HOT DEAL! AKÁR -30% A KIVÁLASZTOTT TÉTELEKRE Az ajánlathoz

PREMIUM MO-015 széles 1 állomásos csapágyazott hinta (keret) - Marbo Sport

Gyártó:Marbo Sport
Sorozat:Outdoor
Termékkód:MO-015
PREMIUM MO-015 széles 1 állomásos csapágyazott hinta (keret) - Marbo Sport
PREMIUM MO-015 széles 1 állomásos csapágyazott hinta (keret) - Marbo Sport
PREMIUM MO-015 széles 1 állomásos csapágyazott hinta (keret) - Marbo Sport
PREMIUM MO-015 széles 1 állomásos csapágyazott hinta (keret) - Marbo Sport
PREMIUM MO-015 széles 1 állomásos csapágyazott hinta (keret) - Marbo Sport
PREMIUM MO-015 széles 1 állomásos csapágyazott hinta (keret) - Marbo Sport
PREMIUM MO-015 széles 1 állomásos csapágyazott hinta (keret) - Marbo Sport
PREMIUM MO-015 széles 1 állomásos csapágyazott hinta (keret) - Marbo Sport
PREMIUM MO-015 széles 1 állomásos csapágyazott hinta (keret) - Marbo Sport
PREMIUM MO-015 széles 1 állomásos csapágyazott hinta (keret) - Marbo Sport
status_iconAzonnal elérhető, nagy mennyiségben raktáron%d
334,00 €
A legalacsonyabb ár a kedvezményt megelőző 30 napon belül:334,00 €Normál ár:379,00 € -12%
 • Garancia Home 24 havonta

  Otthoni garancia - 2 év
  Az otthoni garancia az otthoni használatra szánt készülékekre vonatkozik.
  Könnyű kereskedelmi garancia - nincs
  A Light Commercial garancia a kis szállodákban, rehabilitációs klinikákon, egészségügyi központokban stb. működő készülékekre vonatkozik. A maximális üzemidő napi 4 óra.
  Teljes kereskedelmi garancia - nincs
  A teljes kereskedelmi garancia az edzőtermekben, iskolákban stb. működő készülékekre vonatkozik. Megfelelő karbantartás esetén a maximális üzemidő napi 12 óra.

 • 14 napig ingyenes visszaküldés
  Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy az online vásárlás élményét 100%-ban biztonságossá tegyük az Ön számára. Ezért minden fogyasztó számára 14 naptári napra hosszabbítjuk meg az árucikkek üzletbe történő visszaküldésének határidejét az összes kínált termék esetében.
 • Vásárlás közvetlenül a gyártótól
  Minden Marbo Sport terméket közvetlenül a közép-európai raktárunkból szállítunk.
 • Prémium-szolgáltatás közvetlenül a gyártótól.
  Minden szerviz- és panaszügyet házon belüli panasz- és szervizosztályunk kezel. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy gyorsan reagáljunk az Ön igényeire, és azonnal megoldjunk minden problémát.
 • 40 év minőség

A Marbo Sport MO-015 széles hintaágykeret ideális a kertben, a teraszon, erkélyen, valamint nyilvános helyeken, például játszótereken vagy parkokban való használatra. Tökéletes lesz családi piknikekre, társas összejövetelekre, valamint mindennapi használatra, lehetővé téve a szabadban való pihenést és játékot. Olyan csúcsminőségű terméket kínálunk, amely a legigényesebb felhasználók elvárásainak is megfelel.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a kötelek és az ülések nem részei a készletnek.

A termék jellemzői:

 • Robusztus konstrukció: Kiváló minőségű acélból készült - 60x60x2 mm-es profil, a vázat rendkívüli szilárdság és időjárásállóság jellemzi.
 • Meghosszabbított keret: A hosszabb keresztrúd nagyobb hasznos teret biztosít a keretnek, így ideális az olyan nagyméretű akasztókhoz, mint a gólyafészek.
 • Csapágyazott kampók karabinerekkel: A kiváló minőségű, rozsdamentes acélból készült csapágyas kampók biztosítják a hinta sima lengő mozgását.
 • Elegáns kialakítás: A modern megjelenésnek köszönhetően a keret tökéletesen illeszkedik bármilyen térbe, ami növeli esztétikai vonzerejét.
 • Stabilitás: Az erős ízületek és a széles talp stabilitást biztosítanak még intenzív használat során is.

Csapágyazott kampók karabinerrel - sima és csendes rögzítés.

A kiváló minőségű, rozsdamentes acélból készült csapágyazott rögzítések biztosítják a sima lengőmozgást. A csapágyas rögzítések a súrlódás csökkentésével kiegyenlítik az ellenállást - ezáltal a hinta könnyebben leng, és maga a hinta is hosszabb ideig tart. A csökkentett súrlódás a fogantyúk élettartamát is jelentősen meghosszabbítja.

A PREMIUM MO-015 1 állomásos hintában használt rozsdamentes acél golyóscsapágyak a fülnek is megkönnyebbülést jelentenek - a fogantyúk akadálytalan mozgása azt jelenti, hogy megszűnik a nyikorgás, a nyikorgás és más kellemetlen hangok, amelyek megkeseríthetik a kerti szórakozást és pihenést.

