermekben, iskolákban stb. működő készülékekre vonatkozik. Megfelelő karbantartás esetén a maximális üzemidő napi 12 óra.

 • 14 napig ingyenes visszaküldés
  Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy az online vásárlás élményét 100%-ban biztonságossá tegyük az Ön számára. Ezért minden fogyasztó számára 14 naptári napra hosszabbítjuk meg az árucikkek üzletbe történő visszaküldésének határidejét az összes kínált termék esetében.
 • Vásárlás közvetlenül a gyártótól
  Minden Marbo Sport terméket közvetlenül a közép-európai raktárunkból szállítunk.
 • Prémium-szolgáltatás közvetlenül a gyártótól.
  Minden szerviz- és panaszügyet házon belüli panasz- és szervizosztályunk kezel. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy gyorsan reagáljunk az Ön igényeire, és azonnal megoldjunk minden problémát.
 • 40 év minőség

Ha azt szeretnéd, hogy az otthoni edzőtermed rendezett legyen, és a súlyok megfelelően legyenek tárolva, nézd meg az MS-S103 2.0 állványunkat. Ez egy kiváló termék, amelyet nagy stabilitás és tartósság jellemez. Az állvány akár 300 kg súlyú súlytárcsák és két rúd elhelyezésére alkalmas.

6db rúd a súlyok tárolására

A táárcsákat 15 cm hosszú rudakon lehet tárolni, amelyek három szinten vannak elhelyezve. A súlytároló rudak átmérője 25 mm.

Rúdtartók

Az állvány aljában két hüvely található, amelyek lehetővé teszik a rudak tárolását - egyet-egyet mindkét oldalon. A rúd maximális átmérője 30 mm

Befejezés

Az állvány porszórt bevonattal van ellátva, ami nemcsak esztétikai megjelenését, hanem kopással- és egyéb sérülésekkel szembeni ellenálló képességét is befolyásolja.

Stabil alap

A termék teljes stabilitását egy tartós alap biztosítja, melynek elemei a legjobb minőségű acélból készülnek. A csúszásgátló alátétek minimalizálják az állvány mozgását a talajon.

Minőségi kivitelezés

A masszív fémprofilok és a tartós rögzítőelemek biztosítják a szerkezet megbízható stabilitását még a nagyon intenzív edzések során is.

Semi-Pro 2.0 sorozat – a bestsellerek új generációja

A Semi-Pro 2.0 a Marbo Sport készülékek és kiegészítők új sorozata haladó szintű otthoni felhasználók számára.

Ez az ikonikus Semi-Pro sorozat új verziója, frissített és továbbfejlesztett változatban. A jól ismert minőség, ergonómia és stabilitás új dizájnt kapott. Az elegáns fekete kárpit az ezüst és acél árnyalatú finom részletekkel és a diszkrét logóval kombinálva a modern stílus kvintesszenciája.

A gépek kiváló benyomást keltenek és kivételesen professzionálisan néznek ki – még stabilabbak, biztonságosabbak és ergonomikusabbak.

A felszerelések széles választéka olyan eszközöket tartalmaz, amelyek lehetővé teszik az erő- és állóképességi gyakorlatokat, súlyokkal és anélkül, különféle izomcsoportokat formálva. A gépek pontos és széles körű beállítást tesznek lehetővé. Ez lehetővé teszi az egyes felhasználók edzési igényeihez való igazítást.

A felszerelés könnyen kombinálható, így kompakt és teljes készleteket hozhatsz létre professzionális gyakorlatokhoz. Kiváló választás azoknak, akik a mindennapokban intenzívebb és haladóbb edzéseket végeznek.

Műszaki adatok
magasság
105 cm
széles
45 cm
hossz
54 cm
Súly
15,3 kg
Súlylemez tartó
3 szint,
15 cm oldalanként
Súlyterhelés
300 kg
Profil
50 x 50 x 2 mm
Anyag
stóla
Felület kidolgozása
Porfestés
Írja meg véleményét
Az Ön értékelése:
5/5
Saját termékkép hozzáadása:
Kérdése van? 24 órán belül válaszolunk
Ha a fenti leírás nem elegendő az Ön számára, kérjük, küldje el nekünk a termékkel kapcsolatos kérdését. Igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni.Az adatokat a következőkkel összhangban kell feldolgozniadatvédelmi politika. Ennek benyújtásával Ön elfogadja annak rendelkezéseit.
A gyártó leírása
Marbo Sport

A Marbót több mint 30 évvel ezelőtt alapították Starachowicében. Az otthoni edzőtermek számára készült egyszerű berendezések gyártásával kezdtük, hogy aztán a tapasztalatok gyarapodásával folyamatosan növeljük a termékpalettát és a termékek minőségét. Ma mi vagyunk a testépítő felszerelések vezető gyártója Lengyelországban, világszínvonalú felszereléseket kínálva. Olyan márkát építettünk és olyan tapasztalatot szereztünk, amely kötelez.

A testépítés a szenvedélyünk, és ezt ötvözve a legmodernebb gépparkunkkal, képesek vagyunk a legmagasabb minőségű, a részletekre odafigyelő, és mindenekelőtt az Ön kényelmét és biztonságát szem előtt tartó felszereléseket szállítani.

A vállalat székhelye a Świętokrzyskie vajdasági Starachowicében található. Itt található az iroda, valamint a gyártó- és raktárcsarnokok. Ez az a bázis, ahonnan az internetes értékesítés és az ügyfélkapcsolat minden formáját irányítják, és ahonnan az egyéni ügyfelek és a partnerüzletek számára a küldemények indulnak. A vállalati térképen az összes út Starachowicéből indul.

pixel