HOT DEAL! AKÁR -30% A KIVÁLASZTOTT TÉTELEKRE Az ajánlathoz

Együléses hinta (váz) SLIM MO-019 - Marbo Sport

Gyártó:Marbo Sport
Sorozat:Outdoor
Termékkód:MO-019
Együléses hinta (váz) SLIM MO-019 - Marbo Sport
Együléses hinta (váz) SLIM MO-019 - Marbo Sport
Együléses hinta (váz) SLIM MO-019 - Marbo Sport
Együléses hinta (váz) SLIM MO-019 - Marbo Sport
Együléses hinta (váz) SLIM MO-019 - Marbo Sport
Együléses hinta (váz) SLIM MO-019 - Marbo Sport
Együléses hinta (váz) SLIM MO-019 - Marbo Sport
Együléses hinta (váz) SLIM MO-019 - Marbo Sport
Együléses hinta (váz) SLIM MO-019 - Marbo Sport
status_iconAzonnal elérhető, nagy mennyiségben raktáron%d
131,00 €
A legalacsonyabb ár a kedvezményt megelőző 30 napon belül:143,00 €ig -8%Normál ár:149,00 € -12%
 • Garancia Home 24 havonta

  Otthoni garancia - 2 év
  Az otthoni garancia az otthoni használatra szánt készülékekre vonatkozik.
  Könnyű kereskedelmi garancia - nincs
  A Light Commercial garancia a kis szállodákban, rehabilitációs klinikákon, egészségügyi központokban stb. működő készülékekre vonatkozik. A maximális üzemidő napi 4 óra.
  Teljes kereskedelmi garancia - nincs
  A teljes kereskedelmi garancia az edzőtermekben, iskolákban stb. működő készülékekre vonatkozik. Megfelelő karbantartás esetén a maximális üzemidő napi 12 óra.

 • 14 napig ingyenes visszaküldés
  Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy az online vásárlás élményét 100%-ban biztonságossá tegyük az Ön számára. Ezért minden fogyasztó számára 14 naptári napra hosszabbítjuk meg az árucikkek üzletbe történő visszaküldésének határidejét az összes kínált termék esetében.
 • Vásárlás közvetlenül a gyártótól
  Minden Marbo Sport terméket közvetlenül a közép-európai raktárunkból szállítunk.
 • Prémium-szolgáltatás közvetlenül a gyártótól.
  Minden szerviz- és panaszügyet házon belüli panasz- és szervizosztályunk kezel. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy gyorsan reagáljunk az Ön igényeire, és azonnal megoldjunk minden problémát.
 • 40 év minőség

Szeretnél hintát építeni a gyerekeidnek? Szilárd megoldást keres, amely biztonságos szórakozást biztosít gyermekei számára? A Marbo Sport MO-019 SLIM vázával a kertet könnyedén játszótérré alakíthatja.

Akár hagyományos hintáról, hintaszékről, „gólyafészek”-ről, akár fából készült felfüggesztett padról álmodik gyermeke – ezeket a kiegészítőket felszerelheti a Marbo Sport acélvázra.

Megjegyzés: A kábelek, az ülés és a rögzítőkampók nem részei a készletnek.
A keret lehetővé teszi a kiegészítők széles skálájának felfüggesztését, mind a játékhoz, mind a sportoláshoz. Ezért a felakasztható termék kiválasztása a vásárlóra van bízva, így Ön kiválaszthatja azt a modellt, formát és színt, amely megfelel az egyéni elvárásoknak.

Erős rögzítő kampók

Két horog biztosítja az ülés gyors felszerelését, szerszámok használata nélkül. Ugyanilyen gyorsan és egyszerűen sikerül eltávolítani az ülést (és minden más medált), például, hogy elrejtse a zuhogó eső elől.

Ez a megoldás több tartozék kényelmes használatára is lehetőséget ad. Az egyik keretet gond nélkül használhatja kerti hintának, és például akasztónak egy boxzsákhoz.

Keret megerősítése

A lábak és a keresztrúd közötti felső csatlakozásokat tovább erősítették egy megfelelően ívelt rögzítőelemmel, ami növeli a szerkezet stabilitását és biztosítja a biztonságos használatot.

A kínált termék 40x40x2 mm keresztmetszetű acélprofilból készült, kiváló minőségű, tartós és biztonságos konstrukció, amely akár 60 kg-os teherbírást biztosít.

