HOT DEAL! AKÁR -30% A KIVÁLASZTOTT TÉTELEKRE Az ajánlathoz

PREMIUM MO-012 1-állványos csapágyazott hinta (keret) - Marbo Sport

Gyártó:Marbo Sport
Sorozat:Outdoor
Termékkód:MO-012
PREMIUM MO-012 1-állványos csapágyazott hinta (keret) - Marbo Sport
PREMIUM MO-012 1-állványos csapágyazott hinta (keret) - Marbo Sport
PREMIUM MO-012 1-állványos csapágyazott hinta (keret) - Marbo Sport
PREMIUM MO-012 1-állványos csapágyazott hinta (keret) - Marbo Sport
PREMIUM MO-012 1-állványos csapágyazott hinta (keret) - Marbo Sport
PREMIUM MO-012 1-állványos csapágyazott hinta (keret) - Marbo Sport
PREMIUM MO-012 1-állványos csapágyazott hinta (keret) - Marbo Sport
PREMIUM MO-012 1-állványos csapágyazott hinta (keret) - Marbo Sport
PREMIUM MO-012 1-állványos csapágyazott hinta (keret) - Marbo Sport
PREMIUM MO-012 1-állványos csapágyazott hinta (keret) - Marbo Sport
status_iconRendelésre kapható, hosszabb átfutási idővel%d
310,00 €
A legalacsonyabb ár a kedvezményt megelőző 30 napon belül:281,00 €Normál ár:352,00 € -12%
 • Garancia Home 24 havonta

  Otthoni garancia - 2 év
  Az otthoni garancia az otthoni használatra szánt készülékekre vonatkozik.
  Könnyű kereskedelmi garancia - nincs
  A Light Commercial garancia a kis szállodákban, rehabilitációs klinikákon, egészségügyi központokban stb. működő készülékekre vonatkozik. A maximális üzemidő napi 4 óra.
  Teljes kereskedelmi garancia - nincs
  A teljes kereskedelmi garancia az edzőtermekben, iskolákban stb. működő készülékekre vonatkozik. Megfelelő karbantartás esetén a maximális üzemidő napi 12 óra.

 • 14 napig ingyenes visszaküldés
  Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy az online vásárlás élményét 100%-ban biztonságossá tegyük az Ön számára. Ezért minden fogyasztó számára 14 naptári napra hosszabbítjuk meg az árucikkek üzletbe történő visszaküldésének határidejét az összes kínált termék esetében.
 • Vásárlás közvetlenül a gyártótól
  Minden Marbo Sport terméket közvetlenül a közép-európai raktárunkból szállítunk.
 • Prémium-szolgáltatás közvetlenül a gyártótól.
  Minden szerviz- és panaszügyet házon belüli panasz- és szervizosztályunk kezel. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy gyorsan reagáljunk az Ön igényeire, és azonnal megoldjunk minden problémát.
 • 40 év minőség

A Marbo Sport MO-012 hintatartó állvány csapágyazva ideális a kertben, teraszon, erkélyen, valamint olyan közterületeken, mint a játszóterek vagy parkok. Tökéletes lesz családi piknikekre, társas összejövetelekre, valamint mindennapi használatra, lehetővé téve a szabadban való pihenést és játékot. Olyan csúcsminőségű terméket kínálunk, amely a legigényesebb felhasználók elvárásainak is megfelel.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a kötelek és az ülések nem részei a készletnek.

A termék jellemzői:

 • Robusztus konstrukció: Kiváló minőségű acélból készült - 60x60x2 mm-es profil, a vázat rendkívüli szilárdság és időjárásállóság jellemzi.
 • Csapágyazott fogantyúk karabinerrel: A kiváló minőségű, rozsdamentes acélból készült csapágyhorgok biztosítják a hinta sima lengő mozgását.
 • Elegáns kialakítás: A modern megjelenésnek köszönhetően a keret tökéletesen illeszkedik bármilyen térbe, ami növeli esztétikai vonzerejét.
 • Stabilitás: Az erős ízületek és a széles talp stabilitást biztosítanak még intenzív használat során is.

Csapágyazott kampók karabinerrel - sima és csendes rögzítés.

A kiváló minőségű, rozsdamentes acélból készült csapágyazott rögzítések biztosítják a sima lengőmozgást. A csapágyas rögzítések a súrlódás csökkentésével kiegyenlítik az ellenállást - ezáltal a hinta könnyebben leng, és maga a hinta is hosszabb ideig tart. A csökkentett súrlódás a fogantyúk élettartamát is jelentősen meghosszabbítja.

A PREMIUM MO-012 1 állomásos hintában használt rozsdamentes acél golyóscsapágyak a fülnek is megkönnyebbülést jelentenek - a fogantyúk akadálytalan mozgása azt jelenti, hogy megszűnik a nyikorgás, a nyikorgás és más kellemetlen hangok, amelyek megkeseríthetik a kerti szórakozást és pihenést.

