HOT DEAL! AKÁR -30% A KIVÁLASZTOTT TÉTELEKRE Az ajánlathoz

Professzionális bokapánt MH-C208 2.0 - Marbo Sport

Gyártó:Marbo Sport
Sorozat:Home
Termékkód:MH-C208 2.0
Professzionális bokapánt MH-C208 2.0 - Marbo Sport
Professzionális bokapánt MH-C208 2.0 - Marbo Sport
Professzionális bokapánt MH-C208 2.0 - Marbo Sport
Professzionális bokapánt MH-C208 2.0 - Marbo Sport
Professzionális bokapánt MH-C208 2.0 - Marbo Sport
Professzionális bokapánt MH-C208 2.0 - Marbo Sport
status_iconRendelésre kapható, hosszabb átfutási idővel%d
24,00 €
A legalacsonyabb ár a kedvezményt megelőző 30 napon belül:24,00 €Normál ár:26,89 € -11%
  • 14 napig ingyenes visszaküldés
    Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy az online vásárlás élményét 100%-ban biztonságossá tegyük az Ön számára. Ezért minden fogyasztó számára 14 naptári napra hosszabbítjuk meg az árucikkek üzletbe történő visszaküldésének határidejét az összes kínált termék esetében.
  • Vásárlás közvetlenül a gyártótól
    Minden Marbo Sport terméket közvetlenül a közép-európai raktárunkból szállítunk.
  • Prémium-szolgáltatás közvetlenül a gyártótól.
    Minden szerviz- és panaszügyet házon belüli panasz- és szervizosztályunk kezel. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy gyorsan reagáljunk az Ön igényeire, és azonnal megoldjunk minden problémát.
  • 40 év minőség

Bokapánt a Marbo Sport csigás emelőjéhez egy tökéletes kiegészítő, amely lehetővé teszi az adduktorok, abduktorok és a fenék edzését az alsó csigán

A tartós ökobőrből és puha habból készült MH-C208 2.0 bokapánt magabiztosságot és kényelmet garantál edzés közben.

Home Line - berendezés otthoni használatra

A Marbo Home sorozat termékei azoknak a kezdő testépítés-rajongóknak készültek, akik most kezdik edzőteremi kalandjukat.

Az eszközt úgy tervezték, hogy a lehető legfunkcionálisabb és egyben könnyen összeszerelhető legyen. A Home sorozat eszközei strapabíró 40x40mm-es profilból készülnek, ami a megfelelő árkategóriában a kínai padokkal szemben összehasonlíthatatlan stabilitást garantál. A kivitelezés esztétikáját az elegáns piros és fekete kárpit, vastag, három centiméteres szivacson, valamint a porszórt festékbevonat hangsúlyozzák.

Ügyfeleid biztonsága érdekében berendezéseink biztonságát és a vonatkozó szabványoknak való megfelelését az Európai Minőségügyi Központ ellenőrizte.

Ennek a kutatásnak az eredménye a biztonsági tanúsítvány és a Top Security Certificate, amelyet a Home vonal eszközökhöz kaptunk.

Műszaki adatok
hossz
37 cm
széles
10 cm
maximális átmérő
10 cm
Anyag
Öko bőr,
hab
Állapot
Új
Írja meg véleményét
Az Ön értékelése:
5/5
Saját termékkép hozzáadása:
Kérdése van? 24 órán belül válaszolunk
Ha a fenti leírás nem elegendő az Ön számára, kérjük, küldje el nekünk a termékkel kapcsolatos kérdését. Igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni.Az adatokat a következőkkel összhangban kell feldolgozniadatvédelmi politika. Ennek benyújtásával Ön elfogadja annak rendelkezéseit.
A gyártó leírása
Marbo Sport

A Marbót több mint 30 évvel ezelőtt alapították Starachowicében. Az otthoni edzőtermek számára készült egyszerű berendezések gyártásával kezdtük, hogy aztán a tapasztalatok gyarapodásával folyamatosan növeljük a termékpalettát és a termékek minőségét. Ma mi vagyunk a testépítő felszerelések vezető gyártója Lengyelországban, világszínvonalú felszereléseket kínálva. Olyan márkát építettünk és olyan tapasztalatot szereztünk, amely kötelez.

A testépítés a szenvedélyünk, és ezt ötvözve a legmodernebb gépparkunkkal, képesek vagyunk a legmagasabb minőségű, a részletekre odafigyelő, és mindenekelőtt az Ön kényelmét és biztonságát szem előtt tartó felszereléseket szállítani.

A vállalat székhelye a Świętokrzyskie vajdasági Starachowicében található. Itt található az iroda, valamint a gyártó- és raktárcsarnokok. Ez az a bázis, ahonnan az internetes értékesítés és az ügyfélkapcsolat minden formáját irányítják, és ahonnan az egyéni ügyfelek és a partnerüzletek számára a küldemények indulnak. A vállalati térképen az összes út Starachowicéből indul.

pixel