HOT DEAL! AKÁR -30% A KIVÁLASZTOTT TÉTELEKRE Az ajánlathoz

Állítható pad állvánnyal és negatív dőlésszöggel MS-L106 2.0 - Marbo Sport

Gyártó:Marbo Sport
Sorozat:Semi-Pro
Termékkód:MS-L106 2.0
Állítható pad állvánnyal és negatív dőlésszöggel MS-L106 2.0 - Marbo Sport
Állítható pad állvánnyal és negatív dőlésszöggel MS-L106 2.0 - Marbo Sport
Állítható pad állvánnyal és negatív dőlésszöggel MS-L106 2.0 - Marbo Sport
Állítható pad állvánnyal és negatív dőlésszöggel MS-L106 2.0 - Marbo Sport
Állítható pad állvánnyal és negatív dőlésszöggel MS-L106 2.0 - Marbo Sport
Állítható pad állvánnyal és negatív dőlésszöggel MS-L106 2.0 - Marbo Sport
Állítható pad állvánnyal és negatív dőlésszöggel MS-L106 2.0 - Marbo Sport
Állítható pad állvánnyal és negatív dőlésszöggel MS-L106 2.0 - Marbo Sport
Model:
MS-L106 2.0
status_iconAzonnal elérhető, nagy mennyiségben raktáron%d
238,00 €
A legalacsonyabb ár a kedvezményt megelőző 30 napon belül:236,00 €Normál ár:270,00 € -12%
 • Garancia Home 24 havonta

  Otthoni garancia - 2 év
  Az otthoni garancia az otthoni használatra szánt készülékekre vonatkozik.
  Könnyű kereskedelmi garancia - nincs
  A Light Commercial garancia a kis szállodákban, rehabilitációs klinikákon, egészségügyi központokban stb. működő készülékekre vonatkozik. A maximális üzemidő napi 4 óra.
  Teljes kereskedelmi garancia - nincs
  A teljes kereskedelmi garancia az edzőtermekben, iskolákban stb. működő készülékekre vonatkozik. Megfelelő karbantartás esetén a maximális üzemidő napi 12 óra.

 • 14 napig ingyenes visszaküldés
  Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy az online vásárlás élményét 100%-ban biztonságossá tegyük az Ön számára. Ezért minden fogyasztó számára 14 naptári napra hosszabbítjuk meg az árucikkek üzletbe történő visszaküldésének határidejét az összes kínált termék esetében.
 • Vásárlás közvetlenül a gyártótól
  Minden Marbo Sport terméket közvetlenül a közép-európai raktárunkból szállítunk.
 • Prémium-szolgáltatás közvetlenül a gyártótól.
  Minden szerviz- és panaszügyet házon belüli panasz- és szervizosztályunk kezel. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy gyorsan reagáljunk az Ön igényeire, és azonnal megoldjunk minden problémát.
 • 40 év minőség

Az MS-L106 2.0 pad egy innovatív berendezés, amely lehetővé teszi, hogy a gyakorlatokat az otthoni edzőtermedben végezd. A padot rendkívüli funkcionalitás jellemzi, miközben biztosítja a stabilitást és a biztonságot edzés közben.

Háttámla és ülés állíthatóság

Az MS-L106 2.0 edzőpad kettős állítású - ülés (3 pozíció) és háttámla (12 pozíció). Szükség szerint állítsd be őket magadnak.

Könnyű bővíthetőség további tartozékokkal

Szereted a multifunkcionális megoldásokat? Nagyszerű! Ez az edzőpad könnyen bővíthető. Alakítsd át egy edzőkombájnná a Semi-Pro 2.0 sorozat egyéb kiegészítőinek csatlakoztatásával.

6 szint a rúd lerakásához

A rúd lerakásához szükséges 6 fokozatú horgoknak köszönhetően beállíthatod az optimális kiindulási helyzetet, így biztosítva a biztonságot és a kényelmet az edzés során.

Megerősített kárpitozás

Ennél a padnál ügyeltünk arra, hogy a burkolat évekig tökéletes állapotban maradjon. A siker titka a háttámla további megerősítése - azon a helyen, ahol a leggyakrabban előfordul a kopás, egy további réteg, erős, logóval ellátott műbőrt helyeztünk.