Megerősített váz - biztonságos, robusztus konstrukció

A dupla hinta felajánlott acélkerete tartós és biztonságos konstrukciót biztosít. A kiváló minőségű acélból készült 60x60x2 mm-es profilok garantálják a biztonságos használatot. A keret stabilitását a lábak és a keresztrúd közötti megerősítés egy megfelelően ívelt rögzítőelem formájában történő megerősítéssel is biztosítja.

A porszórtan bevont acél az időjárási körülményekkel - például esővel, széllel, alacsony és magas hőmérséklettel - és a mechanikai sérülésekkel, többek között a karcolásokkal szemben is nagyfokú ellenállást biztosít.

A keret nyitott szöge - további stabilizálás

A PREMIUM MO-012 hinta több mint 2 méter magas, így gyermekek és felnőttek egyaránt kényelmesen használhatják. A lábakkal ellátott keresztrúd nyitott szöge jelentősen növeli a teljes szerkezet stabilitását és biztonságát.

A talajhoz való rögzítés - a lehorgonyzás lehetséges.

A keret lábain rögzítőfuratok találhatók - a szerkezet talajhoz rögzítése növeli a stabilitást és megakadályozza a hinta elmozdulását. A kerti hinta földhöz rögzítése lehetővé teszi a terhelés egyenletes eloszlását is, ami tovább védi a talajt, amelyen a szerkezet áll.

A Marbo Sport dupla hinta teljesen biztonságos lehorgonyzás nélkül is - a lábak profilozott lemezzel vannak ellátva, ami lehetővé teszi, hogy a keret stabilan a talajon álljon.

OUTDOOR line - szabadtéri edzőterem mindenkinek

A Marbo OUTDOOR egy sorozat azoknak, akik az edzési igényeikre szabott - profi vagy amatőr - szabadtéri edzőtermet, valamint az egész család számára szabadtéri pihenőhelyet szeretnének kialakítani. Ez a berendezés tökéletesen működik a kertben, egy kisparcellában vagy más zöldterületen.

A rendszer moduláris felépítése lehetővé teszi, hogy mindenki összeállíthassa a saját edzés- és rekreációs felszerelését. Ennek a sorozatnak az alapeleme egy multifunkcionális létra - egy önálló szerkezet, amely inspirálja a felnőtteket. és a gyermekeket az aktív időtöltésre. További elemekkel bővíthető, amelyek kiszélesítik az edzés és a játék lehetőségeit - saját igényei szerint.

Az OUTDOOR sorozat elemei a kompromisszumok nélküli minőséget és a precíz kivitelezést ötvözik. Masszív szerkezeti profilok és csövek alapján készültek, hogy évekig teljes biztonságot nyújtsanak a használathoz.

A vastag fémlemezből készült speciális erősítések növelik a szerkezet szilárdságát és stabilitását. A rendszer könnyen rögzíthető a talajban való lehorgonyzással. Az oszlopok opcionálisan - az Ön kívánságai szerint - bebetonozhatók is. A szabadban való edzés még soha nem volt ilyen egyszerű!

Műszaki adatok
Súly
50 kg
Építési profil
60x60x2 mm
magasság
212 cm
Głębokość
172,4 cm
széles
188 cm
Súlyterhelés
200 kg
A szerelőfuratok átmérője a padlóhoz képest
14 mm
Írja meg véleményét
Az Ön értékelése:
5/5
Saját termékkép hozzáadása:
Kérdése van? 24 órán belül válaszolunk
Ha a fenti leírás nem elegendő az Ön számára, kérjük, küldje el nekünk a termékkel kapcsolatos kérdését. Igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni.Az adatokat a következőkkel összhangban kell feldolgozniadatvédelmi politika. Ennek benyújtásával Ön elfogadja annak rendelkezéseit.
A gyártó leírása
Marbo Sport

A Marbót több mint 30 évvel ezelőtt alapították Starachowicében. Az otthoni edzőtermek számára készült egyszerű berendezések gyártásával kezdtük, hogy aztán a tapasztalatok gyarapodásával folyamatosan növeljük a termékpalettát és a termékek minőségét. Ma mi vagyunk a testépítő felszerelések vezető gyártója Lengyelországban, világszínvonalú felszereléseket kínálva. Olyan márkát építettünk és olyan tapasztalatot szereztünk, amely kötelez.

A testépítés a szenvedélyünk, és ezt ötvözve a legmodernebb gépparkunkkal, képesek vagyunk a legmagasabb minőségű, a részletekre odafigyelő, és mindenekelőtt az Ön kényelmét és biztonságát szem előtt tartó felszereléseket szállítani.

A vállalat székhelye a Świętokrzyskie vajdasági Starachowicében található. Itt található az iroda, valamint a gyártó- és raktárcsarnokok. Ez az a bázis, ahonnan az internetes értékesítés és az ügyfélkapcsolat minden formáját irányítják, és ahonnan az egyéni ügyfelek és a partnerüzletek számára a küldemények indulnak. A vállalati térképen az összes út Starachowicéből indul.

pixel