HOT DEAL! AKÁR -30% A KIVÁLASZTOTT TÉTELEKRE Az ajánlathoz

Láberősítő Home padokhoz MH-A102 - Marbo Sport

Gyártó:Marbo Sport
Sorozat:Home
Termékkód:MH-A102
Láberősítő Home padokhoz MH-A102 - Marbo Sport
Láberősítő Home padokhoz MH-A102 - Marbo Sport
Láberősítő Home padokhoz MH-A102 - Marbo Sport
Láberősítő Home padokhoz MH-A102 - Marbo Sport
Láberősítő Home padokhoz MH-A102 - Marbo Sport
Láberősítő Home padokhoz MH-A102 - Marbo Sport
Láberősítő Home padokhoz MH-A102 - Marbo Sport
Láberősítő Home padokhoz MH-A102 - Marbo Sport
Láberősítő Home padokhoz MH-A102 - Marbo Sport
status_iconAzonnal elérhető, nagy mennyiségben raktáron%d
70,00 €
A legalacsonyabb ár a kedvezményt megelőző 30 napon belül:70,00 €Normál ár:79,90 € -12%
 • Garancia Home 24 havonta

  Otthoni garancia - 2 év
  Az otthoni garancia az otthoni használatra szánt készülékekre vonatkozik.
  Könnyű kereskedelmi garancia - nincs
  A Light Commercial garancia a kis szállodákban, rehabilitációs klinikákon, egészségügyi központokban stb. működő készülékekre vonatkozik. A maximális üzemidő napi 4 óra.
  Teljes kereskedelmi garancia - nincs
  A teljes kereskedelmi garancia az edzőtermekben, iskolákban stb. működő készülékekre vonatkozik. Megfelelő karbantartás esetén a maximális üzemidő napi 12 óra.

 • 14 napig ingyenes visszaküldés
  Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy az online vásárlás élményét 100%-ban biztonságossá tegyük az Ön számára. Ezért minden fogyasztó számára 14 naptári napra hosszabbítjuk meg az árucikkek üzletbe történő visszaküldésének határidejét az összes kínált termék esetében.
 • Vásárlás közvetlenül a gyártótól
  Minden Marbo Sport terméket közvetlenül a közép-európai raktárunkból szállítunk.
 • Prémium-szolgáltatás közvetlenül a gyártótól.
  Minden szerviz- és panaszügyet házon belüli panasz- és szervizosztályunk kezel. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy gyorsan reagáljunk az Ön igényeire, és azonnal megoldjunk minden problémát.
 • 40 év minőség

Podnóżek Marbo Home MH-A102 jest w pełni kompatybilny z ławkami z tej serii. Jest to idealne rozwiązanie dla tych, którzy chcą kompleksowego i zróżnicowanego treningu dolnych partii mięśni.

Professzionális kivitelezés

Minden fémelem porszórt bevonattal van ellátva, ami tökéletes felületkezelést garantál.

A szivacsok helyzetének beállítása

A készülék az alsó és felső szivacs helyzetének 3 fokozatú beállítását teszi lehetővé, melynek köszönhetően az eszközt a lábaid hosszához igazíthatod.

Súlytartó rúd

A láberősítőt egy hosszúkás terhelhető rúddal láttuk el. Ebben a modellben a súlyokat egy 25 mm átmérőjű rúdon lehet elhelyezni, akár 252 mm hosszan.

Home Line - berendezés otthoni használatra

A Marbo Home sorozat termékei azoknak a kezdő testépítés-rajongóknak készültek, akik most kezdik edzőteremi kalandjukat.

Az eszközt úgy tervezték, hogy a lehető legfunkcionálisabb és egyben könnyen összeszerelhető legyen. A Home sorozat eszközei strapabíró 40x40mm-es profilból készülnek, ami a megfelelő árkategóriában a kínai padokkal szemben összehasonlíthatatlan stabilitást garantál. A kivitelezés esztétikáját az elegáns piros és fekete kárpit, vastag, három centiméteres szivacson, valamint a porszórt festékbevonat hangsúlyozzák.

Ügyfeleid biztonsága érdekében berendezéseink biztonságát és a vonatkozó szabványoknak való megfelelését az Európai Minőségügyi Központ ellenőrizte.

Ennek a kutatásnak az eredménye a biztonsági tanúsítvány és a Top Security Certificate, amelyet a Home vonal eszközökhöz kaptunk.

Műszaki adatok
magasság
59 cm
széles
40 cm
hossz
45 cm
Bracket
35 x 35 mm
A cső hossza a terheléshez
25 cm
Magasságállítás
3 pozíció
Letiltási beállítás
3 fokozatú
Súly
5 kg
Súlyterhelés
120 kg
a terhelés max. átmérője
36 cm
Állapot
Új
A súlylapok helyének átmérője
25 mm
Írja meg véleményét
Az Ön értékelése:
5/5
Saját termékkép hozzáadása:
Kérdése van? 24 órán belül válaszolunk
Ha a fenti leírás nem elegendő az Ön számára, kérjük, küldje el nekünk a termékkel kapcsolatos kérdését. Igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni.Az adatokat a következőkkel összhangban kell feldolgozniadatvédelmi politika. Ennek benyújtásával Ön elfogadja annak rendelkezéseit.
A gyártó leírása
Marbo Sport

A Marbót több mint 30 évvel ezelőtt alapították Starachowicében. Az otthoni edzőtermek számára készült egyszerű berendezések gyártásával kezdtük, hogy aztán a tapasztalatok gyarapodásával folyamatosan növeljük a termékpalettát és a termékek minőségét. Ma mi vagyunk a testépítő felszerelések vezető gyártója Lengyelországban, világszínvonalú felszereléseket kínálva. Olyan márkát építettünk és olyan tapasztalatot szereztünk, amely kötelez.

A testépítés a szenvedélyünk, és ezt ötvözve a legmodernebb gépparkunkkal, képesek vagyunk a legmagasabb minőségű, a részletekre odafigyelő, és mindenekelőtt az Ön kényelmét és biztonságát szem előtt tartó felszereléseket szállítani.

A vállalat székhelye a Świętokrzyskie vajdasági Starachowicében található. Itt található az iroda, valamint a gyártó- és raktárcsarnokok. Ez az a bázis, ahonnan az internetes értékesítés és az ügyfélkapcsolat minden formáját irányítják, és ahonnan az egyéni ügyfelek és a partnerüzletek számára a küldemények indulnak. A vállalati térképen az összes út Starachowicéből indul.

pixel