Tárolórudak súlyoknak

A rudak lehetővé teszik a további súlyok kényelmes tárolását – így azok biztonságosak és könnyen hozzáférhetőek edzés közben.

Megerősített gumikeverékből készült talpak

Ennek az elemnek a jelenléte azt is jelenti, hogy a pad nem csúszkál vagy mozdul el – így edzés közben nem kell aggódnod a biztonságod miatt.

Semi-Pro 2.0 sorozat – a bestsellerek új generációja

A Semi-Pro 2.0 a Marbo Sport készülékek és kiegészítők új sorozata haladó szintű otthoni felhasználók számára.

Ez az ikonikus Semi-Pro sorozat új verziója, frissített és továbbfejlesztett változatban. A jól ismert minőség, ergonómia és stabilitás új dizájnt kapott. Az elegáns fekete kárpit az ezüst és acél árnyalatú finom részletekkel és a diszkrét logóval kombinálva a modern stílus kvintesszenciája.

A gépek kiváló benyomást keltenek és kivételesen professzionálisan néznek ki – még stabilabbak, biztonságosabbak és ergonomikusabbak.

A felszerelések széles választéka olyan eszközöket tartalmaz, amelyek lehetővé teszik az erő- és állóképességi gyakorlatokat, súlyokkal és anélkül, különféle izomcsoportokat formálva. A gépek pontos és széles körű beállítást tesznek lehetővé. Ez lehetővé teszi az egyes felhasználók edzési igényeihez való igazítást.

A felszerelés könnyen kombinálható, így kompakt és teljes készleteket hozhatsz létre professzionális gyakorlatokhoz. Kiváló választás azoknak, akik a mindennapokban intenzívebb és haladóbb edzéseket végeznek.

Műszaki adatok
magasság
pad 52 cm,
131 cm-es állvány
széles
123 cm
hossz
143 cm
Súly
36 kg
Ülésbeállítás
3 pozíció ( 0°, 14°, 27°)
A háttámla beállítása
12 pozíció (-14°, 0°, 14°, 22°, 29°, 37°,44°, 50°, 57°, 64°, 71°, 81°)
Súlyterhelés
300 kg
Profil
50 x 50 x 2 mm
Anyag
stóla
Felület kidolgozása
Porfestés
Model
MS-L106 2.0
Írja meg véleményét
Az Ön értékelése:
5/5
Saját termékkép hozzáadása:
Kérdése van? 24 órán belül válaszolunk
Ha a fenti leírás nem elegendő az Ön számára, kérjük, küldje el nekünk a termékkel kapcsolatos kérdését. Igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni.Az adatokat a következőkkel összhangban kell feldolgozniadatvédelmi politika. Ennek benyújtásával Ön elfogadja annak rendelkezéseit.
A gyártó leírása
Marbo Sport

A Marbót több mint 30 évvel ezelőtt alapították Starachowicében. Az otthoni edzőtermek számára készült egyszerű berendezések gyártásával kezdtük, hogy aztán a tapasztalatok gyarapodásával folyamatosan növeljük a termékpalettát és a termékek minőségét. Ma mi vagyunk a testépítő felszerelések vezető gyártója Lengyelországban, világszínvonalú felszereléseket kínálva. Olyan márkát építettünk és olyan tapasztalatot szereztünk, amely kötelez.

A testépítés a szenvedélyünk, és ezt ötvözve a legmodernebb gépparkunkkal, képesek vagyunk a legmagasabb minőségű, a részletekre odafigyelő, és mindenekelőtt az Ön kényelmét és biztonságát szem előtt tartó felszereléseket szállítani.

A vállalat székhelye a Świętokrzyskie vajdasági Starachowicében található. Itt található az iroda, valamint a gyártó- és raktárcsarnokok. Ez az a bázis, ahonnan az internetes értékesítés és az ügyfélkapcsolat minden formáját irányítják, és ahonnan az egyéni ügyfelek és a partnerüzletek számára a küldemények indulnak. A vállalati térképen az összes út Starachowicéből indul.

pixel