HOT DEAL! AKÁR -30% A KIVÁLASZTOTT TÉTELEKRE Az ajánlathoz

PREMIUM MO-016 kültéri létra - Marbo Sport

Gyártó:Marbo Sport
Sorozat:Outdoor
Termékkód:MO-016
PREMIUM MO-016 kültéri létra - Marbo Sport
PREMIUM MO-016 kültéri létra - Marbo Sport
PREMIUM MO-016 kültéri létra - Marbo Sport
PREMIUM MO-016 kültéri létra - Marbo Sport
PREMIUM MO-016 kültéri létra - Marbo Sport
PREMIUM MO-016 kültéri létra - Marbo Sport
PREMIUM MO-016 kültéri létra - Marbo Sport
status_iconRendelésre kapható, hosszabb átfutási idővel%d
417,00 €
A legalacsonyabb ár a kedvezményt megelőző 30 napon belül:417,00 €Normál ár:474,00 € -12%
 • Garancia Home 24 havonta

  Otthoni garancia - 2 év
  Az otthoni garancia az otthoni használatra szánt készülékekre vonatkozik.
  Könnyű kereskedelmi garancia - nincs
  A Light Commercial garancia a kis szállodákban, rehabilitációs klinikákon, egészségügyi központokban stb. működő készülékekre vonatkozik. A maximális üzemidő napi 4 óra.
  Teljes kereskedelmi garancia - nincs
  A teljes kereskedelmi garancia az edzőtermekben, iskolákban stb. működő készülékekre vonatkozik. Megfelelő karbantartás esetén a maximális üzemidő napi 12 óra.

 • 14 napig ingyenes visszaküldés
  Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy az online vásárlás élményét 100%-ban biztonságossá tegyük az Ön számára. Ezért minden fogyasztó számára 14 naptári napra hosszabbítjuk meg az árucikkek üzletbe történő visszaküldésének határidejét az összes kínált termék esetében.
 • Vásárlás közvetlenül a gyártótól
  Minden Marbo Sport terméket közvetlenül a közép-európai raktárunkból szállítunk.
 • Prémium-szolgáltatás közvetlenül a gyártótól.
  Minden szerviz- és panaszügyet házon belüli panasz- és szervizosztályunk kezel. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy gyorsan reagáljunk az Ön igényeire, és azonnal megoldjunk minden problémát.
 • 40 év minőség

Olcsóbban megvásárolható készletben

718,00 €
632,00 €
Megmented11.98% (86,00 €)
Készlet megtekintése

PREMIUM létra - MO-016 + PREMIUM 1 állványos lengőkeret létrához - MO-017 - Marbo Sport

799,00 €
671,00 €
Megmented16.02% (128,00 €)
Készlet megtekintése

PREMIUM létra - MO-016 + PREMIUM 2 állványos lengőkeret létrához - MO-017 - Marbo Sport

A Marbo Sport MO-016 kültéri tornalétra egy sokoldalú testgyakorló eszköz, amely a kertben, játszótéren, parkban vagy szabadidős területen használható. Minden korosztály és fittségi szint számára készült. Kialakításának köszönhetően különféle gyakorlatokat tesz lehetővé, amelyek erősítik az izmokat, javítják a fittséget és a mozgáskoordinációt.

A MO-016 létra az Outdoor sorozat PREMIUM hintáival kombinálható, így kibővített játszóterek hozhatók létre.

A termék jellemzői:

 • Robusztus szerkezet: A kiváló minőségű acélból - 60x60x2 mm-es profilból készült létrát rendkívüli szilárdság és időjárásállóság jellemzi.
 • Kiterjeszthető: A MO-016 létra az Outdoor sorozat PREMIUM hintáival kombinálható, így kibővített játszóterek hozhatók létre.
 • Elegáns kialakítás: A modern megjelenésnek köszönhetően a keret tökéletesen illeszkedik bármilyen térbe, ami növeli az esztétikai vonzerőt.
 • Stabilitás: Az erős kötések és a széles talp stabilitást biztosítanak még intenzív használat során is.

OUTDOOR line - szabadtéri edzőterem mindenkinek

A Marbo OUTDOOR egy sorozat azoknak, akik az edzési igényeikre szabott - profi vagy amatőr - szabadtéri edzőtermet, valamint az egész család számára szabadtéri pihenőhelyet szeretnének kialakítani. Ez a berendezés tökéletesen működik a kertben, egy kisparcellában vagy más zöldterületen.

A rendszer moduláris felépítése lehetővé teszi, hogy mindenki összeállíthassa a saját edzés- és rekreációs felszerelését. Ennek a sorozatnak az alapeleme egy multifunkcionális létra - egy önálló szerkezet, amely inspirálja a felnőtteket. és a gyermekeket az aktív időtöltésre. További elemekkel bővíthető, amelyek kiszélesítik az edzés és a játék lehetőségeit - saját igényei szerint.

Az OUTDOOR sorozat elemei a kompromisszumok nélküli minőséget és a precíz kivitelezést ötvözik. Masszív szerkezeti profilok és csövek alapján készültek, hogy évekig teljes biztonságot nyújtsanak a használathoz.

A vastag fémlemezből készült speciális erősítések növelik a szerkezet szilárdságát és stabilitását. A rendszer könnyen rögzíthető a talajban való lehorgonyzással. Az oszlopok opcionálisan - az Ön kívánságai szerint - bebetonozhatók is. A szabadban való edzés még soha nem volt ilyen egyszerű!

Műszaki adatok
Építési profil
60x60x2 mm
Súly
78 kg
Súlyterhelés
200 kg
magasság
210 cm
Głębokość
255 cm
széles
121 cm
Írja meg véleményét
Az Ön értékelése:
5/5
Saját termékkép hozzáadása:
Kérdése van? 24 órán belül válaszolunk
Ha a fenti leírás nem elegendő az Ön számára, kérjük, küldje el nekünk a termékkel kapcsolatos kérdését. Igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni.Az adatokat a következőkkel összhangban kell feldolgozniadatvédelmi politika. Ennek benyújtásával Ön elfogadja annak rendelkezéseit.
A gyártó leírása
Marbo Sport

A Marbót több mint 30 évvel ezelőtt alapították Starachowicében. Az otthoni edzőtermek számára készült egyszerű berendezések gyártásával kezdtük, hogy aztán a tapasztalatok gyarapodásával folyamatosan növeljük a termékpalettát és a termékek minőségét. Ma mi vagyunk a testépítő felszerelések vezető gyártója Lengyelországban, világszínvonalú felszereléseket kínálva. Olyan márkát építettünk és olyan tapasztalatot szereztünk, amely kötelez.

A testépítés a szenvedélyünk, és ezt ötvözve a legmodernebb gépparkunkkal, képesek vagyunk a legmagasabb minőségű, a részletekre odafigyelő, és mindenekelőtt az Ön kényelmét és biztonságát szem előtt tartó felszereléseket szállítani.

A vállalat székhelye a Świętokrzyskie vajdasági Starachowicében található. Itt található az iroda, valamint a gyártó- és raktárcsarnokok. Ez az a bázis, ahonnan az internetes értékesítés és az ügyfélkapcsolat minden formáját irányítják, és ahonnan az egyéni ügyfelek és a partnerüzletek számára a küldemények indulnak. A vállalati térképen az összes út Starachowicéből indul.

pixel