Megerősített váz - biztonságos, robusztus szerkezet

A dupla hinta felajánlott acélkerete tartós és biztonságos konstrukciót biztosít. A kiváló minőségű acélból készült 60x60x2 mm-es profilok garantálják a biztonságos használatot. A keret stabilitását a lábak és a keresztrúd közötti megerősítés egy megfelelően ívelt rögzítőelem formájában történő megerősítéssel is biztosítja.

A porszórtan bevont acél az időjárási körülményekkel - például esővel, széllel, alacsony és magas hőmérséklettel - és a mechanikai sérülésekkel, többek között a karcolásokkal szemben is nagyfokú ellenállást biztosít.

A keret nyitott szöge - további stabilizálás

A PREMIUM MO-015 hinta több mint 2 méter magas, így gyermekek és felnőttek egyaránt kényelmesen használhatják. A lábakkal ellátott keresztrúd nyitott szöge jelentősen növeli a teljes szerkezet stabilitását és biztonságát.

A talajhoz való rögzítés - a lehorgonyzás lehetséges.

A keret lábaiban lyukak találhatók a horgonyok számára - a szerkezet földhöz rögzítése növeli a stabilitást és megakadályozza a hinta elmozdulását. A kerti hinta földhöz rögzítése a terhelés egyenletes eloszlását is lehetővé teszi, ami tovább védi a talajt, amelyen a szerkezet áll.

A Marbo Sport dupla hinta teljesen biztonságos lehorgonyzás nélkül is - a lábak profilozott lemezzel vannak ellátva, ami lehetővé teszi, hogy a keret stabilan a talajon álljon.

OUTDOOR line - szabadtéri edzőterem mindenkinek

A Marbo OUTDOOR egy sorozat azoknak, akik az edzési igényeikre szabott - profi vagy amatőr - szabadtéri edzőtermet, valamint az egész család számára szabadtéri pihenőhelyet szeretnének kialakítani. Ez a berendezés tökéletesen működik a kertben, egy kisparcellában vagy más zöldterületen.

A rendszer moduláris felépítése lehetővé teszi, hogy mindenki összeállíthassa a saját edzés- és rekreációs felszerelését. Ennek a sorozatnak az alapeleme egy multifunkcionális létra - egy önálló szerkezet, amely inspirálja a felnőtteket. és a gyermekeket az aktív időtöltésre. További elemekkel bővíthető, amelyek kiszélesítik az edzés és a játék lehetőségeit - saját igényei szerint.

Az OUTDOOR sorozat elemei a kompromisszumok nélküli minőséget és a precíz kivitelezést ötvözik. Masszív szerkezeti profilok és csövek alapján készültek, hogy évekig teljes biztonságot nyújtsanak a használathoz.

A vastag fémlemezből készült speciális erősítések növelik a szerkezet szilárdságát és stabilitását. A rendszer könnyen rögzíthető a talajban való lehorgonyzással. Az oszlopok opcionálisan - az Ön kívánságai szerint - bebetonozhatók is. A szabadban való edzés még soha nem volt ilyen egyszerű!

Műszaki adatok
Építési profil
60x60x2 mm
Súlyterhelés
200 kg
Súly
51 kg
magasság
212 cm
széles
218 cm
Głębokość
172 cm
Írja meg véleményét
Az Ön értékelése:
5/5
Saját termékkép hozzáadása:
Kérdése van? 24 órán belül válaszolunk
Ha a fenti leírás nem elegendő az Ön számára, kérjük, küldje el nekünk a termékkel kapcsolatos kérdését. Igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni.Az adatokat a következőkkel összhangban kell feldolgozniadatvédelmi politika. Ennek benyújtásával Ön elfogadja annak rendelkezéseit.
A gyártó leírása
Marbo Sport

A Marbót több mint 30 évvel ezelőtt alapították Starachowicében. Az otthoni edzőtermek számára készült egyszerű berendezések gyártásával kezdtük, hogy aztán a tapasztalatok gyarapodásával folyamatosan növeljük a termékpalettát és a termékek minőségét. Ma mi vagyunk a testépítő felszerelések vezető gyártója Lengyelországban, világszínvonalú felszereléseket kínálva. Olyan márkát építettünk és olyan tapasztalatot szereztünk, amely kötelez.

A testépítés a szenvedélyünk, és ezt ötvözve a legmodernebb gépparkunkkal, képesek vagyunk a legmagasabb minőségű, a részletekre odafigyelő, és mindenekelőtt az Ön kényelmét és biztonságát szem előtt tartó felszereléseket szállítani.

A vállalat székhelye a Świętokrzyskie vajdasági Starachowicében található. Itt található az iroda, valamint a gyártó- és raktárcsarnokok. Ez az a bázis, ahonnan az internetes értékesítés és az ügyfélkapcsolat minden formáját irányítják, és ahonnan az egyéni ügyfelek és a partnerüzletek számára a küldemények indulnak. A vállalati térképen az összes út Starachowicéből indul.

pixel