A keret nyitott szöge

A vízszintes keresztrúd nyitott szöget hoz létre a lábakkal, ami jelentősen javítja a teljes szerkezet stabilitását.

A keretet porszórt bevonattal látták el, ami növeli az időjárással és a karcolásokkal szembeni ellenálló képességét.

Rögzítés a talajhoz

A keret lábaiban lévő lyukaknak köszönhetően a szerkezetet a talajba lehet rögzíteni, így javítva a stabilitást és megvédve az esetleges elmozdulásokat.

Lehetséges akasztók:

 • Hagyományos swing
 • Gólyafészek
 • Függesztett szék
 • Boksztáska
 • Gimnasztika gyűrűk
 • gimnasztikai kötél
 • Trapéz
 • Mászókötél
 • Mozgatható rúd
 • Sok más

OUTDOOR line - szabadtéri edzőterem mindenkinek

A Marbo OUTDOOR egy sorozat azoknak, akik az edzési igényeikre szabott - profi vagy amatőr - szabadtéri edzőtermet, valamint az egész család számára szabadtéri pihenőhelyet szeretnének kialakítani. Ez a berendezés tökéletesen működik a kertben, egy kisparcellában vagy más zöldterületen.

A rendszer moduláris felépítése lehetővé teszi, hogy mindenki összeállíthassa a saját edzés- és rekreációs felszerelését. Ennek a sorozatnak az alapeleme egy multifunkcionális létra - egy önálló szerkezet, amely inspirálja a felnőtteket. és a gyermekeket az aktív időtöltésre. További elemekkel bővíthető, amelyek kiszélesítik az edzés és a játék lehetőségeit - saját igényei szerint.

Az OUTDOOR sorozat elemei a kompromisszumok nélküli minőséget és a precíz kivitelezést ötvözik. Masszív szerkezeti profilok és csövek alapján készültek, hogy évekig teljes biztonságot nyújtsanak a használathoz.

A vastag fémlemezből készült speciális erősítések növelik a szerkezet szilárdságát és stabilitását. A rendszer könnyen rögzíthető a talajban való lehorgonyzással. Az oszlopok opcionálisan - az Ön kívánságai szerint - bebetonozhatók is. A szabadban való edzés még soha nem volt ilyen egyszerű!

Műszaki adatok
Súly
27 kg
Építési profil
40x40x2 mm
Súlyterhelés
60 kg
széles
182 cm
magasság
189 cm
Głębokość
143 cm
Írja meg véleményét
Az Ön értékelése:
5/5
Saját termékkép hozzáadása:
Kérdése van? 24 órán belül válaszolunk
Ha a fenti leírás nem elegendő az Ön számára, kérjük, küldje el nekünk a termékkel kapcsolatos kérdését. Igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni.Az adatokat a következőkkel összhangban kell feldolgozniadatvédelmi politika. Ennek benyújtásával Ön elfogadja annak rendelkezéseit.
A gyártó leírása
Marbo Sport

A Marbót több mint 30 évvel ezelőtt alapították Starachowicében. Az otthoni edzőtermek számára készült egyszerű berendezések gyártásával kezdtük, hogy aztán a tapasztalatok gyarapodásával folyamatosan növeljük a termékpalettát és a termékek minőségét. Ma mi vagyunk a testépítő felszerelések vezető gyártója Lengyelországban, világszínvonalú felszereléseket kínálva. Olyan márkát építettünk és olyan tapasztalatot szereztünk, amely kötelez.

A testépítés a szenvedélyünk, és ezt ötvözve a legmodernebb gépparkunkkal, képesek vagyunk a legmagasabb minőségű, a részletekre odafigyelő, és mindenekelőtt az Ön kényelmét és biztonságát szem előtt tartó felszereléseket szállítani.

A vállalat székhelye a Świętokrzyskie vajdasági Starachowicében található. Itt található az iroda, valamint a gyártó- és raktárcsarnokok. Ez az a bázis, ahonnan az internetes értékesítés és az ügyfélkapcsolat minden formáját irányítják, és ahonnan az egyéni ügyfelek és a partnerüzletek számára a küldemények indulnak. A vállalati térképen az összes út Starachowicéből indul.

pixel